Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 cep telefonu onayı istiyo lan kim uğraşıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 donanımhaber forumlarında kültür-bilim diye bir bölüm olması ironik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yeşil temayı kaldıranın kollarını bacaklarını kırarım! buarada konuyu bulamadım ben forumda, hatta adamın son mesajlarında da yok =/ silmişlermiki konuyu, yada başka bi forumdamı eminmisiniz donanımhaberden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ulan topici kaldırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bende üye oldum arıyorum nerde lan bu topic! diye meğer kaldırmıslar. O zaman hadi bakalım hep beraber; AY EM MURO!! MURO FAN GLAB! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yahu basit bir yes/no sorusuna bile ana baci karistirmissiniz ya hakikaten beyin yasinizdan suphe ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hehhe farklı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Oceania 1488 28% 72% tanrı okyanusya'yı teğet geçmiş olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Masquerade said: lol. ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ne gerek var canım böyle şeylere herkesin inancı kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Türkiyede bu tür tartışmalar olamaz arkadaşım. Neden? Bizde yalancı müslümanlık diye birşey var. Herkes müslümandır ama müslümanlığın ne olduğunu bilmez kimse. Herkes namaz kılar ama bir kişi kalkıpta taptığı kitabı açıp okumaz. Kitapta yazar ki "Müslüman olmayan, inançsız insanlara da saygı gösterilecektir" diye. Neymiş cezasını Allah(c.c) kesicekmiş, insanoğlu kendi ırkına ve başka ırka ceza veremezmiş. Fakat nerede bu saygı? Tartışılır. Bana müslümanmısın diye sorduklarında "dine inanmıyorum" dediğim için tekme tokat dayak yediğimi hatırlıyorum. Din dersinde durmadan hocaya soru sorardım çünkü hani o dönemler ergenlik dönemleridir kafada sorular oluşur inançlı olmak ile inançsızlık arasındasındır. Halbuki sorduğum sorular yüzünden disipline gönderildiğimi hatırlıyorum ki öyle abuk subuk sorularda değildi. Şu tarihte şöyle şöyle olmuş dendiğinde "neden öyle olduda böyle olmadı" veyahut benzer sorularıma genelde "sen mi bileceksin! allah bilir" cevabını aldım. 2 kere canım yandı din yüzünden. Aman diyeyim dışarda fazla konuşmayın böyle. İnancınız kendinize olsun. Türkiye gibi yerde din ve siyaset tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 god believes in me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 selam ben kafir.meslek olarak dinden çıkartıyorum insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bi anket hakkında tartışmaya gerek yok pek.link duruyor,oylayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar