zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 az önce aklımdan geçti alıcaktım dönerken unuttum hemen koişuyorum almaya yine en son yiyeli 3-4 ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çok tehlikelidir döt göbek yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 1 NUMARA ama hem pahalı hemde yerken kıyamıyorsun böyle löp löp gidiyor kavanozda daha fazla yer kaplasın diye presslememiş adi adamlar... Nutella fln böyle değil. Birkeresinde 1 kavanozunu bitirmiştim gece uyuyamamıştım ateş basıyodu çok fena :S Bu arada yer fıstığı ezmesinide seviyorsanız gold yer fıstık ezmesini tavsiye ederim resmini bulamadım şimdi üstünde ip sallayan bi kovboy var. Fiyatıda süper 2.5 milyon fln hemde ye ye bitmiyor Nutella'ya kesinlikle tercih ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 onun yağsızından (sanırım öyle bişeydi) yiyordum bir ara diyet geyiğine de, daha iğrenç bir "tatlı" yok sanırım dünya üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masticore said: BİM'de her zaman bulunur akşam uğradım BİM'e, 325 gramlık kavanoz 4.60 YTL idi. İlgilenenlere duyurulur. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ayrıca 100 gramının size 600 kusur kcal olarak döndüğünü söylememe gerek yok. 1 kavanoz = 2k kcal ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 şok da 5 kağıt. almayanı dövüyorlar, dövdüler gözümün önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 BİM 4.60, daha ucuz. >:D< artan 40 kuruş ile neler yaparsınız bir düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bime para vereceğime 40 kuruş fazla verip şoktan alırım, neden almayayım hatta alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bayılırım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 findik sevmiyorum ben. ezmesini de sevmem muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 saralle ve fisko fındık ezmesi. herzaman 1 numaradır. ikisinide fabrikasından alırdık. taze taze yerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ezmesini yeseydin fındığa tapardın diyeyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Trabzonlu arkadaşım bunu yeni topladıkları balla ve tereyağı ile karıştırdıklarını öyle yediklerini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Masticore said: Bu arada yer fıstığı ezmesinide seviyorsanız gold yer fıstık ezmesini tavsiye ederim resmini bulamadım şimdi üstünde ip sallayan bi kovboy var. Fiyatıda süper 2.5 milyon fln hemde ye ye bitmiyor Nutella'ya kesinlikle tercih ederim (tu) evet çok güzel gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Predator said: Trabzonlu arkadaşım bunu yeni topladıkları balla ve tereyağı ile karıştırdıklarını öyle yediklerini söyledi. kilo almak ve düz duvara tırmanmak için birebir. balı da anzer balı alıcan ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 tatlımı bu? yoksa fıstık ezmesi tadında birşeymi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 fıstık ezmesi zaten tatlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ama az şekerlidir. bu ona göre baya tatlı bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 fıstık ezmesi tatlı değil, bariz fıstıgın ezilmiş yağlı falan filan hali. fındık tamı öyle? yoksa çokokrem tarzındamı yapmışlar, onu merak etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bildiğin kaşık kaşık yeniyor olunca.yok olmazsa aramıyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 fiskobirlik fındık ezmesi güzeldir geçen yıl zorla 3koli gelmişti eve sağolsun(!) fiskobirlik ödemenin bir kısmını eldeki malı üreticiye zorla kitleyerek yapıyor doğu karadenizde fiskobirliğin fiskomarları var oralarda bulmak mümkün bu ürünleri fiskobirlik çotonak fındık yağı fındıklı sıvı sabun fındık unu gibi ürünleride var fiskobirliğin hala fındığa fiyat vermeyen hükümetin kulakları çınlasın gerçi fiyat verseler bu sefer parayı vermiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Patibeurre said: fıstık ezmesi tatlı değil, bariz fıstıgın ezilmiş yağlı falan filan hali. fındık tamı öyle? yoksa çokokrem tarzındamı yapmışlar, onu merak etmiştim çokokrem tarzında evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sevmek ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 olsada yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar