Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 aman, large olacakti pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bir zamanlar ortak oyun alacaktık noldu o iş kopya oyuna mahkum muyuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 arkadaslar içinizde turksportal sitesinde kulup uyesı olan var mı? bi kaç sorum olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 tunch said: abi tek lig açmanın ilerisi için şöle bi sorunu var , (benim bildiğim ve tecrübe ettiğim) açık olmayan liglerde regen oyuncu çıkmıyor. 20 sene sonra sadece türk oyuncular kalma şansı var oyunda. buna benzer bişey yaşamıştım. bu arada sanırım olay çift çekirdek ile ilgili. kendi adıma en performanslı fmyi oynuyorum , 2008den bile daha akıcı geldi bana. ki açtığım ligler çoğaldı. sadece maç ekranı açılırken load uzun sürüyor o kadar.bir de fm nin hastalığıdır, oynayan kişi hangi ülkenin vatandaşı olursa 10 yıl sonra tüm ligler o ülke vatandaşı topçularla doluyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 işte bütün ligleri alt liglerle birlikte açarsanız, regen topçular yaratıldığından öyle bir dengesizlik olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yok ben genelde 20 ligin altında oynamıyorum. hemen her oyunumda oluyor bu. dünyanın en iyi topçuları türk oluyor hep. ingiliz takımlarının paf takımlarından falan türk oyuncular fışkırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ha onlar evet haklısın o konuda. zaten almanyadan falan fışkıran topçular bile yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 benim oynun patlamasının sebebi eski oynun saveinden kaynaklanıyor olabilir mi? edit: birde dvd yi pc ye takınca setup ekranı açılmıyor. ben gidip bilgisayarımdan cd yi aç diyip bunu yapıyorum. bu sizde de böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Taktik ve takım çalıştırması üstüne bir guide alsak artık beyler...maç üste maçlar zorluk yaratmaya başladı ve bir kaç tüyo benim gibi istekli arkadaşlara iyi gelir gibime geliyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 birde acep steam üzerinden yüklemediğim için mi problem yaşıyorum anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Sakatlık muhteşem giden takımımın belini büktü. Herkes 1 ay yok 11kişiyi zor topluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bLackcha0s said: Abi benim sistem 2.4ghz 1gb ddram gidiyor 1-2 saat. Resetliyorum sonra devam. Aha aynıymış sistemler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bu arada sanırsam steam den oynayınca sorun çıkmıyor. şu ana kadar maşallah laptop kasıo ama sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Warez forumuna çevirmişsiniz. Crackden, korsan oyundan doğan sorunlar, çözümleri, crackinizin ne kadar iyi olduğu, crackliyle ne kadar oynayabileceğiniz vb. yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kusra bakma arcane. genel olarak sorunlar çok fazla olduğu için tam tersine insanları orjinal almaya yönelteceğini düşündüğümden zararsızdır hatta faydalıdır diye yazmıştım ben ama ters tepiyosa ya da her türlü yasaksa sil istersen mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Kuralların amacı orjinal aldırtmak değil forumu korsandan temiz tutmak. İyi niyetle yazmış olabilirsiniz ancak birebir aynı formatta ters işler yapılabilir. Evet, o kadar cin arkadaşlar var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bu arada üzülerek söylüyorum ki ya ben yaşlanıyorum, ya da bu oyundan kaynaklanıyor bilemiyorum ama oyun beni hiç mi hiç sarmadı bu sene. neden bilmiyorum. belki ileride sarar ama hiç oynayasım gelmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yaslaniyorsun. Eskiden gunde 20 saatimi alirdi bu oyun. su an en fazla 1.5 saat oynayip yoruluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 aynen. ilginç ya ne güzel de bekledim oyunu çıksın çıksın diye. ne üzücü bi durum ki oynamak istemiyo canım. neyse belki bi süre sonra ister depresyona falan girmişimdir dslşkfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 windowed modda oynayıp paticiğe girip bi yandan msnden sevgiliyle konuşup diğer yandan dizi yada film izliyorum sıkılmıyorum :D sadece oyuna odaklanmam için elektriklerin kesik olması lazım ki nete falan giremeyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Aral da satıyormuş. Aral said: Fiyatı : 79,99 YTL Havale ile : 77,59 YTL 8 taksitli fiyatı Taksitle : 10,00 YTL X 8 Taksit güzel birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Darqainu said: windowed modda oynayıp paticiğe girip bi yandan msnden sevgiliyle konuşup diğer yandan dizi yada film izliyorum sıkılmıyorum :D sadece oyuna odaklanmam için elektriklerin kesik olması lazım ki nete falan giremeyeyim =) isterse arkaplanda palyacolar oynarken 3 farkli monitorden filmler, diziler ve mac ozetleri izleyeyim ve cesitli insanlarla cybor yapayim... eskisi kadar sarmiyor valla. Oyun harika olmus ama 1.5 saat max dayanma suresi. Her oyun icin oyle oldu su son 1-2 senede. Bana boyle basina oturunca 1 saatte hevesimi alip cikacagim oyunlar lazim cok ender oluyor saatlerce oyun kasmak bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 paticik yaşlanıyor mu yoksa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Azmodai said: isterse arkaplanda palyacolar oynarken 3 farkli monitorden filmler, diziler ve mac ozetleri izleyeyim ve cesitli insanlarla cybor yapayim... eskisi kadar sarmiyor valla. Oyun harika olmus ama 1.5 saat max dayanma suresi. Her oyun icin oyle oldu su son 1-2 senede. Bana boyle basina oturunca 1 saatte hevesimi alip cikacagim oyunlar lazim cok ender oluyor saatlerce oyun kasmak bu aralar. hislerimi dile getirmişsin teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yaşlandı tabi pati. aynı şekilde ben de oturayım saatlerce fm atayım diyemiyorum. :/ bi de hoffenheim alayım dedim gelen giden 3 4 çaktı ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar