Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ya bence kalmak istememesi çok doğal bişey .Gerçekte'de sıkca yaşanan birşey. Benim fm 2008 de sinir olduğum nokta şuydu. Mesela bir çok takım feşinde diyelim bir oyuncunun o oyuncuda büyük kulübe gitmek istiyorum diye mutsuzluk yaratıyor veya satmassan sorunlar çıkarıcak vs.. diyelim. Satmaya karar veriyorsun ama gelen teklifler komedi oluyor. Gidiyorlar aptal aptal adamlara para harcıyorlar size geldimi sıra hiç biri para vermiyor oyuncuyuda ucuza satmak zorunda kalıyorsun büyüyemiyorsun vs.... Bence bunu düzeltmeliler 2007'de yoktu böyle bir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Darqainu said: benim öğrenmek istediklerim sır olmasa gerek okadar ya :/ oyuncularla iletişim arttı mı mesela küçük takımken yıldız keşfediyosun adam ilk fırsatta satıyo o adamı "koçum kal benle buralar böle kupa olcak güven bana" diyip ikna edebilme ihtimalimiz var mı ? yada saçma sapan goller falan oluyo mu onları merak ediyorum yoksa isterse 8d olsun yada cm'deki gibi özel trainingler falan ? hic bisi soyleyemiyoruz :) ama 2-3 haftaya demo cikar public 20sinde de oyun (Kasim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 14 kasım değil miydi yaw ertelendi mi 1 hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 14 kasım da olabilir. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 cm 09 ne zmn gelioo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 rewonder ın kinde oynanmazsa bende hiç oynanamaz =( FM08 i kral oynuyordum ama ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Masticore said: ya bence kalmak istememesi çok doğal bişey .Gerçekte'de sıkca yaşanan birşey. Benim fm 2008 de sinir olduğum nokta şuydu. Mesela bir çok takım feşinde diyelim bir oyuncunun o oyuncuda büyük kulübe gitmek istiyorum diye mutsuzluk yaratıyor veya satmassan sorunlar çıkarıcak vs.. diyelim. Satmaya karar veriyorsun ama gelen teklifler komedi oluyor. Gidiyorlar aptal aptal adamlara para harcıyorlar size geldimi sıra hiç biri para vermiyor oyuncuyuda ucuza satmak zorunda kalıyorsun büyüyemiyorsun vs.... Bence bunu düzeltmeliler 2007'de yoktu böyle bir sorun bu dediğin olay resmi forumlarda da transfer sistemi üzerindeki en büyük tartışma konusu. özellikle transfer listesine koyduğun , hatta 0 paraya klülere teklif ettiğin oyuncularının bile alınmıyor olması. zaten "realistic transfer system" ile bunu kastediyoruz gibi bir açıklaması var amcaların forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bence bir sorunda. adamın peşinde 25 klüp var ama transfer döneminde hiç teklif gelmiyor.. höh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 BiTcH_oFBaT said: bence bir sorunda. adamın peşinde 25 klüp var ama transfer döneminde hiç teklif gelmiyor.. höh? trasnfer listesine koyarsan %100 gelir de sorun sana para vermek istememeleri işte....Problem ordan cıkıyor. Ha bide böyle saçma sapan teklifler yapıyorlar reddediyorsun sonra yine aynı teklifi yapıyor bu sefer auto reject yapıyorsun sonra başlıyorlar enquiry çekmeye...... Bundan da kurtarsinlar artık bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 FiFA Manager 09 la aynı oyunmu bu yoksa farklı oyunlarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 f,fanın türkçe desteği varmi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 f,fanın türkçe desteği varmi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 FLOOD. yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ana nası oldu be o :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 çıksın şu oyun artık pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yarın demosu cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Masticore said: yarın demosu cıkıyor sitede bulamadım nerde diyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bir sürü yerde okumuştumda adını hatırlamıyorum... edıt: google da aratınca cıkan ilk linklerden birine tıkladım orada da yazıyor bknz: http://www.fmevi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 turksportal da doğruladı bu gece demosu geliyor. azmo gel de aydınlat bizi artık zaten demo çıktı sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 gece hem de, kaç mikobüks olcak kim bilir, inmez de inmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mumu said: turksportal da doğruladı bu gece demosu geliyor. azmo gel de aydınlat bizi artık zaten demo çıktı sayılır. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 artık azmoya ihtiyacımız kalmadı. tüm çekiciliği gitti adamın. pis adam. gelsin demolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ALLAH DEMO MU?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 2 demo çıkarıcaklarmış 1. sini boşverin gereksiz 2.'si strawberry diye bir demo 7 lig olucakmiş ve yarım sezon normal şekilde oynuyabilicez... O yarımı kırarlar bence . Oyun cıkana kadar idare ederiz :p save'imizle de full oyun çıktığında devam edebilecekmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar