Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runes of Magic

GERGE

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlarımızı da artık closed betaya davet edebiliyoruz ilgili mail:

Dear Runes of Magic-Player,

you have been lucky enough to be chosen for the Closed Beta Test of Runes of Magic, the upcoming Massively Multiplayer Online Role Playing Blockbuster.

Now you have the opportunity to share the game and play with a friend. You can send out an invitation for the current Closed Beta Test to whoever you like.

This is how it works:

1. Click on https://account.yusho.de/?LANG=en and log in to the Account System. (Lost your Password? https://account.yusho.de/LostPW/?LANG=en)
2. Click on the Button "Invite a friend to the Closed Beta Test of Runes of Magic"
3. Type in the mail address of the friend you want to invite and send out the invite-key
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel birsey yakalamıs olabilirsin ama oyun icnde ceviriler zaten bir acaip,forumlarda daha cok tarot dancer ve druid adında classlar ekleniceginden bahsediliyor bi cok konuda tarot dancer ismiyle anılıyor.BEnce oyuna fazla yuklenmeden birazda forumlarına takılsan kendini cb zamanı pek yormadan daha cok bilgiye ulasabilirsin.

http://forum.runesofmagic.com/showthread.php?t=2617

http://forum.runesofmagic.com/showthread.php?t=17683

Aslında ismin onemi yok sadece gelecek yeniliklerden bahsettim ben forumlarda da dalgasını geciyolar zaten isimle ilgili tarot/carrot,rune,pole yada disco dancer olarak adlandırıyorlar burada isme takılmak yerine gelecek yenilige ve onunla birlikte olusabilecek kombinasyona kafa yormak daha mantıklı ayrıyetten Augur diye bir class ta varmıs data dosyalarında.

Sonucta yanlıs bilgi verdigimi dusunmuyorum bunu duzeltmek yerine daha baska ogrendigin seylerle ilgili bilgi verebilirsin ornegin craft rune larla(normal stat ekleyen runelar dısında) ilgili pek fazla zaman ayıramadıgımdan inceleyemedim pek.Belki gormemisindir oyunda enchanting de var daha cok disencant gibi isleyen itemleri parcalayıp rune cıkartıyorsunuz.Aynı zamanda moblardanda dusebiliyor.Bunların bazıları itemlerdeki rune slot lara takılan stat ekleyen rune lar oluyor bazılarıda craft rune oluyor iste bunları merak ediyorum eger bir bilgin varsa paylasırsan sevinirim;)
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle bi class seçiyorsun. karakterini açıyorsun. oyunu oynarken ziyaret ettiğin ilk şehir olan varanas'a gittiğinde 2. bir class seçmeni istiyor. örnekle gideyim daha rahat olacak. Mage karakter açtın. Varanas'a gidip 2. olarakta priest seçtin. şu anda Primary class'ın mage, yani mage'in bütün özelliklerini kullanabilirsin. Secondary class'ın priest. sadece ikincil özelliklerini kullanabilirsin. bu özellikler skill menüsünde ayrı bir başlıkta görünüyor zaten. bu sistem zaten başka oyunlarda vardı ama burda farklı olan, istediğin zaman primary'ni değiştirebiliyorsun. Ancak burda şöyle bir durum söz konusu. Misal Mage karakterini level 10'a kadar kastın, ve ikincil priesti aldın. priestin level 1'den başlıyor. priestin levelini arttırmak için onu birincil yapman gerekiyor ve level 1'de olduğu için oyuna başladığın noktaya dönmen gerekiyor çünkü bulunduğun yerdeki questler ve yaratıklar çok zor gelecektir.

Ayrıca Mage iken üzerimde bulunan ekipman, priesti seçtiğimde üzerimde kalmaya devam ediyor ama özelliklerini kaybediyor. çünkü yüksek level req.li kıyafetler giyiyorum.

son olarak, Priest'i birincil seçtikten sonra, level atladıkça ortak skillerin levellerini yükseltiyorum ki, tekrar primary mage olduğumda priestin secondary skilleri daha güçlü olsun. aksi taktirde primary mage iken ortak priest skillerinin levellerine müdahale edemiyorsun. o an hangi classın primary ise sadece o classın büyülerini geliştirebilirsin.

umarım anlatabilmişimdir :)
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda alıyorum evet :) regenerate health büyüsü var misal, 2 saniyede 65 heal veriyor 20 saniye boyunca gayet rahatlatıyor savaşları. ayrıca 5 saniye boyunca invul eden bir büyüsü var. ama cooldown süresi 2 dk.

bide mage priest açtığıma şu açıdan memnun oldum, ikiside cloth zırh kullanıyor. yani backpackimde çift takım taşımak zorunda kalmıcam ve her class değiştirdiğimde zırh takımını deiştirmek zorunda kalmıcam :)

o buff'ı basıp öteki classa geçme işinin burda çalışcağını zannetmiyorum çünkü class değiştirmek için şehir veya kasabalara gidip evine girip evin içindeki hizmetçi kılıklı kızla konuşup classımı değiştirmek istiyorum diyorsun anca o şekil.

son olarak, mage'nin ortak yeteneklerinden birtanesi olan wisdom, intelligence'yi arttırıyor ve pasif yetenek, yani kullanmak gerekmiyor, sürekli etkili. Priest olduğunuzda mage'nin getirdiği bu ek intelligence bonusundan faydalanbiliyorsunuz ve hem daha fazla mananız oluyor hemde daha fazla magical damage veriyorsunuz. oyüzden mage/priest ikilisi gayet uygun geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...