Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 adamınbiri said: böyle üstü çizili yazınca nasıl oluyo acaba merak ettim ban plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hemen uyarının altında da şimdi yakışı kalmaz bu editliyelim. ergenliktir geçer diyelim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Dynun said: Flameoffear said: Başlığı açması ile aradan gecen sürede, herşeyin birden "oha mükemmel" pozisyonuna geçmeseyiyle ister istemez öyle düşünüoruz. Aksi halde sana hak verebilirdim. Doğru ama, senin dediğin gibi bile olsa "sus otur! ergensin!" diyerek o kişiye ne katarız ki yani? Öğüt verip geçersin dinlerse ne ala İyide ben sus otur dememişim ki. :) Ergenlik tribi demişim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Klasik erginlik tribi diyip geçmek, seni umursamıyorum'la aynı kapıyo sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 konuya dönmek gerekirse; vukuatın çok, katlanacaksın. ama ekstrem işler yapmış ailen de ( ya da sen öyle anlattın artık bunaldığından ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Neyse arkadaşı sorunları ile baş başa bırakıyorum ben. :) Büyüdüğünde geçer demeyide ihmal etmiyorum. sdf (Tamam be şaka şaka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 lan olm sizin ne güzel anneniz babanız bi iş yapınca kızıyolar yada seviniolar. ben 2 haftadır istanbuldayım annem hatunla konuşurken öğreniyo burda olduğumu o kadar söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Flameoffear said: Balondan ayar aldım kendimi intaar etmeye gidiyorum. :ipiniomzunatıpasacakağaçaramayagidensmiley.gif sdflksdf Muhteşem serzenişin ve oleyy dünya mükemmel mutluyumm heyooo triplerin arasındaki süre baz alınırsa sen baya geç bir ergenlik geçiriyorsun. Üzgünüm... :( o zaman ben en iyisi bi 1000 post sonra yazıyım buralara, paticik de takılmak karakter de şekillendiriyormuş adam da olgunlaştırıyormuş bizim haberimiz yok! söz ettiğine geç ergenlik değil dengesizlik denir dense dense, dengesiz olduğum yanlarımda vardır ona lafım yok, lakin burda o da söz konusu değil. evet sinirlerim bozuktu yazdım, çünkü sen hayatında kaç kere bi evin tek kızı olarak yaşadın bilmiyorum ama tabiiki dışardan "hobarey klasik ergen tripleri nıhnıh" diye laf etmek kolay olsa gerek, bu demek değildir 5. sayfada bitti problemlerim, evet gittim konuştum şimdi daha iyi herşey dedim, ama sanki daha önce bin kez konuşmadım mı? (de kim bilir belki bu sefer bişeyler farklı olur), ne yapmalıydım afedersin, bi 10 sayfa konu yeterince sapmışken "ühüh çok acılıyım dostlar naapsakki siz yazın yinede" şeklinde postlar mı atsaydım? eğer bu ergenlikse, 30umda da ortayaş ergenliği yaşayacağıma emin olabilirsin. sana soruyorum çünkü sen yazdıklarımın iki cümlesini okuyarak, yanımdaki balondan karakter tahlili yapabilecek kadar aşmış birisin belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Balonundan karakter tahlili yaptığım yer neresi ki. Hayır ben "hımm balonu var yeni üye, öyleyse sen bir ergen sıpasın, sus otur acıların çocğu olma vs vs vs" gibi bir sözü nerede etmişim? Ben göremedim de yardımcı olursan sevinirim. Dediğim tek şey ilk yazdığın mesajın ergen tribi olduğu. Kötü bişimi ergen tribi, bende yaptım zamanında, yapmayan var mı? Alla halla amma büyüttün yahu. Bi relax ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Tüm bunlara sebep olan,ortaya çıkan yalanların yüzünden ailenin sana olan güveninin azalması,telafi edebilirmisin.Elbette ama zaman alır,tıpkı ilişkilerdeki güvenin kazanılması gibi,ama ona nazaran daha kolay olur. Mesela bi akşam dışarı çıkıcağın zaman "Anne ben arkadaşlarla falan yere gidicem saat 10:30 dan önce dönerim" İlk başlarda tereddütlü olarak git yada gitme der.Ama sen sözünde durduğun sürece onlarda seni salıcaklardır.Mesela benim ailemle diyaloglarım şöyledir. -Anne ben haftaya istanbula gidicem -Hayırdır,nerden çıktı şimdi -Arkadaşlar toplanıyo bla bla bla -Yolun açık olsun Bu sadece biyerlere gitmeklede alakalı değil,Her konuda bana güvenleri tam.Yani arayıp bu akşam eve gelmicem,arkadaşta kalıcam desem,peki derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Flameoffear said: Balonundan karakter tahlili yaptığım yer neresi ki. Hayır ben "hımm balonu var yeni üye, öyleyse sen bir ergen sıpasın, sus otur acıların çocğu olma vs vs vs" gibi bir sözü nerede etmişim? Ben göremedim de yardımcı olursan sevinirim. Dediğim tek şey ilk yazdığın mesajın ergen tribi olduğu. Kötü bişimi ergen tribi, bende yaptım zamanında, yapmayan var mı? Alla halla amma büyüttün yahu. Bi relax ol. eeeh şimdi bu mesajda biraz daha farklı bi tutum mu işlenmiş bana mı öyle geldi :p dostum ben zaten rahatım da işte bi laf gelince alttan alamama gibi küçük bi problemim var. 8-) neyse uzatmayalım bunu, ergenim, balonluyum ama yinede mutluyum! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kitana said: Bombi said: senin ergen tezini ve benim keriz tezimi.. üf üf böyle yargı böyle adalet görülmedi pati forum tarihinde. harbi. foş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar