Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahce GS nin parasınıda kaptı.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

said:
Fener'e 10 milyon euro

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Sırbıstan ekibi Partizan'ı 2-1 yendi ve Devler Ligi'nde 6. kez gruplara kaldı.

Avrupa'daki diğer temsilcimiz Galatasaray ise 2-2'lik İstanbul'daki ilk maçın rövanşında Steaua Bükreş'e 1-0 mağlup olarak Devler Ligi serüvenine noktayı koydu.

Bu sonuçlarla UEFA tarafından Türkiye'ye havuzdan düşen para da tek başına Fenerbahçe'ye kaldı. 10 milyonluk Şampiyonlar Ligi'ne ayak bastı parası Galatasaray'da yoluna devam etseydi ikiye bölünecek ve Cim Bom'a 5,5 milyon euro, Fenerbahçe'ye ise 4,5 milyon euro verilecekti.
Sosyal ağlarda paylaş

5,5 milyon avro boru mu ya nakit cash direkt sıcak para ahh ahh şimdi en çok ona üzülüyorlardır :)
fenere de helal olsun 10 milyon avro az para değil gruplarda da ii para kazanacağına eminim

peki biz[bjk] bu turu atlarsak para alcaz mı ya da gruplara kalınca fln para alınıo muydu uefadan alınıyorsa ne kadaR:F
Sosyal ağlarda paylaş

Ağbi Fenerbahçe parayı kazanmasa da, kurtarırdı da. Ben Galatasaray'ın ne yapacağı hakkında iiyice kıllandım. Bu adamlar geçen sene parasızlıktan ölüyorlardı. Bi dünya transfer yaptılar, bu sene artık patlarlar herhalde. Eminim bu parayı kazanacaklarını sanıyorlardı, ama gg oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Görürüz 6 aya çıkar kokusu. Başlar takım içi isyanlar, paramızı alamadıklar..

ahahhaa lol.

5 milyon Euro'dan dolayı 100 kusur senelik bir takım batacaksa hiç yapmasınlar bu işi be. Tamam o parayı alamamak tabi üzücü ama öyle şeyler yazıyorsun ki, neremle güleceğime karar veremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır o havuz parası bir de ayakbastı var

kaynak

Avrupa'daki diğer temsilcimiz Galatasaray ise 2-2'lik İstanbul'daki ilk maçın rövanşında Steaua Bükreş'e 1-0 mağlup olarak Devler Ligi serüvenine noktayı koydu.

Bu sonuçlarla UEFA tarafından Türkiye'ye havuzdan düşen para da tek başına Fenerbahçe'ye kaldı. Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etseydi bu para ikiye bölünecek ve Cim Bom'a 5,5 milyon euro, Fenerbahçe'ye ise 4,5 milyon euro verilecekti.

Bunların yanı sıra Fenerbahçe'ye 3 milyon euro ayak bastı parası ve gruplarda çıkacağı her maç için 400'er bin euro'dan toplam 2.4 milyon euro daha verilecek. Berabere kalınan her maç için 300 bin, galip gelinen her maç için 600 bin euro ve gruptan çıkılması halinde de 2.2 milyon euro daha Sarı-Lacivertliler'in kasasına girecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla helal olsun ne diyim. Bir gs'lı olarak utandım bu olanlardan. Baltayı taşa vurdu yönetim. Cevat hocaya verseler şu kadroyu varya skibbeden 100 kat daha iyi yönetirdi. Aptal bunlar Bu skibbe denen adamları getirmelerin tek nedeni Gençlerle çok ilgileniyomuşmuş. Sammers'i getiriceklerdi o olmayınca bunu getirdiler. Ya başlarım genç'ine arkadaş o zaman gitsin altyapıda hocalık yapsın böyle salak salak adamları getiriyorlar başımıza.

Gidiyorlar ucuz hoca alıyorlar sonra dünyanın transferini yapiyorlar neye yarar ? Temeli zayif bir binanın içini dayayıp döşüyorlar. Kafayı almanlarla bozmuş adnan polat ve ekibi
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Baluu said:
Görürüz 6 aya çıkar kokusu. Başlar takım içi isyanlar, paramızı alamadıklar..

ahahhaa lol.

5 milyon Euro'dan dolayı 100 kusur senelik bir takım batacaksa hiç yapmasınlar bu işi be. Tamam o parayı alamamak tabi üzücü ama öyle şeyler yazıyorsun ki, neremle güleceğime karar veremiyorum.

leedsler chelsealar aston villalar mallorcalar nasıl battı zannediyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...