Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ümit Özat sahada kalp krizi geçirdi

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

¤ Maraton | iddaa ¤ GEÇMİŞ OLSUN KAPTAN!.. DUALARIMIZ SENİNLE!.. (FOTO)

Almanya Bundesliga'daki Karlsruhe-Köln maçında Ümit Özat fenalaştı!..

Köln forması giyen Ümit Özat, karşılaşmanın 31. dakikasında topun olmadığı alanda bir anda yere yığıldı!.. Önce kalp krizi geçirdiği sanılan Ümit Özat'a, doktorlar hemen müdahale etti. Nefes almakta zorlanan Ümit'e kalp masajı yapan sağlık görevlileri, yaptıkları başarılı hamlelerle tecrübeli oyuncuyu yeniden hayata bağladı. Hastaneye kaldırılan tecrübeli oyuncunun tansiyonunun düştüğü öğrenildi.

Ümit Özat'a sahada müdahale yapılırken takım arkadaşı Mondragon ve teknik direktörü Daum gözyaşlarına hakim olamadı. Kısa bir süre sonra Ümit'in durumunun iyi olduğu haberi geldi!.. Bu haber üzerine tribünler alkış tutarak tecrübeli futbolcuya destek oldu...

Bu arada Almanya'da yaşayan gurbetçi futbolcularımızdan Nuri Şahin de Ümit Özat'ın durumunun iyi olduğunu açıkladı...

Köln menajeri Michael Meier, Ümit'in hastanedeki kardiyoloji bölümünde tedavi altına alındığını bildirdi.

Kölner Express gazetesinin İnternet sayfasındaki haberde de, sahada fenalık geçiren Ümit'in dilinin bir süre boğazını tıkadığının tahmin edildiği bildirildi.

MARATON.COM.TR ailesi olarak Ümit Özat'a ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

maci izliyordum bende. normal sakatlik felan sandim, sonra hakemle diger futbolcularin ciddi bi sekilde saglik ekipleri cagirmasinda noluyo derken o diger acidan kamera gosterdi gozlerini felan. takdir ettigim nadir fenerbahceli futbolculardan biriydi. tamam dunyanin en super futbolcusu degil belki ama adam gibi adamdi. bir de o goruntuler ustune daumla mondiyi gozu yasli gorunce gozlerim doldu lan, aglamakli oldum.

bu ekside gordum, iste fenerbahce.org da hic haberi yapilmamis felan. cok yadirgadim, takimin kaptanligini hakkiyla yapmis, fenerli olmasa bile bircok kisinin takdirini kazanmis bir futbolcu olumden donuyor, bir gecmis olsun bile denilmemis. hatta galatasaray sitesinde bile var gecmis olsun dilekleri. cok ayip edilmis..
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. günahını almamak lazım ama sağlıklı bir futbolcunun kalp krizi geçirmesi bana pek mantıklı gelmiyor. haftanın 5 günü antreman yapan, sağlık testlerinden geçen, her maçta 10 km civarı koşu yapan 30 lı yaşların başında olan bir sporcunun ilaç kullanmadan normal bir şekilde bu tür sağlık problemi geçirmesi garip. ama takdiri ilahi işte yapacak birşey yok demek lazım. biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
oha resmen gözlerim doldu. büyük geçmiş olsun. düşünmek bile istemiyorum böyle birşeyi.

videoyu izlerken mondragonu daumu filan görünce zaten...

nasıl oynamış ki mondragon o halde? maçın skorunu bilen var mı

2-0 köln kazanmıs sanırsam

gecmis olsun, hakkaten gözlerini öyle görünce ayrı bi korkuyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...