Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Varmı gören Valla nasıl öğrendim bunu çok ilginç kantinciye gittim ice tea bitane versene abi dedim hehehe ne renk olsun:) dedi ehhehe kırmızı dedim gitti bunu verdi sonra aa bunelan derken günde 5 6 tane içmeye başladım Fecii bişi ya manyak güzel tadı Görürseniz denemeden bırakmayın derim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Nestea sevmem, helede böğürtlenli olacaksa hiç sevmem. Adam gibi sıcacık çay varken soğuğuna ne gerek var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 İğrenç bişi.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ee öö seven yokmu be:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 coca cola topicine olduu gibi bu da taşıncak.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Böğürtlenli her içeceğe karşıyım ben. Iğrenç. Yapış yapış ve çok şekerli oluyor. Böğürtlen yenir arkadaş![signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 alaaahhh hayatımın meyvesidir böğürtlen bekliyodum şeftali, limon ve elmadan başka meyvalarında soğuk çayını yapsınlar diye işte zafer!!![signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 böğürtlenli softtrink istesem clearly canadian içerim. icetea içmek istiyosam limonlu iceteadan başka bişi yok zaten.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Clearly Canadian'ın Karpuzlusu diyorum ve susuyorum. Lezzet budur.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 böğğk. ben hiç beğenmedim nestea'yi bea. icetea de kötü.. en güzeli lipton poşet çay ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Alexi_Septimus, 06 Nisan 2004 17:34 tarihinde demiş ki: Clearly Canadian'ın Karpuzlusu diyorum ve susuyorum. Lezzet budur. 1 haftalık harçılıgım kadar bişeydi o sanırım :=)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 burn felan o tip $eyler de fena diil ama bir$eyin bogurtlenlisini genelde yanıcı madde turevi bireyler sever zaten ...[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Valla herkes karşı olsa da ben bayıldım böğürtlenli Nestea'ye. Ice Tea ve Nestea seviyorsanız, içinizi serinletecek değişik tatta bir içecek istiyorsanız bence kesin denemelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 böğürtlenli mi böböbğğğğ içilir oyawwww yenir olm yenir hele cheese cake olacak bööörtlenliii oofff[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Serinliyeceksen Ayran içeceksin. Üstüne yok.ç[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Serinliyeceksen Ayran içeceksin. Üstüne yok.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: ghaldszar, 06 Nisan 2004 18:32 tarihinde demiş ki: Valla herkes karşı olsa da ben bayıldım böğürtlenli Nestea'ye. Ice Tea ve Nestea seviyorsanız, içinizi serinletecek değişik tatta bir içecek istiyorsanız bence kesin denemelisiniz. Yaşa:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ayran'da Eker'in üstüne tanımıyorum ben şahsen. Bir de Hacıbey'in verdiği ayran var. Kim yapıyor bilmiyorum garip bir şişede getiriliyor üstündede hacıbey yazıyor. Süperdir.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 tamam serinlemek için iiide uyku yapar beaa mayhoş mayhoş günün geri kalanını geçirirsin walla...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 zemzem kola içelim daha iyi[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Bende etki yapmıyor Ayran.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bünye sağlam o zaman uykuya karşı walla ben ne zaman uyuyacak yer bulsam uyurum walla bende o yüzden etki yapıo herhalll ?[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Uykum gelmiyor benim genelde hiç. Yatayim diyorum uyuyorum. Ama 1 ay kadar önce 5 gibi acıktım inanılmaz şekilde kebap söyledim yedim ve yattım.23:30 gibi kalktım tekrar yattım 7:30 da uyandım ve hala uykum vardı.[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ayranı tek geçerim alkolsüz içeceklerde. Birazda tuzlu olacak ki içince cenen kamaşacak, ağzının suyu akacak. Hemen yutkunacaksın ki bir sonraki yuduma geçebil. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 tadı fena deil ama jelibon suyuna benziyo :) çay tadı alamadım ben:) hala limonlu ice tea den yanayım ice tea de limon dışında sevmiyom zaten hem nestea de çok sentetik geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar