Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Oyunun betası ve çıkış tarihi belli oldu malumunuz. Sıfırdan başlıcagım oyunun da hazırlıklarını önceden yapmak istedigimden şimdiden guild aramaya ve son derece saglam oluşumlar içine girmek istedigimi belirterek ufak bir oyun cv si hazırladım Dünya çapında büyük işler başarmak amacı güden oluşumların içinde head start yapmaya adayım.; İsim: Nihat Burak Aksar Yaş : 23 Eğitim: Yıldız Teknik Üni. Fizik + Bilgeadam Sistem & Network uzmanlığı Daha önceki MMORPG tecrubeleri; Ultima Online,Everquest,Lineage,Swg,Everquest2,Lineage2,Anarchy Online,Age of Conan,Guild Wars,Wow Bilgisayar Sistemi; Amdx2 6000+,Ati HD 3870,4gb 800 Mhz ram, Internet Baglantısı; 1024/256 Kablonet Ventrilo kullanma alışkanlığı:var Online olma aralığı:Her akşam 17.00-01.00 arası ve sıklıkla 17.00 - sabaha kadar. Bireysel bir topic olarak düşünülmeyedebilir.Diğer arkadaslar da oyun cvlerini ekleyebilirler buraya.open betalarımızı indirirken uğraş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Abartmasak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sakin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tc kimlik no da isteriz kimlik no olmadan kayıt yapamıyoruz maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 neyi abartmışım ? belli ki hayatında hic guild application vermemişsin raj, sen tc kimlik nonu da yaz ona da biz güleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 offf burak bu ne ya anne kızlık soyadı bile vercen nerdeyse konusalım msnden bi ara / kutay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 mmo camiasına 12 yaşında atılmış bir arkadaşımız tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Cv'de cok eksikler var ozensiz hazirlanmis. Yardimci olabilecegini dusundugum su ornekteki gibi olmali en azindan. Ozellikle referans olrak gosterebileceginiz onceki guildlerinizden bahsetmemissiniz. Onceki Guild liderlerinize ulasabilcegimiz email adreslerini ve telefonlaraini da mutlaka belirtiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 saol tebriğin için arkadaşım. önceki guild liderleri referansları olayı da baya komikti baya güldüm açıkçası. Konusuruz Kutay msn'e gir de sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Kutay derken? Huaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 evet evet o benim işte ahaha konusalım senlede msnden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rottinçeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 millet ne yazacağını şaşırıyo herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Adamın gözü dönmüş.Tam warhammer oyuncu kafası işte süpersin dostum. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Niye bu kadar şaşırdınız ki wow da penis boyunu bile soruyolar application formlarda sfdasmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bi public app yazdım olay oldu ne diim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 urasıcak baska isi olmayanlar cok oldugundan oyunda yer almicak dahi olsalar forumlari gezip ''komik'' bulduklari seyler hakkinda yorum yapabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 evet transciptlerini de yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 aquila said: evet transciptlerini de yolla. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Darkthrone said: Adamın gözü dönmüş.Tam warhammer oyuncu kafası işte süpersin dostum. cidden. Lamer Alper. WoW forumların ve über guildine geri dön bakiyim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ACCEPTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Kaan'cım topici kitleyebilirsin istersen bak Accepted de yazdı arkadas saolsun çok mutluyum kabul edildim.Nickindeki balonu beraber sallıcaz birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Barbekü said: ACCEPTED :D hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 löl balonlu verdi ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Rdoann said: Oyunun betası ve çıkış tarihi belli oldu malumunuz. Sıfırdan başlıcagım oyunun da hazırlıklarını önceden yapmak istedigimden şimdiden guild aramaya ve son derece saglam oluşumlar içine girmek istedigimi belirterek ufak bir oyun cv si hazırladım Dünya çapında büyük işler başarmak amacı güden oluşumların içinde head start yapmaya adayım.; İsim: Nihat Burak Aksar Yaş : 23 Eğitim: Yıldız Teknik Üni. Fizik + Bilgeadam Sistem & Network uzmanlığı Daha önceki MMORPG tecrubeleri; Ultima Online,Everquest,Lineage,Swg,Everquest2,Lineage2,Anarchy Online,Age of Conan,Guild Wars,Wow Bilgisayar Sistemi; Amdx2 6000+,Ati HD 3870,4gb 800 Mhz ram, Internet Baglantısı; 1024/256 Kablonet Ventrilo kullanma alışkanlığı:var Online olma aralığı:Her akşam 17.00-01.00 arası ve sıklıkla 17.00 - sabaha kadar. Bireysel bir topic olarak düşünülmeyedebilir.Diğer arkadaslar da oyun cvlerini ekleyebilirler buraya.open betalarımızı indirirken uğraş olur :) Süper! Umarım birlikte oynarız :) PS: DA2019 kap bu elemanı yaw B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar