suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Aydın'ın yetenekli bir sol açık olduğu 3 sene öncesinden u17 de belliydi. O maçlarda gözüme çarpmıştı benim ingiltere maçında. Sonra da beşiktaşa transfer filan oldu zaten. Bence Aydın'dan daha çok Batuhan türk futblu için daha büyük kazanç.Aydın gibi çok var çünkü.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 beşiktaşın süper gelecek vaadeden genç kanat topçusu harcamakta üstüne tanımam. örnek olarak okan koç. yediniz bitirdiniz mahvettiniz adamı. beşiktaş genç kanat oyuncusu transfer etmesin mümkünse.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yetenek olarak iyidir ama kişilik bakımından 0 diyorum beşiktaşlıyım bide bende sevmiyorum genç ama nede olsa belki düzeltir kendini.
nocom Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 DoruK said: beşiktaşın süper gelecek vaadeden genç kanat topçusu harcamakta üstüne tanımam. örnek olarak okan koç. yediniz bitirdiniz mahvettiniz adamı. beşiktaş genç kanat oyuncusu transfer etmesin mümkünse. okan koçu beşiktaş neden bitirsin ? lütfen yapmayın, adamın içinde yoksa biz napalım ? zamanında fenerde tarık neyse, gs de berkant neyse bizdede okan koç aynıydı. her zaman bu tür işler futbolcuda biter. okan gerçekten iyi birisi olsaydı beşiktaştan sonra takım takım gezmezdi ...
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 şu futbolcu bitiren takım sıfatını fenerbahçeliler ve galatasaraylılar mümkünse başkalarına atmaya çalışmasınlar. tek yaptığınız iş çünkü. avrupaya gidip top oynayabilen tek genç oyuncu da bizden çıktı ne hikmetse. ha doruk, lütfen bi liste hazırlar mısın beşiktaş'a gelince biten oyuncular olarak. okan koç kazması dışında örnek verebileceğin kimse olmadığına eminim.
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yahu mumu.takımını savunucaksın diye saçmalıyorsun hep. beşiktaşa gelen futbolcu fazla kalmayıp gittiği için kariyerini fazla etkilemiyor.carew e sorsan hangi takımlarda oynadın diye beşiktaşı söylemez bile unutmuştur :) ayrıca beşiktaş taraftarı nouma gibi adamları cok sevdiği içn.herkes öyle yapmaya calısıyor.
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 anlayamadım? ben mi saçmalıyorum sen mi saçmalıyorsun acaba.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mumu said: okan koç kazması dışında örnek verebileceğin kimse olmadığına eminim. okan koç kazması dediğin adam cristiano ronaldo gibi bir adamı madara etmişti beşiktaşa gelmeden hemen önce. sonra kendi madara oldu. nihatı zorunluluktan gönderdiniz aksi halde o da körelir giderdi.
nocom Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 DoruK said: Mumu said: okan koç kazması dışında örnek verebileceğin kimse olmadığına eminim. okan koç kazması dediğin adam cristiano ronaldo gibi bir adamı madara etmişti beşiktaşa gelmeden hemen önce. sonra kendi madara oldu. nihatı zorunluluktan gönderdiniz aksi halde o da körelir giderdi. doruk sorun burada işte, okan koç 1 sene top oynadı genclerde sonra hiç bir sezon oynayamadı.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Beşiktaşın suçu yoktu bence okan koçta. Adam inanılmaz yetenekliydi, ama bi şekilde batırdı matırdı söndü. Sonra bir ara GS'ye geldi ama bonservis yüzünden anlaşamadılar gitti geri. Belki GS'de tekrar adam olurdu, artık çok geç.
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 DoruK said: Mumu said: okan koç kazması dışında örnek verebileceğin kimse olmadığına eminim. okan koç kazması dediğin adam cristiano ronaldo gibi bir adamı madara etmişti beşiktaşa gelmeden hemen önce. sonra kendi madara oldu. nihatı zorunluluktan gönderdiniz aksi halde o da körelir giderdi. bişey merak ediyorum. okan koç sağ kanat, ronaldo da sağ kanat. haydi ronaldo sola geçti o maç diyelim. okan koç da onu madara etti. hangi sezon oluyor bu? kaç sezon önce yani? beşiktaş man utd ile hiç oynamadı. ronaldo man utd den önce lizbondaydı. lizbon ile de oynadığımızı hatırlamıyorum. özellikle okan koç varken. okan koç bizde oynadığı sezon( aktif olarak oynamaktan bahsediyorum ) chelsea'yi falan yendiğimiz sene şl'de. şimdi bu hesaplara göre beşiktaş forması altında c.ronaldo'yu madara etmesi imkansız. ha diyeceksen ki milli takımlardayken yaptı o zaman hangi milli takımda yaptı? okan koç oynasa oynasa ümit millilerde oynamıştır. demek ki biz ümit milli takımla portekiz ile maç yaptık. demekki c.ronaldo ufacık adamdı o zaman. demekki cristiano ronaldo cristiano ronaldo değildi. neden diye soracak olursan, okan koç 82 doğumlu ronaldo 85 doğumlu. aralarında 3 yaş fark var ve çok zor ama hadi okan koç 21'inde ümit milli olsun, cristiano ronaldo 18 yaşındayken karşısında oynuyor demek oluyor bu da. ki ayrıca haydi bütün bunları unutalım, cristiano ronaldoyu madara etmiş olsun okan koç. ben c.ronaldo'yu kanat oyuncusu olarak bildim senelerdir. defans olmadığından eminim. demekki adamın defansif özellikleri yok. demek ki okan koç değil ibrahim üzülmeze karşı oynasa yine madara olurmuş. okan koç'un başka yaptığı bir şey varsa ona da cevap vermeye hazırım. kendisi beni en çok utandıran oyunculardan birisidir. senelerce iyi dedik adam için. alemlere kadınlara verdi kendini. şimdi ankaragücünde sürünsün okan koç ile ilgili saçma sapan tezini çürüttükten sonra gelelim nihat konusuna nihat dediğiniz adamı takım zorla sattı. çünkü paraya ihtiyaç vardı fakat satılmasa da beşiktaş batmazdı. bunu göze alamayan iğrenç yöneticilerimizin mantık dışı hareketleriyle nihat satıldı. kendisi de gitmeyi hiç istemiyordu o zaman. hatta taraftarlar olarak nihatı satarsanız şampiyonluğu da satarsınız dedik. dinletemedik. sattılar. sonra şampiyonluk gitti zaten. nihat yarım sezon daha bizde dursaydı daha yüksek bi bonservis ile daha iyi bir takıma da gidebilirdi. gördüğün gibi başka bir örnek de veremiyorsun zaten. beşiktaş'ın aldığı yabancılar için kötü denilebilir (di eskide kaldı artık bu da) fakat alt yapıdan çıkardığı oyuncuları ya da genç oyuncuları alıp körelttiğini kimse söyleyemez.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 mumu sen böyle mahalle ağzıyla tartışmaya kalktıkça seninle muhatap olmanın alemi yok. maçı izliyorum, maçtan sonra canım isterse okan koç un hangi maçta ronaldoyu rezil ettiğini yazarım. adap öğrenmen dileğiyle.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 evet bahsettiğim maç 2002 veya 2003te portekizde oynanan portekiz türkiye ümit milli maçıydı. o maçta cristiano ronaldo hali hazırda tüm dünyanın gözlerini diktiği parlak bir gençti. furbol bilgine hayran kalmakla birlikte, bu maçı nasıl bilmezsin hayret ettim sevgili mumu. çünkü okan koç çalımlarıyla değil, yeteneksel üstünlüğüyle ronaldonun üstüne büyük bir gölge olarak düşmüştü. neyse bilmediğin bir şey hakkında daha fazla laf atlatmaya çalışmak istemem. okan koç karı kızla takılıyorsa o gencin değil, takımın düzeninden sorumlu olanların sorunudur. nedense bu alemcilerin hepsi beşiktaştan çıkıyor; sergen, ibrahim akın, okan koç vs. ayrıca ya hafızan kısıtlı ya da futbolla ilgilenmeye başladığın tarih yakın olsa gerek çünkü sırf altaydan gelip 5. aya kadar harcanıp 6. ayda geri gönderilen "genç yetenek"ler pek az değildi beşiktaş'ta. bir ara fenerbahçe de yaptı bu "diğerleri almasın da biz alıp harcayalım" politikasını ama galatasaray için böyle bir şey iddia edilemez.
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 mahalle ağzıyla ne yazmışım çok merak ettim cidden. söyleyecek birşeyi kalmayınca insanın abuk subuk yerlerden devam etmek normal zaten o yüzden peki diyorum ben sana. beşiktaş futbolcu öğütüyor evet. okan koç'da dünyanın en iyi futbolcusu olacaktı ama bize gelince yedik bitirdik çocuğu. gören de okan koç fanı zannedecek seni doruk. allah aşkına kaç maçını izledin bu adamın sen? ben en az 40 maçını izlediğime bahse varım isteyenle. nihat'ın yarısı kadar olamayacağını zaten belli etti oyunuyla. eğer çıkış yakalayabilecek bir oyuncuysa zaten gencecikken gitti beşiktaş'tan başka kulüplere. o zaman kendini gösterebilirdi. insanların kendi tercihleri ile kulüplerin yaptıklarını karıştırmayın birbirine. sergen dediğin adam futbolculuk mesleğini sevmiyorum dedi. yetenekli olabilirsin, bu işten para kazanabilirsin ama mesleği sevmek zorunda değilsin asla. sergen'e kimse kızamaz. ibrahim akın at yarışı oynuyor hala. geçen gün gazetede boy boy resimleri vardı veliefendide çekilmiş. kupon doldururken. biz mi suçlu olduk şimdi bu adamın futbolcu olamamasından? ümit milli takımda futbolcular her zaman çıkış yakalar. önemli olan üzerine koyabilmektir. okan koç'ta denilson gibi u17 ve ümit millilerde parlamış sonrasında orta sıra takımlarının iyi oyuncusu olmuştur. kendisi kaybetmiştir.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 "saçma sapan" lafları, bağırır gibi mesajlar falan gayet mahalle ağzıydı maalesef, neyse. okan koç fanı falan değilim ilk mesajı da öylesine atmıştım bu kadar ciddiye alınmasını beklemiyordum o ayrı konu, fakat okan koç'un harcandığı hakkında görüşüm değişmeyecektir. kendi hatasıdır elbet, adam olacak insan elbet olur ama genç bir insanı elinden tutup doğru yola sokmak lazım, bu da kulübünün görevidir. beşiktaş bunu yapmadığı gibi adamı tam galatasaray alacakken, belki hayatı kurtulacakken son bir darbe ile gs ye gidişi engellendi, rakibe yar olmasın da kime olursa olsun der gibi oldu bu biraz. futbolcuya mal gözüyle bakıldığını gösterir bu da, ki futbol kültürümüzün en büyük sorunlarından biri budur bence.
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 okan koç kendini hergece içtiği birayla sigarayla bitirdi. bu kadar savunma bence okanı.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 okanı kişilik olarak savunduğum tek bir cümle göster, benim lafım beşiktaş kulübüne, futbolcusunu adam edemediği için.
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 aynı yazlıkta oturduğumuzdan bir dönem görüyordum hep. beşiktaşta kadro dışı kaldıktan sonra iyice kendini koy verdi. istese kendini geliştirebilirdi ama benim gördüğüm her gece bira, sigara , kızlar takılıyordu. tabi bilemen beşiktaşında yanlışı olabilir bunda.
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 İlk anda aklıma gelen bir kaç "sönen yıldız" Gökhan Güleç Fahri Tatan İbrahim Akın Burak Yılmaz Fatih sonkaya Berkant göktan
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 alem nerden bok atıcağını şaşırmış beşiktaşa, sus mumu umursama takılsınlar =) cewap werdikçe tezinin dikkate alındığına sevinio, he de geç.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Smoke said: İlk anda aklıma gelen bir kaç "sönen yıldız" Gökhan Güleç Fahri Tatan İbrahim Akın Burak Yılmaz Fatih sonkaya Berkant göktan bayuhan bunlardan farklı bu adamları yurt dışından hangi kaliteli takımı istedi beşiktaş para kazanmak için bırakmıyor adamı bence gitmeli artık batuhan yurtdışına
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ne artık birader daha adam ne kadar oynadı takımda
Öne çıkan mesajlar