Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Varmı gören Valla nasıl öğrendim bunu çok ilginç kantinciye gittim ice tea bitane versene abi dedim hehehe ne renk olsun:) dedi ehhehe kırmızı dedim gitti bunu verdi sonra aa bunelan derken günde 5 6 tane içmeye başladım Fecii bişi ya manyak güzel tadı Görürseniz denemeden bırakmayın derim[signature][hline]
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Nestea sevmem, helede böğürtlenli olacaksa hiç sevmem. Adam gibi sıcacık çay varken soğuğuna ne gerek var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ee öö seven yokmu be:)[signature][hline]
elma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 coca cola topicine olduu gibi bu da taşıncak.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Böğürtlenli her içeceğe karşıyım ben. Iğrenç. Yapış yapış ve çok şekerli oluyor. Böğürtlen yenir arkadaş![signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 alaaahhh hayatımın meyvesidir böğürtlen bekliyodum şeftali, limon ve elmadan başka meyvalarında soğuk çayını yapsınlar diye işte zafer!!![signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 böğürtlenli softtrink istesem clearly canadian içerim. icetea içmek istiyosam limonlu iceteadan başka bişi yok zaten.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Clearly Canadian'ın Karpuzlusu diyorum ve susuyorum. Lezzet budur.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 böğğk. ben hiç beğenmedim nestea'yi bea. icetea de kötü.. en güzeli lipton poşet çay ;)
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Alexi_Septimus, 06 Nisan 2004 17:34 tarihinde demiş ki: Clearly Canadian'ın Karpuzlusu diyorum ve susuyorum. Lezzet budur. 1 haftalık harçılıgım kadar bişeydi o sanırım :=)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
Locklear Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 burn felan o tip $eyler de fena diil ama bir$eyin bogurtlenlisini genelde yanıcı madde turevi bireyler sever zaten ...[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Valla herkes karşı olsa da ben bayıldım böğürtlenli Nestea'ye. Ice Tea ve Nestea seviyorsanız, içinizi serinletecek değişik tatta bir içecek istiyorsanız bence kesin denemelisiniz.
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 böğürtlenli mi böböbğğğğ içilir oyawwww yenir olm yenir hele cheese cake olacak bööörtlenliii oofff[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Serinliyeceksen Ayran içeceksin. Üstüne yok.ç[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Serinliyeceksen Ayran içeceksin. Üstüne yok.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: ghaldszar, 06 Nisan 2004 18:32 tarihinde demiş ki: Valla herkes karşı olsa da ben bayıldım böğürtlenli Nestea'ye. Ice Tea ve Nestea seviyorsanız, içinizi serinletecek değişik tatta bir içecek istiyorsanız bence kesin denemelisiniz. Yaşa:)[signature][hline]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ayran'da Eker'in üstüne tanımıyorum ben şahsen. Bir de Hacıbey'in verdiği ayran var. Kim yapıyor bilmiyorum garip bir şişede getiriliyor üstündede hacıbey yazıyor. Süperdir.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 tamam serinlemek için iiide uyku yapar beaa mayhoş mayhoş günün geri kalanını geçirirsin walla...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Obscura Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 zemzem kola içelim daha iyi[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Bende etki yapmıyor Ayran.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bünye sağlam o zaman uykuya karşı walla ben ne zaman uyuyacak yer bulsam uyurum walla bende o yüzden etki yapıo herhalll ?[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Uykum gelmiyor benim genelde hiç. Yatayim diyorum uyuyorum. Ama 1 ay kadar önce 5 gibi acıktım inanılmaz şekilde kebap söyledim yedim ve yattım.23:30 gibi kalktım tekrar yattım 7:30 da uyandım ve hala uykum vardı.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ayranı tek geçerim alkolsüz içeceklerde. Birazda tuzlu olacak ki içince cenen kamaşacak, ağzının suyu akacak. Hemen yutkunacaksın ki bir sonraki yuduma geçebil. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 tadı fena deil ama jelibon suyuna benziyo :) çay tadı alamadım ben:) hala limonlu ice tea den yanayım ice tea de limon dışında sevmiyom zaten hem nestea de çok sentetik geliyo bana
Öne çıkan mesajlar