Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coresuzluk ve Hayatın Anlamsızlığı Üzerine


odiflame

Öne çıkan mesajlar

şimdi bir oluşum vardı.başlangıcı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar sene önce kurulmuştu.ona katıldım.orada kurucu üyeler benim yerime düşünüyorlardı.artık kafamın içindeki buruşuk organı kullanmaz olmuştum.nereye saldıracağım, nezaman yemek yiyeceğim, ne zaman hacet edeceğim onlar karar veriyordu.şimdi beni bu oluşumdan attılar.anlık şok içindeyim hayat cok manasız geliyor.core suzluk cok koydu be günlük.hemen birileri bana emir versin no brain robot olmak istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

core böyle overlord gibi bir şey.bizim yerimize karar veren bizden akıllılar grubu.mesela onlar şuraya gidin deyince gitmemiz gerekiyor.ama bir an içimde o insan olduğumu hatırlatan özgürlü duygusu çıkınca coredan ayrı hareket ettim.core gitti böyle kaldım.insan olmanın sıkıntılarını yaşamaya başladım.ne zormuş karar vermek ne zormuş düşünmek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha bu tarikat olayında iyi ekmek var.koşulsuz itaat eden bir zerg sürüsünü düşünün ne muhteşem bir şey.sen overmindsın onlara sadece arzu ettiğin gibi emir ediyorsun.

ayrıca zırhın oluyor.mesela biri sana saldırdımı 4 koldan kulların o kişiye girişiyor ve en son sen geliyorsun 2 3 laf geçirdinmi olay bitiyor.

böyle zevkli böyle ego tatmini sağlayan bir iş :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...