Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Yunan işte ne beklersin :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bone said: Saykoleo said: Bunlar tarikat değil bone birey olarak farklı farklı hareket edebiliyorlar. Hülya Avşar türban takarım dediyse demiş. Candan Erçetin aynı şeyi tekrarlamak zorunda değil. Halktan tepki geldi diye de bunu söylemek zorunda değil. Kendi iradesi var. tarikat demedim zaten. ama gundemde takilabilmek icin _GENELLIKLE_ ayni yonde gitmeyi seciyorlar. "ben Ataturkcuyum, ben Nazim Hikmet okuyorum, ben boyle boyle faaliyetlerde bulundum" diyenler pek el ustunde tutulmuyorlar. Ama Petek Dincoz gibi, Hulya Avsar gibi "gerekirse turban da takarim" diyenler daha cok gundeme geliyor, daha cok program kazaniyorlar felan. Yoksa elbette tarikat degiller. Televole'ye hic cikmamis sanatcilar da var. Ayrıca, Candan Erçetin' in de Televoleye çıktığını hatırlamıyorum. Piyasa sanatçısı değildir Candan Erçetin, Zegna' nın dediği gibi bir özgeçmişine bak yaptığı şeylere bak. 13 yaşında dansözken gelmedi buralara. Sadece bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 KENDİ MİLLETİNE SAYGILI DAVRANMAYAN HER FIRSATTA ASAGILAYAN KUFUR EDEN BİR BASBAKANA NEDEN SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Saykoleo said: Bir herşeyin en iyisini ben bilirim tavırı mı yoksa bu da? Greeny said: Bone, uzun yazınca gören bir halt bildiğini sanacak da neyse. kisilige saldiri boyutuna getirmek istiyorsaniz, ozel mesaj felan diye birsey var, ordan istediginiz kadar kufur edin, ha tribunlere oynamak istiyorsaniz o ayri mesele... herseyi bilirim triplerinde degilim. ancak bildiklerimi sonuna kadar savunan birisiyim. begenmiyorsaniz bile oyle. zamaninda bircok programini izledim Candan Ercetin'in. o programlarda hep cok bilgisizce konusmustu bu kadin. bunun bir halt bilip bilmemekle alakasi yok. durum budur. Hulya Avsar'i ben de sevmiyorum. Ancak benim kiyasladigim sanat seviyesi veya oynadigi filmler felan degil, benim kiyasladigim zeka seviyesi. Hulya Avsari da sevmem Candan Ercetin'i de. Ama benim gozlemledigim kadariyla Hulya Avsar, Candan Ercetin'den cok daha zeki konusan bir kadin olmasidir. Zekadan bahsetmeme ragmen sosyal statusunden, seviyesinden, uber sanatciligindan felan bahsetmek istiyorsaniz o ayri (yukarilarda hep bundan bahsedilmis) hemen bir ornek vereyim: Greeny said: 13 yaşında dansözken gelmedi buralara. Sadece bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bone'un söylediklerinde gerçek payı var. tonu saldırganca olmasa bone ile hemfikir olmak daha kolay olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Emaleth said: tonu saldırganca olmasa uzgunum. herkes alakasiz birseye karsi cikinca sakin cevap yazamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Onun üstündeki cümleyi de quotelasaydın. Kadın Galatasaray Lisesi'nde ders veriyorsa sosyetik falan olmuyor. Nereden çıkarabildiysen bunu onu da anlamadım. Eğer Galatasaray Lisesi gözünde sosyetiklikle özdeşleştiyse biraz daha bak, araştır derim. Hem Candan Erçetin de oradan mezundur, belki hakkındaki fikirlerin değişir. Ya da ben bilmiyorum. Galatasaray'da öğretmen veya öğrenci/mezun olup da böyle sosyetik olan pek insan tanımıyorum ben. Tuna Kiremitçi en yukarıda galiba bu konuda. Kişisele falan da indirmiyorum eldara demişsin, ben de dikkat sen de yapıyorsun aynı şeyi dedim. Edit: Bir de garip bir tartışma şeklin var be bone. Birşey söylüyorum es geçiyorsun, sonra bir sayfa sonra cevap veriyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bone acaba candan erçetinin kim olduğunu falanmı karıştırıyorsun,google'a candan erçetin yazarsan ne kadar kültürlü ve akıllı bir kadın olduğunu görürsün,bugüne kadar sansasyondan uzakta sadece sanatını en iyi şekilde icra eden biri bence,ve üstelik hangi programa çıkarsa çıksın kadın çok bilgili konusuyor,bilgisizce ve salakça konusuyor demişsin,resmen bu yorumun karşısında ağzım beş karıs açık ööle ekrana bakakaldım.ayrıca istediği kişiye şarkı söyleme özgürlüğünede sahiptir,öyle gazetelerde her yazılanlara inanmayın,haberlerin %90ı şişirme haber,eminim güzel bir üslupla söylemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ben Başbakan'ın olduğu yerde şarkı söylemem Atatürkçüyüm. AKP benim ilkelerime terstir. Bunu diyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Candan Erçetin'le Beraber ve Solo Şarkılar TRT’den ilgiyle izleyeceğiniz yepyeni bir program. Candan Erçetin’in hazırlayıp, sunduğu “Beraber ve Solo Şarkılar” her Çarşamba TRT 1’de sevenleriyle buluşuyor. Canlı Yayında Canlı Performans TRT Tepebaşı stüdyolarında seyircili çekilen programda, Candan Erçetin özlenen konser atmosferini canlı yayında her hafta ekranlarınıza taşıyor. Erçetin’e, kimi zaman tek başına, kimi zaman konuğu ile birlikte söyleyeceği şarkılarda büyük bir orkestra eşlik ediyor. Her hafta bir konu… Her hafta bir konuk... Candan Erçetin, “Beraber ve Solo Şarkılar” ’da her hafta Türkiye’nin değerli sanatçılarından birini konuk edecek. Bu hafta Candan Erçetin'in konuğu güçlü sesi ve yorumu ile Sertap Erener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bone GENELLİKLE diyip ,Hülya avşar ile aynı kefeye koyup bok atmanin ne açıklaması olucak ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Of Allah aşkına yorumlara bakmayan bi zahmet baksın.Ne kadar ilgisiz, cahil insanlar yetişiyo ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Grange said: KENDİ MİLLETİNE SAYGILI DAVRANMAYAN HER FIRSATTA ASAGILAYAN KUFUR EDEN BİR BASBAKANA NEDEN SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ? Onun seviyesine inmemek için. Kötülediğin birinin davanışlarını aynen yaparsan "ben ondan daha iyiyim" diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bence Bone saldırganca bile değil. Tahrik edildikten sonra insanın böyle cevaplar vermesi gayet normal. Kimileri işi hemen kişisel boka tmaya döndürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bone bence sen hülya avşarın tangali frikikleri yuzunden daha cok seviyorsun hülya avsarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bone said: Candan Erçetin'i hiç sevmezdim. Atatürkçüyüm felan triplerine girmiş. Ama Sezen Aksu'yla, Hülya Avşar'la felan aynı dünyadan. O da onlar gibi "gerekirse türban takarım" felan deseydi ya. Herhalde gelen tepkiden dolayı sosyete Atatürkçü yoluna dönmeye karar vermiş. hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Candan Erçetini kesinlikle hülya avşar vs gibilerin kategorsine sokmak hoş değil, ama verdiği cevap çok "basit". Yani.. Basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 niye fikirler hep "saygı" üzerine oluyor? küfür mü etmiş ne yapmış? kadın kendi bireysel seçimini yapmış.ne sözleşme yapıp bozmuş, ne gelecem demiş vazgeçmiş, açık açık baştan istemediğini söylemiş. saygısızlıkla alakası yok bunun. başbakan demek yürütmenin başındaki adam demek, padişah falan değil bu herif. sorumlulukları belli yetkileri belli, istediğini alıp şarkı söyletmek gibi bir lüksü yok ki. hani diyorum etik olarak yannış mı acaba diye de. la sanatçı bu, saray soytarısı değil ki üzerinde baskı kurmaya çalışmanın anlamı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 rahan a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Rahan said: başbakan demek yürütmenin başındaki adam demek, padişah falan değil bu herif. İşte sürü psikolojisinden çıkamamış bireyselliğe geçememiş kişiler padişah sanıyorlar tayyip i tüm mesele o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 said: Sitede habere yorum yapan bir arkadaşın mesajı : bu düpedüz candan hanımın bölücü olduğunu gösteriyor hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ergenekoncuymuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Rahan said: niye fikirler hep "saygı" üzerine oluyor? küfür mü etmiş ne yapmış? kadın kendi bireysel seçimini yapmış.ne sözleşme yapıp bozmuş, ne gelecem demiş vazgeçmiş, açık açık baştan istemediğini söylemiş. saygısızlıkla alakası yok bunun. başbakan demek yürütmenin başındaki adam demek, padişah falan değil bu herif. sorumlulukları belli yetkileri belli, istediğini alıp şarkı söyletmek gibi bir lüksü yok ki. hani diyorum etik olarak yannış mı acaba diye de. la sanatçı bu, saray soytarısı değil ki üzerinde baskı kurmaya çalışmanın anlamı ne? Sorun reddetip etmemes değil. Sorun üslubu. Adamı sevmiyor olabilir. Ben de sevmiyorum. Reddeedebilir, en doğal hakkı. Ama reddertme sebebini Atatürkçülüğe dayandırıp, bunu bahane ederek reddetmesi hoş değil. Bu Atatürkçülüğe daha çok zarar verir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 candan erçetin seni seviyordum ama başbakanıma yapmış olduğun saygısızlıktan dolayı artık seni sevmeyeceğim. orhan oruç - 29.08.2008 09:57:31 asdgklashjdlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar