tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 çok gerçekçi! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 o değil de, kiessling (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kiessling'i öncekilerde nasıl bilmiyorum ama 9.3'te tavsiye etmem pek. Cok cok iyi değil. fm 08'de efsaneydi. 1 sene beklemeye razıysanız gelişmekte olan Salvatore Foti diye bir oyuncu var Müthiş bir kafacı ve cok ucuza alabilirsiniz. Öyle odun gibi bir oyuncu değil . Teknik , çevik , hızlı , pas bunlar 15 düzeyinde oluyor ama kafa ve zıpalama 20 civarı oluyor Boyuda 1.92 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Masticore said: kiessling'i öncekilerde nasıl bilmiyorum ama 9.3'te tavsiye etmem pek. Cok cok iyi değil. fm 08'de efsaneydi. 1 sene beklemeye razıysanız gelişmekte olan Salvatore Foti diye bir oyuncu var Müthiş bir kafacı ve cok ucuza alabilirsiniz. Öyle odun gibi bir oyuncu değil . Teknik , çevik , hızlı , pas bunlar 15 düzeyinde oluyor ama kafa ve zıpalama 20 civarı oluyor Boyuda 1.92 kiessling amr de yargılıyo aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 dribbling , Crossing yok adam'da ama yaw. Hadi amc desen kafa, gol diycemde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Üşenmedim upload ettim :P kıyaslama 2. sezonda kiss. ve foti Başka bir oyunumda 4. sezonunda Foti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 o değilde ben cm 01 02 yi update ettim. bu kadar kötü bir bjk kadrosu görmedim. yusufun tekniği 12 filan. bjk yi katletmişler lol. vazgeçtim oynamayı bjk ile ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ayıp! :D ramires'i barcelona istiyor , tam sezon başlarken al başına bela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kalecim gol attı oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kayserispor'a karşı oynarken iyi bir şok geçirdim. not:önliberolarına bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 OHOAHOOEHOAHOAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ibrahim toroman'ın sözleşmesini uzatayım bari iyi oynuyordum diyordum,girdim ne göreyim, 4 yıllık sözleşme için haftalık 200 euro istiyor sadece sadfdsafdas gerçi maç başına 4.3k euro ama olsun,hemen çaktım 5 yılı bende 400 euro haftalığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 20 milyon! ramiresi napoliye sattım. peşin para 20 milyon! heyt be koyduk be! moussa sissokoyu aldım hemen. 11 milyona. 9 milyonla da gençleri toplarım. yeter lan bu kadar transfer! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 SCREENSHOTUMA BAKIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 36 yaşındaki adam gelir tabi. ben her gittiğim takıma almaya çalışıyordum, sadece bonservisine az para vermek istediğimden alamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bilgisayar inanılmaz kastırdığı için Leeds'li oyunumu oynayamıyorum yeni bi tane açtım tek ülke 2 lig ispanyada. yeni bilg alana kadar idare eder. Hayvanlık olsun diye R.Madrid'i aldım. Veloso + Srna transfer ettim, David Villa ve Silva'yı almaya çalışıyorum ama bırakmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 buyrun burdan takip edin. http://forum.paticik.com/read.php?77,4099453,4099453#msg-4099453 umarım sıvamam takımı. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ulan kaç oyun geçti düzeltemediler şu sakatlık olayını bee... Allah belanı versin SI Games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sorma onu ya. Sercan Yıldırım 4 ay sakat Kirita 2 ay sakat Ömer Erdoğan 1.5 ay sakat hayır, antremanda orta tempoda yani. heavy abansam tamam diyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 9.3 te oyle bir sıkıntı yok eğer 9.3'te böyle olduysa ya antrenmanları cok ağır yapmıssın yada çok şanssızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ağlamıştım birkaç gün önce biliyorsunuz,semih gol atamıyor diye meğer taktiğe alışması gerekiyormuş sadece çocukcağızın bu sezon 20 maçta 13 gol attı 7 asist yaptı geçen sezon ortalama 6 ile oynarken artık 7 üzeri bide geçen sezon öyle kötü oynayınca inanılmaz ucuz bir kontrat imzaladaki ağzınız açık kalır. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Masticore said: 9.3 te oyle bir sıkıntı yok eğer 9.3'te böyle olduysa ya antrenmanları cok ağır yapmıssın yada çok şanssızsın 9.3 oynuyorum. Antrenmanlara daha dokunmadım standart antrenmanlarda. Hepsi maçta sakatlandı hazırlık maçlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 benim bütün hazırlık döneminde sadece 1 oyuncum o da 2 hafta sakatlandı. oyunda sorun yok , sizde vardır bişey :) bok atmayın sakatlık konusunda :) ayrıca kaç oyun geçt demişin rew , geçen oyunda ve 2007de sadece ilk patche kadar vardı sorun , sonra yine yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Yok ki bişey, sıradan standart antrenman programı işte ellemedim bile açtığımdan beri oyunu. Al bakalım tam bu mesajı yazarken son hz. maçımda da Robben sakatlandı çıktı. Eğer bu da sakatlanıcaksa zaten ilk 11e adam kalmıyo. Şu oyunun yapımında emeği geçen herkesin tüm sülalesine çok derin hislerimi göndererek kapatıcam oyunu sakatlık çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Aha gitti Robben de, 5-6 hafta yok. Takımdaki sakat oyuncu sayısı 11 oldu böylece. -sansür-im böyle oyunu da yapımcısını da diyip kapatıyorum. Allah belanı versin SI Games, bin defa belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar