funq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 3d açmayabiliyorsun tabi, ama oyun açılır mı açılmaz mı bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ya açsa minimuma alır oynanabilir kılarım. ram işlemci yetiyor. Ama kafadan you shall not pass derse bozuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Lukman Haruna 18 yaşında genco yetenekko DMC ( 1.3 + 1.1(18aylık) + %25 next sale) talebime evet dedi, ben galatasarayım. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 wonderkid arayanlar var ise hemen 2 tane söyliyim. Alberto Paloschi - Parma Cesar Azpilicueta - Osasuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Kafayı yiycem ya. 2 farklı oyun açtım ikisindede hata verip kapandı savelerdende devam edemiyorum off. Başka olan var mı? Bi çözümü yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 oyunu orjinal almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 şu genç yetenektir falandır spoiler a alırsanız iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 azmo gelmedi mi hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 sendit'ten vs. de baktım da 73 ytl'ye falan geliyor herşekilde sanırım paşa paşa 80 verip alacam oyunu,biraz daha beklesem mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Ben bekliyorum. Zaten şu aralar deli gibi WoW'a sardım. Sömestra falan yeni bilgisayar alıp adam gibi oynayabileceğim zaman bi 40-50 ytl ye düşerse ve şu milyon bugı düzelten bi-iki patchle de oyun sağlamlaşırsa alıcam. Noel geçsin, hediye dönemi bitsin ucuzlar biraz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Rewendor said: oyunu orjinal almak Orjinal zaten oyunum. Orjinal ve patchli. O yüzden kafayı yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Sixoms said: Kafayı yiycem ya. 2 farklı oyun açtım ikisindede hata verip kapandı savelerdende devam edemiyorum off. Başka olan var mı? Bi çözümü yok mu bunun? re-install dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 tunch said: azmonun oyun için liste o zaman: tunch bitch_of_bat funq Darqainu bu mudur? ben de geliyim desem çok mu geç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yerime gir, vazgeçtim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 azmodan ses yok , haftasonu rehavetine ben de eve geri dönünce anca bakabildim. sosti , funq almıyorsa kontenjan (kontejyan?) açılmış oluyor demektir. azmoooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 oyunu indiriyorum çalışırsa ben girerim o kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 "mantık" olarak çalışması lazım ; ama oyundur , belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 canyourunit ten baktım çalışıyor gözüküyor lakin aynı şeyi redalert3 içinde söylemişti ama hala uğraşıyorum olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Daha kirilamamis oyun. Sigames bu gidisle rekor kiracak herhalde. En uzun sure korsanlara dayanan oyun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kırmaya uğraşan olduğu konusunda ciddi şüphelerim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 oyun daha gelmedi arkadaslar :( Bu arada guide'imi da iste yazacam, bu haftasonu oyunu doya doya oynamakla mesguldum :D Bu arada full surumden izlenimler: - Oynadigim en iyi fm/cm. Evet 01/02 den bile iyi. - 3d motor oyuna yeni boyut katmis, yeni bir guzellik vermis. Grafikler dandik olsa da attigimiz golleri gormek cok zevkli. - Ekonomi modeli epeyden beri ilk defa dengeli. Turkiye ligini diger liglerden zevksiz kilan tek sey yabanci sinirlamasi, ki bu bile almanyadan gelen turklerle sorun olmuyor. - Bug olarak gordugum birsey yok, 1.5 sezon oynadim ve dogru duzgun, oyun kirici bir sorunla karsilasmadim. Bir tek maclarda cok fazla direkten donen top oluyor, o da duzelir illa ki zamanla. Bu kadar simdilik yorumlarim. Full guide yazacagim size anacim. gg hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 türkiye ligleri hiç bir zaman zevkli olmadı ki cm/fm de. herhalde oyunun en kolay ligleridir, bu ligde yer alan herhangi bir takım kısa sürede şampiyon olacak kadroyu toparlayabilip ligden götürdüğü paralarla da 3-4 sezon içinde şampiyonlar liginde zirveye oynayacak bir kadro kurabilir yani. hele bu sefer repler iyice artmış bir çok oyuncu geliyor türkiyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 türkiye ligini kolaylaştıran en büyük etken , haftaiçi maçlarının olmaması. avrupada oynamıyorsa bir takım , çok rahat 13-14 kişilik bi kadroyla şampiyonluğu kovalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 türkiye ligi ekstra zevksiz ama beşiktaş'tan başka takımla bir başarı elde edince de mutlu olamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bu oyunu oynayipta surekli basarisiz olan var mi? yani 5. ligden aldigi takimi sampiyonlar ligi sampiyonu yapiyo mu herkes? eger cevabiniz evetse hemen arayin. 15 dakika icinde ararsaniz teklifimize bu elimde gormus oldugunuz tavuk makasinida eklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar