Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 geçmiş olsun ya. spartam benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 http://www.sporx.com/video/tv.php?frm_id=11443 o talihsiz an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ¤ Maraton | iddaa ¤ GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN!.. DUALARIMIZ SENİNLE!.. (FOTO) Almanya Bundesliga'daki Karlsruhe-Köln maçında Ümit Özat fenalaştı!.. Köln forması giyen Ümit Özat, karşılaşmanın 31. dakikasında topun olmadığı alanda bir anda yere yığıldı!.. Önce kalp krizi geçirdiği sanılan Ümit Özat'a, doktorlar hemen müdahale etti. Nefes almakta zorlanan Ümit'e kalp masajı yapan sağlık görevlileri, yaptıkları başarılı hamlelerle tecrübeli oyuncuyu yeniden hayata bağladı. Hastaneye kaldırılan tecrübeli oyuncunun tansiyonunun düştüğü öğrenildi. Ümit Özat'a sahada müdahale yapılırken takım arkadaşı Mondragon ve teknik direktörü Daum gözyaşlarına hakim olamadı. Kısa bir süre sonra Ümit'in durumunun iyi olduğu haberi geldi!.. Bu haber üzerine tribünler alkış tutarak tecrübeli futbolcuya destek oldu... Bu arada Almanya'da yaşayan gurbetçi futbolcularımızdan Nuri Şahin de Ümit Özat'ın durumunun iyi olduğunu açıkladı... Köln menajeri Michael Meier, Ümit'in hastanedeki kardiyoloji bölümünde tedavi altına alındığını bildirdi. Kölner Express gazetesinin İnternet sayfasındaki haberde de, sahada fenalık geçiren Ümit'in dilinin bir süre boğazını tıkadığının tahmin edildiği bildirildi. MARATON.COM.TR ailesi olarak Ümit Özat'a ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 çok üzüldüm ya. Görüntüleri görünce daha da kötü hissettim. Ümit Özat güçlü bir adamdır yine çıkar oynar bir iki aya kadar. görüntülerde Mondragon ve Daum ağlamaklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ya kalp krizi değilmiş dili nefes borusunu tıkamış ama araştırmayı yapılcakmış geçmiş olsun yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Cok gecmis olsun umarim en kısa zamanda eski saglıgına kavusur, cok merhametli , iyi niyetli bir insan ümit özat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 canlı izliyordum, gerçekten insan fena oluyor hele o gözlerini görünce yukarı doğru kaçmış çok kötü oldum. bide mondragonu öyle görünce nerdeyse ağlicaktım ümit özatı fenerli olduğum için iyi tnaırdım az mı ilzedik sahada. valla geçmiş olsun. umarım iyileşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 geçmiş olsun ümit abimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Geçmiş olsun neyseki kalp krizi değilmiş. Sağlık durumu iyi, morali yerindeymiş 3 gün hastanede kalacakmış gözlem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 of gözler falan çok kötü. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 canlı izledim harbi kötü oluyo insan allahtan bişeyi yokmuş. gerçi 3 gün hastanede kalıcak daha deniyo işallah denildigi gibidir ciddi bişey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 maci izliyordum bende. normal sakatlik felan sandim, sonra hakemle diger futbolcularin ciddi bi sekilde saglik ekipleri cagirmasinda noluyo derken o diger acidan kamera gosterdi gozlerini felan. takdir ettigim nadir fenerbahceli futbolculardan biriydi. tamam dunyanin en super futbolcusu degil belki ama adam gibi adamdi. bir de o goruntuler ustune daumla mondiyi gozu yasli gorunce gozlerim doldu lan, aglamakli oldum. bu ekside gordum, iste fenerbahce.org da hic haberi yapilmamis felan. cok yadirgadim, takimin kaptanligini hakkiyla yapmis, fenerli olmasa bile bircok kisinin takdirini kazanmis bir futbolcu olumden donuyor, bir gecmis olsun bile denilmemis. hatta galatasaray sitesinde bile var gecmis olsun dilekleri. cok ayip edilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bu arada diğer topic benimkinden 1 dakika önce açılmış. sadece başlığı filan yüzünden kitlenmiş heralde :D kimsenin günahını almayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 geçmiş olsun. günahını almamak lazım ama sağlıklı bir futbolcunun kalp krizi geçirmesi bana pek mantıklı gelmiyor. haftanın 5 günü antreman yapan, sağlık testlerinden geçen, her maçta 10 km civarı koşu yapan 30 lı yaşların başında olan bir sporcunun ilaç kullanmadan normal bir şekilde bu tür sağlık problemi geçirmesi garip. ama takdiri ilahi işte yapacak birşey yok demek lazım. biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Kalp krizi geçirmemiş zaten, öyle sanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 çok çok geçmiş olsun .adam gibi adam gerçekten. ben de almanya gibi bir ülkede böyle bir sağlık sorunun olmayacağını tahmin ediyordum . gerekli tedbirler alınıyor , kalp krizi riski çok asgariye indiriliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Aman diyim, geçmiş olsun kaptan, yapma böyle şakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 geçmiş olsun.futbolcularda son zamanlarda çok sık rastlanan bir durum bu inşallah sağlık kontrollerini klüpler daha sıkı bir şekilde yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 oha resmen gözlerim doldu. büyük geçmiş olsun. düşünmek bile istemiyorum böyle birşeyi. videoyu izlerken mondragonu daumu filan görünce zaten... nasıl oynamış ki mondragon o halde? maçın skorunu bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 fenerbahçe.org ancak güncellendi ! büyük ayıp gerçekten. kasıt arıyorum bunun ardında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 cemad said: oha resmen gözlerim doldu. büyük geçmiş olsun. düşünmek bile istemiyorum böyle birşeyi. videoyu izlerken mondragonu daumu filan görünce zaten... nasıl oynamış ki mondragon o halde? maçın skorunu bilen var mı 2-0 köln kazanmıs sanırsam gecmis olsun, hakkaten gözlerini öyle görünce ayrı bi korkuyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 büyük kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 video varmi bu verilen link bozuk ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar