Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kiessling'i öncekilerde nasıl bilmiyorum ama 9.3'te tavsiye etmem pek. Cok cok iyi değil. fm 08'de efsaneydi.

1 sene beklemeye razıysanız gelişmekte olan Salvatore Foti diye bir oyuncu var Müthiş bir kafacı ve cok ucuza alabilirsiniz. Öyle odun gibi bir oyuncu değil . Teknik , çevik , hızlı , pas bunlar 15 düzeyinde oluyor ama kafa ve zıpalama 20 civarı oluyor Boyuda 1.92
Mesaj tarihi:
Masticore said:

kiessling'i öncekilerde nasıl bilmiyorum ama 9.3'te tavsiye etmem pek. Cok cok iyi değil. fm 08'de efsaneydi.

1 sene beklemeye razıysanız gelişmekte olan Salvatore Foti diye bir oyuncu var Müthiş bir kafacı ve cok ucuza alabilirsiniz. Öyle odun gibi bir oyuncu değil . Teknik , çevik , hızlı , pas bunlar 15 düzeyinde oluyor ama kafa ve zıpalama 20 civarı oluyor Boyuda 1.92

kiessling amr de yargılıyo aga.
Mesaj tarihi:
ibrahim toroman'ın sözleşmesini uzatayım bari iyi oynuyordum diyordum,girdim ne göreyim,

4 yıllık sözleşme için haftalık 200 euro istiyor sadece sadfdsafdas

gerçi maç başına 4.3k euro ama olsun,hemen çaktım 5 yılı bende 400 euro haftalığa
Mesaj tarihi:
20 milyon! ramiresi napoliye sattım. peşin para 20 milyon! heyt be koyduk be!

moussa sissokoyu aldım hemen. 11 milyona. 9 milyonla da gençleri toplarım. yeter lan bu kadar transfer! :)
Mesaj tarihi:
Bilgisayar inanılmaz kastırdığı için Leeds'li oyunumu oynayamıyorum yeni bi tane açtım tek ülke 2 lig ispanyada.

yeni bilg alana kadar idare eder. Hayvanlık olsun diye R.Madrid'i aldım.

Veloso + Srna transfer ettim, David Villa ve Silva'yı almaya çalışıyorum ama bırakmıyorlar
Mesaj tarihi:
ağlamıştım birkaç gün önce biliyorsunuz,semih gol atamıyor diye
meğer taktiğe alışması gerekiyormuş sadece çocukcağızın
bu sezon 20 maçta 13 gol attı 7 asist yaptı
geçen sezon ortalama 6 ile oynarken artık 7 üzeri
bide geçen sezon öyle kötü oynayınca inanılmaz ucuz bir kontrat imzaladaki ağzınız açık kalır.
asdf
Mesaj tarihi:
Masticore said:

9.3 te oyle bir sıkıntı yok eğer 9.3'te böyle olduysa ya antrenmanları cok ağır yapmıssın yada çok şanssızsın

9.3 oynuyorum. Antrenmanlara daha dokunmadım standart antrenmanlarda. Hepsi maçta sakatlandı hazırlık maçlarında.
Mesaj tarihi:
benim bütün hazırlık döneminde sadece 1 oyuncum o da 2 hafta sakatlandı.

oyunda sorun yok , sizde vardır bişey :) bok atmayın sakatlık konusunda :)

ayrıca kaç oyun geçt demişin rew , geçen oyunda ve 2007de sadece ilk patche kadar vardı sorun , sonra yine yoktu :)
Mesaj tarihi:
Yok ki bişey, sıradan standart antrenman programı işte ellemedim bile açtığımdan beri oyunu.

Al bakalım tam bu mesajı yazarken son hz. maçımda da Robben sakatlandı çıktı. Eğer bu da sakatlanıcaksa zaten ilk 11e adam kalmıyo. Şu oyunun yapımında emeği geçen herkesin tüm sülalesine çok derin hislerimi göndererek kapatıcam oyunu sakatlık çıkarsa.
Mesaj tarihi:
Aha gitti Robben de, 5-6 hafta yok. Takımdaki sakat oyuncu sayısı 11 oldu böylece. -sansür-im böyle oyunu da yapımcısını da diyip kapatıyorum.

Allah belanı versin SI Games, bin defa belanı versin.
  • Yeni Oluştur...