Prosciutto Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 İtalya vizesi almak çok zor değil, turla falan gidiyosan daha da kolay. Tabi erken başvurman iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben uzun dönemli kalmak istiyorum.Ama vasıfsız itin tekiyim. Nasıl gidicem ? =( hamiş : çok istiyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 uzun dönemliden kastının ne kadar uzun? :D bi okul mokul varsa işin içinde direk gidersin zaten, yani aslında..her halikarda gidilebilirsin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ya orta sayılabilecek italyancam var turizm mezunu sayılabilecek bi okulum var. Çulsuz sayılabilecek kadar param var. Gidip 6ay kalmak istiyorum.Çok tatlı olur.Dil kursları sertifka programları ne biliyim aynı zamanda çalışmakta orda pek hoş olurdu. gerçi denemedim bi yerde çekiniyorum gitmeye gidip napıcam diye düşünüyorum ama en büyük hayallerimden biri tatil değil onu mutlaka yaparızda gidip orda yaşamak çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hımm dil okuluna yazılıp vize alırsın rahat, buradan bir seyahat acentesiyle anlaşıp orada Türk turistleri karşılama, transfer gibi işler yapıp harçlığını çıkarabilirsin. Bu tarz işleri yapanlar var ama nasıl ayarlarsın bilemem kaldı ki sürekli de olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 evet bencede dil okulu staj ya da ne biliyim bi tur acentasında çalışabilirsin herhalde. ben bu yaz dil okulu için gittim, ama vizeyi alana kadar canım çıktı, tarihler konusunda çok titizdiler. ama mesela dil okullarıyla ilgeniyorsan şehrindeki italyan kültüre başvurup havadan %50 bursla okula kayıt olabiliyorsun..bunu konsoloslukta gösterince de yollama şansları artıyor, tabii bilemiycem direk 6 ayın ücretini isterler mi mesela okuldan..ama bence yapabilirsin, çok da güzel olur :) benimde çok büyük bi hayalim o..hele bi bitsin şu okul..offfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peynir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ya şimdi öğrencıye nasıl vize veriyor bu italya butun protokoller öğrenci içinde gecerlimidr acaba uristik Vize; . Tapu, araç ruhsatı, kira kontratı v.s. . Ticaret sicil gazetesi fotokopisi . İmza sirküleri(Süresi geçmemiş) . Bağlı olduğunuz odadan son 3 ay içerisinde alınmış orijinal faaliyet belgesi . İlgili yıla ait vergi levhası fotokopisi . SSK işe giriş belgesi . SSK son 4 aya ait prim ödemelerini gösteren SSK tarafından tasdikli (Kaşeli) prim bildirgeleri . Son 3 aya ait maaş bordrosu(Kaşeli ve imzalı) . Son 6 aylık hareketleri içeren (Son bir hafta içerisinde işlenmiş) banka hesap cüzdanı ve ya banka yetkilileri tarafından imzalı ve kaşeli banka mektubu, banka yetkililerinin imza sirküleri ( İmza beyannamesi kabul edilmez.) . Uçak bileti . Otel rezervasyonu . İlgili konsolosluğa veya elçiliğe hitaben seyahat amacınızı ve izinli olduğunuzu belirten antetli kağıda yazılmış ve yetkililerce imzalanmış dilekçe. Öğrencıyım ben nasıl alcam kı bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bende istiyorum italya ya gitmek. Ama eğitim olabilir böyle sertifika programları veya dil. Ve aynı zamanda çalışmak. Devam ettiğim bir okulum var nasıl çıkabilirim? Ya da okul bitince nasıl çıkarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Artık aldığınız şengen ile ilk olarak o ülkeye girmeniz gerekiyor diye biliyorum ben ama iyicene bi sorun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Schengen aldığın ülkeden giriş yapman gerekiyor. Daha doğrusu tam öyle değil de başka bir yerden girersen almama ihtimalleri yüksekmiş.Hiç denemedim. İtalyan konsolosluğu en kolay Schengen veren konsolosluklardan biri. Bi arkadaş zor yazmış da ilk sayfada. Değil. Milanoda 1 hafta kalacak arkadaşa da şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Roma falan da bana göre değil. Gidin 1 hafta Floransa-Venedik yapın. Milano'ya uğramayın bile derim. Sonra ver elini Prag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Evet İtalya kolay veriyor benim de bildiğim..Ayrıca bu çek cumhuriyeti olayı nedir herkes prag prag diyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Şengen var benimde yengen vizesi çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Prag bambaşka gerçekten mutlaka gidilip görülüp bi 4-5 gün kalınması gereken bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Başka ülkeden vize alıp gayet girebilirsin ancak bunu sık sık yaparsan almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar