mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bu arada TF2>BF2 ona göre BF2 oynamıyalım tüm gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kitana said: xunn hocam sen kaldır apache yi , ben geçerim silahlara. Abi hayallerini yıkmak istemem ama officla gunner'ım Zheld benim. Remote missile'la headshot çekiyor adam. Kaçının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ok 6siysa kesin geliyorum. BF2 den hiç anlamam ama np. Axedice ile bile AT-ST ayaklarına ip dolayıp düşürebiliyorsam iyiyim demektir araç kullanımında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 battlefront da oynıyalım o zaman uzay savası yapalım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 AT ST diil o AT AT. Kıro. Flatout çok doğal geliyor bana, böyle bişey yapmak istemesem de çılgın kazalar falan. İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Doğal gelir tabi senin arabana binen hergün yaşıyor onları manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 e gelicekler geliyorum yazsın da cüce de liste yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Phyx ve Zheld geliyor kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 geliyorsa listenın altına ekleyip uplasana, e tüysüzüm benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 maybe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Hmm bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bende muhtemelen gelirim. 83 lü 82 li adam bulun çağırın be, sevmiyorum ortamdaki en yaşlı adamlar arasında olmayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 lan maybe muhtemelen falan diyip araya kaçma payı bırakmayın topaçlar Gelin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Cüce, sakallarını yolmadan ekle bakim listeye. Belki +2 diye de not düşüver oraya. Cillop olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 13ü dedik o kadar be cüce =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dedikde ganklediler benı sonra, sizin cumartesi gecesi 29359 tane nerdle sabah kadar bilgisayar oynama özgürlüğünüz için savaştım ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bırak ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 gelme durumum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hadi beyler doldurun burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 gelebilirim ben de ama kesin değil şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Cuce Mulgear6 Kitana BeIlow xunn Joscelin Kaede Phyx Zheld Aktiftablet (belki) KenshinHimura (belki) Fenris (muhtemelen) Silmarwen Elesso (gelme durumu var) _Iluvatar_ (gelme durumu olabilir gibi) sunu c/p yapıp adınızı altına ekleyin up olsun bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Arkadaşlar az önce konuştum, önceki fiyatları hatırlamıyorum ben 25 milyon akşam 8 sabah 8 +2 kahve dedi, ne diyosunuz? kahve istend diye öle dedim başka bir tarife konışıyımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 e beni de yazın ben de geliyorum kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Fiyat uygun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 abi öküz gibi kahve içicez yani. parasıyla olsun ama sınırsız olsun. ayrıca yemek vermiyorlar galiba yanında. tripte çok kral yemek yemiştik yani. tamam o kadar uber değildi ama karını oyalıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar