Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bekliyorum. Zaten şu aralar deli gibi WoW'a sardım. Sömestra falan yeni bilgisayar alıp adam gibi oynayabileceğim zaman bi 40-50 ytl ye düşerse ve şu milyon bugı düzelten bi-iki patchle de oyun sağlamlaşırsa alıcam. Noel geçsin, hediye dönemi bitsin ucuzlar biraz diye tahmin ediyorum.
Mesaj tarihi:
Sixoms said:
Kafayı yiycem ya. 2 farklı oyun açtım ikisindede hata verip kapandı savelerdende devam edemiyorum off. Başka olan var mı? Bi çözümü yok mu bunun?

re-install dene.
Mesaj tarihi:
azmodan ses yok , haftasonu rehavetine ben de eve geri dönünce anca bakabildim.

sosti , funq almıyorsa kontenjan (kontejyan?) açılmış oluyor demektir.

azmoooooo!
Mesaj tarihi:
oyun daha gelmedi arkadaslar :( Bu arada guide'imi da iste yazacam, bu haftasonu oyunu doya doya oynamakla mesguldum :D

Bu arada full surumden izlenimler:

- Oynadigim en iyi fm/cm. Evet 01/02 den bile iyi.
- 3d motor oyuna yeni boyut katmis, yeni bir guzellik vermis. Grafikler dandik olsa da attigimiz golleri gormek cok zevkli.
- Ekonomi modeli epeyden beri ilk defa dengeli. Turkiye ligini diger liglerden zevksiz kilan tek sey yabanci sinirlamasi, ki bu bile almanyadan gelen turklerle sorun olmuyor.
- Bug olarak gordugum birsey yok, 1.5 sezon oynadim ve dogru duzgun, oyun kirici bir sorunla karsilasmadim. Bir tek maclarda cok fazla direkten donen top oluyor, o da duzelir illa ki zamanla.

Bu kadar simdilik yorumlarim. Full guide yazacagim size anacim. gg hf.
Mesaj tarihi:
türkiye ligleri hiç bir zaman zevkli olmadı ki cm/fm de. herhalde oyunun en kolay ligleridir, bu ligde yer alan herhangi bir takım kısa sürede şampiyon olacak kadroyu toparlayabilip ligden götürdüğü paralarla da 3-4 sezon içinde şampiyonlar liginde zirveye oynayacak bir kadro kurabilir yani. hele bu sefer repler iyice artmış bir çok oyuncu geliyor türkiyeye.
Mesaj tarihi:
türkiye ligini kolaylaştıran en büyük etken , haftaiçi maçlarının olmaması. avrupada oynamıyorsa bir takım , çok rahat 13-14 kişilik bi kadroyla şampiyonluğu kovalar.
Mesaj tarihi:
bu oyunu oynayipta surekli basarisiz olan var mi? yani 5. ligden aldigi takimi sampiyonlar ligi sampiyonu yapiyo mu herkes? eger cevabiniz evetse hemen arayin. 15 dakika icinde ararsaniz teklifimize bu elimde gormus oldugunuz tavuk makasinida eklicez.
  • Yeni Oluştur...