Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yasak olmayan bilgiler zaten SIGAMES.COM da yazilan bilgiler :P SIGAMES de yazilmayan herhangi bir feature'u aciklamak yargilanmamiza yol aciyor. o yuzden uzgunum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ah bee, peki aranıza sızıp karışmak için ne yapmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 mesela rakı sofrasında oturup sorsak anlatmıcan yani? waaaaaay beeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Rewendor said: ah bee, peki aranıza sızıp karışmak için ne yapmak lazım :P zor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Madcat said: mesela rakı sofrasında oturup sorsak anlatmıcan yani? waaaaaay beeeee cok zor :P raki sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Azmodai said: Madcat said: mesela rakı sofrasında oturup sorsak anlatmıcan yani? waaaaaay beeeee cok zor :P raki sevmem.sevsen anlatcan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 rakinin miktarina bagli :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dürüm ısmarlasak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hehe 15 kasimda oynariz iste hep beraber. :P Sabir. Biz de halen oynamadik NDA leri imzaladik o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 sen tam olarak ne yapıyosun. betasını mı oynuyosun oyunun? ya da ne bileyim statları mı araştırıyosun? geliştirme ekibi filan mı? azmo çok özeniyorum sana bildiğin gibi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Azmo biz nası gireriz o ekibe bi tutorial yap bari, FM tester olma tutoriali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Azmodai said: Madcat said: mesela rakı sofrasında oturup sorsak anlatmıcan yani? waaaaaay beeeee cok zor :P raki sevmem. ne sevion onun masasına oturalım ?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Turk arastirma ekibi adam ariyorsa girersiniz, betaci olur musunuz bilemem tabi, arastirmacilara her zaman ihtiyac var, stat toplayacak falan filan ama beta testeri bilemicem. Benim gorevim genel stability ve tutarlilik. Ozellikle Turk ligi uzerine gidecem. Turk ligini bozmaya calisacam :P bug arayacam ve tutarsizlik varsa onu bildirecem. Ekonomi modeli olsun, oyuncularin registrationlari olsun... hepsi iste :) Daha fazla aciklayamicam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fede said: sen tam olarak ne yapıyosun. betasını mı oynuyosun oyunun? ya da ne bileyim statları mı araştırıyosun? geliştirme ekibi filan mı? azmo çok özeniyorum sana bildiğin gibi değil :D Valla bu mmorpg "open beta" degil. Oyunu bolgesel olarak oynayip hata bulmaya calisiyoruz. Biz oyle keyif yapip azerothta kosamiyoruz yani :P Sezon ustune sezon oynayip yatamiyoruz. Her cikan ufak hatayi tespit edip, neden tahmin edip dosyalamamiz gerekiyor. Betanin bu asamasinda gecen sene yaklasik olarak tester basina 200-300 hata tespit edilmis. Kucuk buyuk farketmeksizin. O kadar mathap bisi degil yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tester başına 300 hata? waş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bir cok hata oluyor. Yanlis yazilmis bir yazi da bugdir, oyunu CTD ye surukleyen sey de. Sonra hepimiz default olarak Mac motorunu test ediyoruz, o olayi zaten anlatmakla bitiremem burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 matah matah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 anadilim ingilizce, arada yazim hatasi yapmam olagandir :) Kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bilgisayarımda cm03-04 yüklüydü, fm yi bi ara silmiştim tekrar yükledim. Şu son 2-3 gündür biraz fm08 oynuyorum da 09 gelene kadar biraz heves aliim falan diye... Son patchleri de yüklememe rağmen diyorum şimdi söyleyeceklerimi: O kadar kötü ki maç dinamikleri maç sistemi, kaç sene öncesinin oyunu CM03-04'ten sonra bile rezalet geldi. Hani düzeltmekle elden geçirmekle falan adam olacak gibi değil, komple baştan yazmaları lazım. 4-2-4ler, çalışmayan taktikler, bilgisayarın "sen gol atar atmaz cevap veririm"leri, her seferinde naparsan yap 2-0 dan 3-0 dan hatta 4-0 dan geri gelip skor çeviren bilgisayar, 3 maçta 1 dakika 1 veya 2 de atılan goller.... Yok yani komple at çöpe. Umarım 09'da düzeltir adam ederler şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fm 2008 zaten cok elestirildi, bir cok modulu degistirdiler, biz de umutluyuz bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Zaten şunu halledip transfer sistemini biraz elden geçirsinler süper olur, bi de şu yeni özelliklerle ooh canavar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yani bende çeviriyodum ne güzel maçı niye öyle dedin ki rewe :p bu arada david villa nın hilesini biraz kısarsanız sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dilek/şikayet kutusu gibi olmuş bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 cristiano ronaldo'nun statlara abanmazlarsa bu oyuna elimi sürmem. adamın statları niyeyse bir messi kadar bile olamıyor oyunda. tamam iyi oynuyor çok gol atıyor falan da, yok arkadaş ben daha yüksek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 semihe 18-19 finishing ve en az 17 heading bekliyorum hadi bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar