Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ee napıcaz şimdi? başka site varmı adres bulabileceğimiz emule için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 emule için degil de.. bittorent (shadow ve experimental iyiymis) için suprnova.org ve suprnovaforums.com var.. Edonkey/torrent/kazaa için ÇR yerleri biliyorsaniz söylerseniz süper olur öperim sizi iki kasinizin ortasindan..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Edonkey : www.shareconnector.com : film www.realworld.de : dizi www.bucktv.net : dizi www.musicdonkey.net : müzik www.ac3-guru.com : ac3 filmler www.e-sipa.com : Türkçe linkler Kazaa : www.up2dat.com www.verifieds.com Torrent : www.btsites.tk www.isohunt.com www.torrentbits.org www.torrentsearch.net/search.htm www.torrentreactor.net/index.php www.n4p.com[signature][hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 odium hepsi çalisiyor mu bunlarin? :) aslanim hemen bakiyorum ÇR var m1 diye[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Emule ve kazaa link siteleri çalışıyor ama torrentlere uzun zamandır bakmadım bilmiyorum.[signature][hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 sitelere baktim da suprnova'dan pek farki yoklar.. suprnova bir de kolayima geliyor..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Nası kapatırlar anlamıyorum ya , forumu falan süperdi orasının. shareconnector iyi gibi geldi bana supernova nası ? sharereactor gibi herşeyi bulabiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 sharereactor icin üzüldüm....[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 suprnova'da hem hersey var hem hersey yok.. yani uncanny x-men serilerini ordan indirmistim 1-100, 101-200, gibi 400e kadar çektim ordan.. ama gitti onlar.. simdi yok mesela.. forumlara soruyorum elinde olan koysun diye felan..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 diğer ed2k sitelerinin hiç biri sharereactor un yerini tutamıyorlar. Bir de www.revconnect.com/sharereactor adlı sitede bir nevi back up ı var ama search felan hikaye. Şansınız varsa aradğınızı bulursunuz. Yok vallaha bunalıma girdim. kaç hafta oldu overnet boş boş duruyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 daha çok çizgi roman, daha çok çizgi film istiyorum ben uaaa[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 umarim suprnova da kapanmaz.. habire bagis felan topluyor adamlar..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Tum eMule'cilerin başı sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Farkettim ve dumur oldum yazık oldu valla[signature][hline]www.dragger.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hepiniz öleceksiniz nihahaha yaşasın dc++ :) patlasın emuleler valla hiç kullanmadım bilmiyorum dc++ bana hayli hayli yetiyor :) öyle dierleri gibi kapanma riskide yok ha anca türkler doluşursa ozaman ragbet azalır ama ozamanda benzer baska bişiler cıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 adam donation'lari toplayip bahamalar'a kaçtı diyolardı. bilemiyorum[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 edonkey networkünü sharereactor sirtliyodu valla $Imdi ortada kaldik ne olcak bilmiyorum gerci ben $imdilik emulenin kendi searchinden faydalaniyorum da ondan da aradigini bulamiyosun ah be gowenna sag olucakti bunlar gelmezdi ba$imiza ...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 sabancının sık sık kullandıgı bir laf vardır " şimdi aldınmı eline 3ün 1ini ? " :) herhangi bi kişiye sölemiorum aklıma geldi biraz yüzünüz gülsün die şettirdim[signature][hline]Unlive Owner www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 düzgün anime ed2kları bulabileceğimiz bir site var mi?[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Hmm Sharereactordan başka milyarlarca site var =P Bahamalara mı kaçmış ? BAH ![signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Sharereactor' un olmaması çok kötü ama anlamadığım sanki SReactor değil de emule kapatılmış gibi konusuyosunuz. SReactor onemliydi, iyidi, güzeldi ama kapandı. Buna karşın daha dünya kadar site var aynı işi gören. EMULE ÖLMEZ INTERNET BÖLÜNMEZ :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 shareconnector bence oldukça iyi. Hatta tasarım phpnuke olmasına rağmen sharereactorden daha hoş gözüküyor. Güncellik olarakda çok iyi. Farcry dvd versiyon filan hemen eklenmiş siteye. Tabi yoğunluk olmadığı için hız olarak da çok iyi. [Bu mesaj Evolution tarafından 29 Mart 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 benim bildiğim teloif hakkı muhabbetine kapatılmış basmışlar......[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 http://www.afterdawn.com/news/archive/5085.cfm[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 isvicreden de mahkemelerinden de nefret ettim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar