Mumu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 KALECİ WONDERKID SPOILER sergio asenjo diyorum başka da bişey demiyorum kaleci için quote yapmışım heyecandan düzelticem diye caps açık yazmışım kalsın bağri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Lancelion said: catlikethiief said: türk kaleci arıyosan gs den orkun uşak fm 08 de mükemmeldi. hasagic de fena degil. kirintili var ankaragücünden . başka da yok =) yabancı kaleci önermem ama sen bilirsin tabi sivasta gol yemiodm rekorlar kırıyodum. sözleşme verdiler sezon sonu düşünürüm diyince takım çöktü bir anda herkesn moraller yerlerde. ah naptım ben :p sinan bolat, world class. Sinan Bolat iyi ama altyapı da pişmesini beklemek gerekiyor,hoş ben yarım sezon bekletip as kaleci yapmıştım yine idare eder.Yedek olarakta Serkan Kırıntılı'yı almıştım,o da bayağı iyi bir kaleci Orkun Uşak'ta iyidir,GS maçlarında sıkıntı yaratıyordu ama Bobo ile deliyordum 08'de. Gerçi yeni oyunu bilmiyorum 09 oynamaya daha fırsatım olmadı,bu fiyat falan da düşmez gidip alacam 2-3 hafta içinde sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 totti oyunun en iyi potential'ı olan oyuncuymuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mumu said: KALECİ WONDERKID SPOILER sergio asenjo diyorum başka da bişey demiyorum kaleci için quote yapmışım heyecandan düzelticem diye caps açık yazmışım kalsın bağri consistency olarak düşük bi oyuncu asenjo, en azından bizim scout öle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bradford ile ilk yarıyı bitirdim ve tatile çıktım (!). oyunu alana kadar 1-2 takım daha oynarım böle yarı sezon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ya ben kilitlendim! registeration yapmam gerekiyo tekrar, 4 tane home-grown oyuncu lazım, bende 3 tane var sattım ben onları baya ara transferde, nası submit edicem takımı ben? altyapıdan falan da alamıyom adam! http://img111.imageshack.us/img111/5320/77088731sv8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Quel-Thul said: Mumu said: KALECİ WONDERKID SPOILER sergio asenjo diyorum başka da bişey demiyorum kaleci için quote yapmışım heyecandan düzelticem diye caps açık yazmışım kalsın bağri consistency olarak düşük bi oyuncu asenjo, en azından bizim scout öle diyo sizin scout şaşırmış oyunun en iyi kalecisi olacak bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 registration yapmak için squada giriyoduk sanrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 funq said: ya ben kilitlendim! registeration yapmam gerekiyo tekrar, 4 tane home-grown oyuncu lazım, bende 3 tane var sattım ben onları baya ara transferde, nası submit edicem takımı ben? altyapıdan falan da alamıyom adam! http://img111.imageshack.us/img111/5320/77088731sv8.jpg arda beşiktaşa gelmez ki sry. dostum fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 premier lig tam kurtlar sofrası olmuş kim kime dum duma harbiden. man city i şampiyon yapana kadar uğraşicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mumu said: premier lig tam kurtlar sofrası olmuş kim kime dum duma harbiden. man city i şampiyon yapana kadar uğraşicam. 200m bütçeyle şampiyon olamayanı dövüolarmış :p ben portsmount la orta sıralarda takılıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mumu said: premier lig tam kurtlar sofrası olmuş kim kime dum duma harbiden. man city i şampiyon yapana kadar uğraşicam. Çok zor çook... Kimleri transfer ettin, nasıl bir taktiğin var? defansını nasıl kurguladın, robinho tek forvet mi, yoksa Jö targetman gibi mi oynuyo? Yoksa başka türlü mü? Paylaşırsan sevinirim. Bi bakiim diye aldım Man City'i kaldım. Man united'dan GENE 4 yedim. Neredeyse oyundan soğuyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sooosti istifaaa soooosti istifaaaa :) parasını verdik yeni golcü getirdik sosti hoca bi söyle maçta niye DÖRT yedik!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 jo 2009 da iyi değil ben man city'yi 10 puan farkla şampiyon yaptım kadroma da : huntelaar,matias fernandez,miguel veloso,ochoa,srna ve gareth bale'i aldım. 4-1-2-2-1 oynattım. ochoa richards-kompany-dunne-bale veloso srna m.fernandez elano - robinho huntelaar bazen robinho veya elanodan birini çıkarıp fernandezi oraya koyup petrov'u sol açık yaptım. bazen srna'yı geri çekip richards ı dc yapıp mr de ireland'ı oynattım. bu kadar parayla alamayacağınız kupa yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yokmu ortak kariyer arıyan insan heeey =) 3-4 kişi birleşsek eğleniriz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ya işte altyapıyı boşalttım dandikleri verdim komple, çok vermişim, nasıl yapcam hadi azmo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sostizm said: Çok zor çook... Kimleri transfer ettin, nasıl bir taktiğin var? defansını nasıl kurguladın, robinho tek forvet mi, yoksa Jö targetman gibi mi oynuyo? Yoksa başka türlü mü? Paylaşırsan sevinirim. Bi bakiim diye aldım Man City'i kaldım. Man united'dan GENE 4 yedim. Neredeyse oyundan soğuyacağım. ben de oyundan soğumak üzereyim. aldığım hiç bir takımla maç kazanamıyorum adam gibi. herşey güzel giderken bir anda saçmalamaya başlıyor niyeyse. rotasyon uyguluyorum, antrenmanlara dikkat ediyorum, taktik konusunda cahil değilim, amma velakin olmuyor ya. ilk maçımda man utdye 2-1 yenildim. newcastle a 3 attım taktiğim şöyle x x x x x x x x x x x forvette robinho cardozo ikilisi, arkalarında elano, onların arkasında palombo ile kuzmanovic arkalarında tymoschuk, defansın solunda eric abidal, micah richards, federico fazio ve ilsinho kalecim kasper schmeichel. kolay gol yiyorum inatla. gol atmakta da zorlanıyor takım çok. bi garip bilmiyorum. sezon ilerlesin biraz görücez. kupada stewe diye bi takımı zor yendim az önce penaltılarla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 kanatsız taktik mi olur yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Man city gibi bi takım ileridede cordoza var bence kanatlara yoğunlaşmalısın. 2 orta saha etkili olmaz kanatlarda.Cordoza uzun top isteyen topçu heading çok iyi.Robinho da öyle. Hızlı iki kanatla sorunun çözülür bence daha çok gol pozisyonu bulabilirsin. ben beşiktaşla kanatlardan costuruyorum oyunuda kanatlara yığıyorum. Holosko ve telle ortalama 11km koşuyorlar.Sık sakatlanıyorlar ama yerlerine birini koyabiliyorum. Benim tek derdim kale ve defans çok gol atmama karşı çok gol yiyorum. Forvette cordoza var holoskonun tello nun ortalarına müthiş cevap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bunları yazdıktan hemen sonra robinhoyu sağa petrovu sola çektim forvete benzema ile cardozoyu ilk kez birlikte oynattım tottenham'ı evimde 4-1 le geçtim, benzema hat trick cardozo bir gol attı. kanatsız taktik olur neden olmasın. düzgün kanat oyuncum yokken kanatlardan oynamam mümkün değil. yedekleri yok petrovun falan. camoranesi yi almaya çalışıyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bug olmuş olay, auto'yu spamleyince oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ikinci bir yama daha çıkmış, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Man City aldım ben de. Arda, Agüero, Servet >:D<, Lugano, Kerrison gibi transferler yaptım. bek ve libero lazım bana şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 gs yi aldm arda yedek 5-3-2 oynuyorum 16 da 15 yaptm türkiye liginde arkadaşla ortak kariyer bide arda bu kadar iyimi ya oynatayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 20 ye 20 lik scout arda için cristiano ronaldo'nun yanına bile yaklaşamaz diyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar