roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Islatmasını bileceksin. Alıyorsun yanına bi Uludağ Limonata (şeker krizine gireceksin) Kavanozun 3 te 1 i bitti bilgisayar başındayken götürüyorum kaşık kaşık. Dişlerime yapıştı, şu an ölesiye ağrıyor dişlerim. Şeker oranı çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 daha önce de yazmıstım buraya AMA MÜKEMMELSIN BEBEYIM !!! bi tek seninle peter pan fıstık ezmesi kapışır crunchy o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bizim evde var 1 aydır ellemiyo kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ben bi senedir falan alıorum. tadı çok güsel. evde bunların kavanozlarını da biriktirdim set oldu hepsi aynı olunca güzel görünüo baharatlık yaptım lolz :D yani etinden ve sütünden faydalanıorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bi kere daha ezseler daha iyi olur aslında.. çatır çutur. bi kaç kere de finduk kabuu dişlerimi kırıyordu (<-mübalaaaa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 dasaaa said: bi kere daha ezseler daha iyi olur aslında.. çatır çutur. bi kaç kere de finduk kabuu dişlerimi kırıyordu (<-mübalaaaa) hım doru sölüosun. bana da fındık kabuğu denk geldi bi çok kez çat çut :) kıvamı iyi de , o fındık kabuklarına daha dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 roket adam said: Bu efsanevi yiyeceği bileniniz var mı aranızda? Yüzde bin beşyüz doğal harika bişi. Nutella falan halt etmiş yanında. denedim gerçekten yüzde bin beşyüz doğal içinden fındık kabukları, taş falan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ardeth said: roket adam said: Bu efsanevi yiyeceği bileniniz var mı aranızda? Yüzde bin beşyüz doğal harika bişi. Nutella falan halt etmiş yanında. denedim gerçekten yüzde bin beşyüz doğal içinden fındık kabukları, taş falan çıkıyor abi çok lezzetli yemeyen varsa mutlaka alsın yesin.cumartesi almıstm,pztesi bitti 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 çiğnemeden yediysen tabi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kasıkla giristgm için nasıl olduunu hatrlaymyrm kendimi bulutlrn üstnde hissedyrm fs fndk ezmesi yerken :D kavanozun son hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 OF DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 dişleriniz adamantinyum mu sizin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 gold derim bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ardeth said: dişleriniz adamantinyum mu sizin arkadaşım aga abartysn bence kasık kasık yutucan offf feci yiyesim geldi kırıntlrıyla ugrsyrm su an 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 LAN NE PİS İNSANLARSINIZ SİZ. BURADA YOK BUNLARDAN ÖF. ALLAM FİSKOBİRLİK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 boşver utku yeme zaten, kilo yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 doğru diyon kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 OF TADI ÇOK SÜPER HELE BEYLE EKMEĞE KAYMAK SÜRÜYOSUN ÜSTÜNE DE BUNDAN SÜRÜYOSUN EFSANE OLUYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 öf o dediğin şey iğrenç bişey de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 napae said: öf o dediğin şey iğrenç bişey de. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 burda findik yok lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yok hakkatten çirkin ama utku sdkfls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 aldım da korkuyorum yemeğe tek başına gitmiyor çokokremin içine katma hayvanlığı yapıyorum enerjifazlalığıkötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Yahu ben bu şeyi hiç görmedim duymadım daha önce... (Hoş iyiki duymamışım, zaten semirdim iyice.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ben cogu markette rastlamadım,metro da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar