odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 şimdi bir oluşum vardı.başlangıcı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar sene önce kurulmuştu.ona katıldım.orada kurucu üyeler benim yerime düşünüyorlardı.artık kafamın içindeki buruşuk organı kullanmaz olmuştum.nereye saldıracağım, nezaman yemek yiyeceğim, ne zaman hacet edeceğim onlar karar veriyordu.şimdi beni bu oluşumdan attılar.anlık şok içindeyim hayat cok manasız geliyor.core suzluk cok koydu be günlük.hemen birileri bana emir versin no brain robot olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 aynı şekilde hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Culsuzluk ve Hayatın Anlamsızlığı Üzerine gibi okudum ilk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 core deyince benim aklıma işlemci falan geldi. işlemcisini değiştirmek istiyo sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 MC raiders? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 core böyle overlord gibi bir şey.bizim yerimize karar veren bizden akıllılar grubu.mesela onlar şuraya gidin deyince gitmemiz gerekiyor.ama bir an içimde o insan olduğumu hatırlatan özgürlü duygusu çıkınca coredan ayrı hareket ettim.core gitti böyle kaldım.insan olmanın sıkıntılarını yaşamaya başladım.ne zormuş karar vermek ne zormuş düşünmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ben de neden dual core işlemcim yok? diye bir cry topic sandım. Değilmiş. Meğer garip bi tarikat falan varmış daha gizemli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 İlginçmiş. Aslında ben de öyle bişey kursam. Herkes dediğimi harfiyen yapsa, güzel olur. hmmm... bu proje üstünde çalıaşyım biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 vallaha bu tarikat olayında iyi ekmek var.koşulsuz itaat eden bir zerg sürüsünü düşünün ne muhteşem bir şey.sen overmindsın onlara sadece arzu ettiğin gibi emir ediyorsun. ayrıca zırhın oluyor.mesela biri sana saldırdımı 4 koldan kulların o kişiye girişiyor ve en son sen geliyorsun 2 3 laf geçirdinmi olay bitiyor. böyle zevkli böyle ego tatmini sağlayan bir iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 odiflame said: hemen birileri bana emir versin Sıç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Core - Kor Sinemalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 odiflame said: hemen birileri bana emir versin otobüse bin antalyaya gel. gelince bi internet kafeden bana öm at. sonra buluşalım. sonra bana tüm paranı ve kredi kartlarını ve kredi kart şifrelerini ver. oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 çok strong bi presence var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 post atılmadan önce kişisellikti, artık buram buram garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar