BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Azmodai said: Tuncayin favorite club statusunde fenerbahce var, o yuzden geri dondu. GS ve BJK yi de sevmedigini gorursun editoru acarsan :) evet mantıken sevmemesi lazım zaten ama üzüldü adam illa ss mi koyayım :D ben olayon mantığındaki sorundan şikaşetçiyim. tuncayın bana gelmemesi gibi bi durum olmadı, boro saçmaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 boro sana gelmeyecegini bildigi icin yapmis olabilir, veya anlamis ta olabilir abi bilemiyorum cunku bu oyunda finansal yapi tamamen degisti. Hani eskiden oyuncu alinmasin diye 50-60m pound verip sonra da iptal edince diger kluplere cockblock atmis oluyorduk ya, artik olmuyor o diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 d3dx9_37.dll hatası alıyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 sırf tuncayda olmuyor diyorum işte. başka takımlarda başka oyuncularda da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 oyuncuyu ayar etme şeyleri onlar zorlaşcak ya transfer güya işte cm den beri var böle şeyler oyunda tilt ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bir de iyi bak mesaja, "plus causes" falan gibi bişi varsa maç başına cart curt başına next sale e falan para vermişlerdir o şekilde geçmişlerdir seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Masquerade said: d3dx9_37.dll hatası alıyorum. :/www.dll-files.com dan arat ve indir.indirdiğin dll yi oyunu yüklediğin klasöre at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Rewendor said: Bir de iyi bak mesaja, "plus causes" falan gibi bişi varsa maç başına cart curt başına next sale e falan para vermişlerdir o şekilde geçmişlerdir seni 2 ayrı save de paramda olmasına rağmen 4-5 kez yaşadım aynı şeyi. garip yani neyse artık alıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Azmodai said: ayrica bjk COK kotu bir takim :P BLASPHEMY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 şimdi gene aynı şeyi yaşadım portsmounth'la. ama sanırsam o olay şu cevap verme süresinin uzunluğu ile alakalı. juve'den almiron'u alıcaktım. adam satılık sonuçta. önce today dedim olmadı. sonra tomorrow dedim olmadı. sonunda 1 hafta dedim ve kabul edildi. heralde bizi sık boğaz etme mantığı var oyunda. yani neymiş bjk kötü takım filan değilmiş :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 afedersin de "today" yapmaktaki derdin neydi , kaçırmışın tuncayı :) zaten yeni sistemde geç cevap vereni görmedim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yok bjk zaten kotu takim da (:P) evet oyle bir olay var yani, adamlara yarina kadar cevap verin olayi hic ise yaramiyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 derdim mi ne? hehe hemen biticek o transfer !!!! uzamamalı iş!!! ben sabredemiyorum. sonra cevaplıyana kadar 935849 takım olaya giriyor. tuncayı kaçırmadım çünkü zaten param yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Oyuncu önermek sanırım pek hoş karşılanmıyo ama, biri var ki meraklısına öneririm. Oyuna defalarca baştan başladım bissürü takımla. Türkiye alt liglerinden bi takım seçip onla devam edicem büyük ihtimalle de, şimdilik eğleniyorum. Man.City ÇILGIN bi transfer bütçesi ayırmış ya, onla epeydir oynuyorum. Sezon bitmek üzere, aldığım biri süper star düzeyine çıktı. bakma istemiyorsan Darijo Srna, DL başlattım sonra MR yaptım. Sonra DR ile swap positions yaptım kafalarına göre yer değiştiriyorlar DR ile MR. En çok gol atan oyuncum, en çok asist yapan oyuncum, kornerlerimi kullanan, serbest vuruşları zımbalayan, deli driplingler ile bol bol penaltı kazandıran, yorulmak bilmez yıldızım. ismini DARYO SİRNA diye okuyorum (içimden) doğru mu bilmem. söylemeden geçemedim. Tabi robinho uzun süre sakat oturdu onun da etkisi var elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Srna eski oyunlarda da vardı ya dsfsd bi gerçekte büyük takım alamadı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sostizm said: Oyuncu önermek sanırım pek hoş karşılanmıyo ama, biri var ki meraklısına öneririm. Oyuna defalarca baştan başladım bissürü takımla. Türkiye alt liglerinden bi takım seçip onla devam edicem büyük ihtimalle de, şimdilik eğleniyorum. Man.City ÇILGIN bi transfer bütçesi ayırmış ya, onla epeydir oynuyorum. Sezon bitmek üzere, aldığım biri süper star düzeyine çıktı. bakma istemiyorsan Darijo Srna, DL başlattım sonra MR yaptım. Sonra DR ile swap positions yaptım kafalarına göre yer değiştiriyorlar DR ile MR. En çok gol atan oyuncum, en çok asist yapan oyuncum, kornerlerimi kullanan, serbest vuruşları zımbalayan, deli driplingler ile bol bol penaltı kazandıran, yorulmak bilmez yıldızım. ismini DARYO SİRNA diye okuyorum (içimden) doğru mu bilmem. söylemeden geçemedim. Tabi robinho uzun süre sakat oturdu onun da etkisi var elbette. hastasıyım bende o adamın, valenciaya aldım mr oynatıyorum, solda da mata var 2 si feci top yapıyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Srnayi yazabilirsiniz yahu acik, biz genc bilinmeyen yeteneklerden soz ediyoruz. Srna ozellikle euro 2008 den sonra bayagi biliniyor taniniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 beşiktaşla oynuyorum ama cok ciddi gol sıkıntısı cekiyorum. az gol yiyorum ama aynı zamanda az da gol atabiliyorum. 4-4-2 denedim 3-5-2 denedim 4-5-1 denedim. başarılı olan arkadaşlar biraz anlatabilir mi nasıl becerdiler? Ligde 8 macta 4 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi. 8 gol atıp 5 gol yemişim. liderle aramda 6 puan var. koparcaklar yakında bişey yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 4lü savunmanın kanatlarını biraz daha ofansif oynat. "inanılmaz" farkediyor hücum varyasyonları açısından. elbette fazlaca kontra atak yeme şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 TAM ONİKİDEN TUNCH Budur işte çok gol atmanın bence en önemli kilidi. Ben bir de swap positions olayından çok verim aldım. Eğer (örneğin) DR ile MR ikisi de crosingi driplingi v.b. yüksek ise bu iki adama swap komutu verebilirsiniz. biri kopup fırlayınca öbürü geri koşup kademeye giriyor. Atak geçince de hemen eski yerlerine dönmüyorlar. Her adama göre ayrı ayrı taktik belirleyinin. Özelliklerinde yazan hareketleri gözönünde bulundurun. ben bir de şundan fayda gördüm: takımın ve adamların oyun tarzları savunma düşünceli. ancak ileride, bol adam ve bol bol ileri koşu komutu - ileri ok. Yani ilerde bol adamla savunma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ben yer değiştirme komutunu iki forvetim ve iki kanat adamım için kullanıyorum. raaaakip defansın dengesini bozmada çok işe yarıyor. özellikle "bek"lerin karşısına birden ters ayaklı adamlar gelince , felekleri şaşıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 wingbackler akıyor DL/DR yerine WBL/WBR deneyin ileri ok çıkartarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 dl/dr nin mentalitysini (!) yükseltmek daha etkili geldi bana smoke , defansa dönüşlerinde biraz sorun oluyor 4lü savunmada wb kullanırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 arkadaşlar 7 million Euro ya alınabilecek güzel forvet bilen var mı?Hava hakimiyeti az buçuk olursa çok iyi olur.Çift forvette oynatcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 lyondan fred belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar