Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık guild aramanın zamanı geldi :)

Rdoann

Öne çıkan mesajlar

Oyunun betası ve çıkış tarihi belli oldu malumunuz.

Sıfırdan başlıcagım oyunun da hazırlıklarını önceden yapmak istedigimden şimdiden guild aramaya ve son derece saglam oluşumlar içine girmek istedigimi belirterek ufak bir oyun cv si hazırladım Dünya çapında büyük işler başarmak amacı güden oluşumların içinde head start yapmaya adayım.;

İsim: Nihat Burak Aksar
Eğitim: Yıldız Teknik Üni. Fizik + Bilgeadam Sistem & Network uzmanlığı
Daha önceki MMORPG tecrubeleri; Ultima Online,Everquest,Lineage,Swg,Everquest2,Lineage2,Anarchy Online,Age of Conan,Guild Wars,Wow

Bilgisayar Sistemi; Amdx2 6000+,Ati HD 3870,4gb 800 Mhz ram,
Internet Baglantısı; 1024/256 Kablonet

Ventrilo kullanma alışkanlığı:var

Online olma aralığı:Her akşam 17.00-01.00 arası ve sıklıkla 17.00 - sabaha kadar.

Bireysel bir topic olarak düşünülmeyedebilir.Diğer arkadaslar da oyun cvlerini ekleyebilirler buraya.open betalarımızı indirirken uğraş olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Cv'de cok eksikler var ozensiz hazirlanmis. Yardimci olabilecegini dusundugum su ornekteki gibi olmali en azindan.

Ozellikle referans olrak gosterebileceginiz onceki guildlerinizden bahsetmemissiniz. Onceki Guild liderlerinize ulasabilcegimiz email adreslerini ve telefonlaraini da mutlaka belirtiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

Rdoann said:
Oyunun betası ve çıkış tarihi belli oldu malumunuz.

Sıfırdan başlıcagım oyunun da hazırlıklarını önceden yapmak istedigimden şimdiden guild aramaya ve son derece saglam oluşumlar içine girmek istedigimi belirterek ufak bir oyun cv si hazırladım Dünya çapında büyük işler başarmak amacı güden oluşumların içinde head start yapmaya adayım.;

İsim: Nihat Burak Aksar
Eğitim: Yıldız Teknik Üni. Fizik + Bilgeadam Sistem & Network uzmanlığı
Daha önceki MMORPG tecrubeleri; Ultima Online,Everquest,Lineage,Swg,Everquest2,Lineage2,Anarchy Online,Age of Conan,Guild Wars,Wow

Bilgisayar Sistemi; Amdx2 6000+,Ati HD 3870,4gb 800 Mhz ram,
Internet Baglantısı; 1024/256 Kablonet

Ventrilo kullanma alışkanlığı:var

Online olma aralığı:Her akşam 17.00-01.00 arası ve sıklıkla 17.00 - sabaha kadar.

Bireysel bir topic olarak düşünülmeyedebilir.Diğer arkadaslar da oyun cvlerini ekleyebilirler buraya.open betalarımızı indirirken uğraş olur :)

Süper!
Umarım birlikte oynarız :)
PS: DA2019 kap bu elemanı yaw B)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...