Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BLACK OPS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cloakluyken hızlı giden çok pahalı battleship.....

Bi dakka battleship zaten ne kadar hızlı ki?...

Ama cloaklu scout olarak kullansak?

Yok be oha ne scoutu alet battleship.

E nedir ?

Bilmiyoruz
Mesaj tarihi:
Bende almayi dusunuyorum ama missiondan baska bi ise yaramiyo diye hatta cogu kullanan mission icin bile gereksiz diyolar normalde 40dk suren gorew onunla 33dkya fln iniyomus tracktor mesafe bonusu disinda bi cacik yok diye duydum hep.
Mesaj tarihi:
sımdı aslında olayı hızlı gıtmesı felan dııl

cov ops gemılerını cyno ıle sıstemler arası gecırebılmesı.
Soyle ıse yarıyor,
bı tane cov ops onden gıdıyor, kusatmalardan bısı olmuor bloblara takılmıor
ve sadece 1 gemı oldugundan cok dıkkat cekmıyor, local da bıle ınsanlar pek umursamıyor.

cov ops gemısı o tarafta cyno acıyor, berı tarafta bekleyen stealth bomberlar black ops sayesınde o acılan cynoya dogru gecıyorlar. Tabı black opsun cargosu kısıtlı oldugundan bence her gemı kendı lıquıd ozone unu tasımalı.

Dusman safları arkasına anı saldırı, beklenmedik bir anda gelen bomber kuvvetı ıse yarayabılır.
Kullanan gormedım,ama testlerı var forumlarda ıse yaradıgı soylenıyor.
Mesaj tarihi:
ly si cok az black ops larin belki 1 jump taki sisteme bile atliyamicak :)
ne diyim hafif resistanceli cloak penaltisiz bildigin bs iste tek farki ufakta olsa bi yera atliyo
usteki sacmaligi birakip gercekci olacak olursak kulanilcagi yerler
alliancedeki savaslarda empirede wt avlamada cok basarili olabilir sonucta widow bile 1 misisl fazla slotu var :)
1 rig az slotu var :P fleet battlerler de kulanila bilir normal jammer olarak :) pos savasinda warp diptraptor batteriyi jamliya bilir :) iste boyle
Mesaj tarihi:
surdakı topıkte arkadas sole bı test yapmıs
topik

orda bırısı sormus

This is interesting. Have you looked into the use of stealth bombers as forward assaults via covert cynos and black ops?

-Liang

cevap
Yes, however without revealing to much information, i can say that they are very effective. I myself fly a widow. An awsome addition to any covert fleet. Opens many doors.

bunu referans almıstım.
1ly 2 sıstem arası yeterlı degıl mı kı?
Mesaj tarihi:
sisteme gore deyisiyo bazen 10ly de yeterli olmuyo
diyer yandan adamin dedigini pek anlamadimö ama covert ganglar icin falan diyo simdi stealt bomberler 10-20m diyelim
ama black ops carrier parasi 500m kadar bi sorun olsa geri atliyamicak :)
gordugum cogu black ops war target avi icin kulaniliyo empire hig sec nede olsa gezindin baktin boyun acamicak istedigin gibi cloak ol baktin nefis uncloak ve dal
Mesaj tarihi:
DareJedi said:
Bende almayi dusunuyorum ama missiondan baska bi ise yaramiyo diye hatta cogu kullanan mission icin bile gereksiz diyolar normalde 40dk suren gorew onunla 33dkya fln iniyomus tracktor mesafe bonusu disinda bi cacik yok diye duydum hep.

marauderle filan karıştırdın sanırım.ki marauder misson için perfect bir gemi,sırf onun icin piyasaya suruldu zaten mission yapmak icin ve oldukca iyidir.

Black opslar simdilik savas sırasında pek bir işe yaramiyor, su anda onların bir yeri yok dedikleri gibi.
yapacakları isi recon ve heavy dictorlar zaten yapiyor ve daha ucuza cıkıyor.
  • Yeni Oluştur...