Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Polisten kaçtığı için kafasından vurulmuştu bir çocuk hani, uzun bir süre gündemde kalmıştı. O dönemde Facebook'ta grup açmıştım "Türkiye Polis Devleti Olmasın" adında. Çocukla ilgili bir grup değil de, Türkiye'nin Polis Devleti olmaması adına neler yapılabilir, konu nasıl tartışılabilir diye açılmış, 500-600 kişilik bir grup. Komik mi desem artık ne desem, aylar boyunca Facebook'ta profili olan bir çok polisten tehdit yedim. Bugün Facebook, grubu kapatmış. Bakabileceğim herhangi bir açıklama vs. verilmemiş. Grubunu kapattık diye de hoş bir mesaj bırakmışlar profilime. Öeah diyorum. Ha bu arada içerik de rahatsız edici, Türkiye karşıtı falan değildi. Polisin gücünün sınırlamalarının nerede çizilmesi gerektiği vs. konuşuluyordu.
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 tam olarak içeriğini bilmiyorum ama hala farklı düşünceye tahamül yok (ne kadr doğru olsa da) ayrıca türkiye zabıta devletide olmasın!!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yine kur abi grubu? desteğim seninle
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 iyi de facebook ta bu dandik gruplar kurulunca gerçek hayata ne gibi bir etkisi oluyor? elbet bu konuyla ilgili stk lar vardır,onlara destek olunsa daha iyi bu şekil çok cincon.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Gerçek hayatta bir şeye faydası olması gerekmiyor ki. Fikir paylaşımı yeterli. Burada konuşmak da ülkeyi kurtarmıyor, ancak insanlar konuşuyor ve konuşabilmeli. Ha kesin denecektir, "epi topu feysbuk grubu nolcek" diye de, neden sınırlansın ki benim fikir paylaşma özgürlüğüm? Özellikle de kimseye hakaret içermeyen bir konuyken.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 mazallah grup kurdun diye laik, ateist, agnostik aczmendi olabilirsin. biz konsere gidince öyle olduk ya
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Cok açık söylüyorum S***yim Türkiye'de olan bütün sistemleri plx dont ban me ! dsafsf
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Aket-Atum said: mazallah grup kurdun diye laik, ateist, agnostik aczmendi olabilirsin. biz konsere gidince öyle olduk ya haha, ülkede 55k laik ateist agnostik aczmendi varmış zaten=p
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bu cok ciddi bir sorun bence. Hem tehdit ediliyor, hemde facebook grubu kapatiyor. Artik her alanda sansur son surat.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ne dedi ki polisler sana? çok matah bişeyse biz de polis olalım bari. sonra ezmesinler kafamızı.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mavi mavi hem, olabilir de. Şaka bi yana, ciddi olanı, gerçekten öyle düşüneni anlarım da, sırf kendini ispatlamak için, "bak ben böyle entelim" demek için bu tarz gruplar kuranlar var ya, canı gönülden tebrik ediyorum onları. İş yok güç yok kendilerini millete pazarlamaya çalışıyolar.
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Antimodes52 said: Bugün Facebook, grubu kapatmış. Bakabileceğim herhangi bir açıklama vs. verilmemiş. Grubunu kapattık diye de hoş bir mesaj bırakmışlar profilime. hoş derken? facebook un kendi elemanlarının yaptığına emin misin? ne alaka yahu facebook a nooluyo?
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 facebook moderasyonu da amele dolmuş. hoş mesajlar atıyolar artık.
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 o msji sanirim tehdit eden polisler göndermiş yok yok tekrar okudum da facebook göndermiş gibi :D
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yok tehdit mesajları saolsun bir kaç polisten gelmişti. Facebook takımı gayet formal bir mesaj bırakmış direk profilimde çıkıyor, ancak hiç bir açıklama yok, resmen saçma sapan bir mesaj.
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Kavramı anlamamışlardır, "Türkiye hortumcular ülkesi olmasın" diye grup açsan bahçe ve inşaat malzemesi satıcıları tarafından kapatılması muhtemeldir.
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Polistir bu yapar. Daha önce de söylediğim gibi bence polisin kimi kimden koruduğu belli değildir. Demokrasi bekçilerini bu topice de bekliyoruz.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 devletten, akp'den, demokrasiden yana antimodes'in basina boyle bir is gelmis olmasi ne aci :) o degil de ne dediler antimodes cok merak ettim. yani bir grup ugruna bir insan nasil bir tehdit edebilir ki? eger grubu kapatmassan her gun senin arabana park cezasi yazicam gibi bisi mi yani nedir olay :D
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Tehtid filan ayrı bir saçmalık. Anlamadığım facebook neden gurubu kapatıyor ? Kendi kendine kapatamayacağına göre bir şikayet söz konusu olması lazım. 500-600 kişilik gurup diyorsun bu kalabalık içinde oraya atılan birçok mesaj olduğunu varsayarsak. Eğerki orda polisle ilgili hakaret veya farklı tarzda normal olmayan mesajlar atıldı ise şikayet edilmiş olması muhtemel. Bunların dışında sana gelen tehtid mesajlarını aynen şikayet edersen eminim o kullanıcılar hakkında da facebook birşeyler yapacaktır.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Peki polisin tehdit ettiği vatandaş için kim ne yapacak yada antimodes onları nereye şikayet edecek? Sence burada asıl garip olan şey grubun kapatılması mı yoksa antimodes'un onca polisten tehdit alması mı? gerçi tehditlerin düzeyini bilmiyoruz daha ama tehdit tehdittir sonuçta.
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hepimiz fark etmiştir facebookta çok sayıda polis var, mesela facebookta polislerle veya terörle ilgili araştırma yaparsak cok sayıda grup görüyoruz.işin enteresanı bu sitede atatürk ve cumhuriyet karşıtı gruplarda olmasına rağmen nedense youtube gibi kapatılması düşünülmemektedir.kapatılsın demiyorum kabak neden youtube patlıyor.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 polis devleti ne abi. hükümetin silahına laf etceğimize hükükmete laf etsek ya? niye hedef polis? polisin ardındakiler değil mi polisi kontrol eden, ona emir veren? tehlikeli bi adamın bıçağını mı hapse atarsınız adamın kendisini mi?
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 polisi kötü kullandığı için hükümete kızmayı değil de, hükümetin polisi kötü kullanamaması için önlem alınması gerektiğini savunuyor arkadaş.
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Adamın bıçağı canlanıp önüne geleni deşmeye başlamışsa, hem adamı hem bıçağını atarsın.
Öne çıkan mesajlar