roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bu efsanevi yiyeceği bileniniz var mı aranızda? Yüzde bin beşyüz doğal harika bişi. Nutella falan halt etmiş yanında. Her yerde bulunmuyormuş, direkt fındık ezmesi öyle hileli koruyuculu falan değil yani. Yüz gramında 44 gram yağ ve bilmem kaç yüz kcal enerji olduğunu da belirtmek isterim :) Kilo ve enerji almak için birebir gibi. (Yaptığım araştırmalarda sana ekmeküstü nün yağ oranı yüzde 60, ülker çokokrem in yağ oranı yüzde 30) deneyin derim. Ek: Ayrıca Türk malı olmasından dolayı ülkemizin o çok değerli dış borç açığını artırmamş oluyoruz kahvaltı ederken (:P) Nutella eve misafirliğe gelmiş Brezilyalı manken gibiyken, Fiskobirlik daha çok aileden biri, çiftlikteki dayım, toprağı çapalayan halam gibi bir şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yok kalsın kilo vermeye çalışıorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bi gram alsam agzıma 100 kılo dışkı çıkarırım hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 eskiden giresundan gelirdi bize ama şimdi var çoğu yerde. fiskobirlik fındık ezmesi candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hiç bıkmadan yıllarca yiyebilirim hiç bıkmadan hemde kaşık kaşık oof canım çekti yaaa (ama çok pahalı) ufak kavanozdakileri 6 milyon mu neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mükemmel birşey. BİM lerde çok ucuz fiyatlara bulabilir isteyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aşırı pahalı ama yemesi dünyanın en zevkli şeyi hakikaten. of üzerindeki yağa dilimi batırasım geldi o derece şimdi karnım aç zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ekmeksiz yiyilecek bir şey bu ya. 3 dolu çay kaşığı fiskobirlik fındık ezmesinde 1/8 dilim ekmek atmanız gerekiyor ağzınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hastasiyim bole ekmekle yiyiodum ekmek bitince kasikla giristim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 daha bu sabah yerken "ne güzel bişi lan bu" diye düşünüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bi sevmeyen benmiyim bunu şimdi tamam gidiyorum o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 urmesque kafana kafana vurmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kıy parana al kardeşim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 param yok benim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yok cidden 10 milyonda olsa verilir yani mükemmel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çok kral bir şey lan o of. kipa migros tarzı yerlerde bulunuyor rahatça. çok kalorili ama yiyorum yine de bıy bıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 350 gr lığı 6.5 lira olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 değer valla helal olsun yürü beaa!!!! peki fiskonun açılımını bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mumu said: param yok benim =( sdfsdg bana da babam alıp geliyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 of canım çekti sizin yüzünüzden aşşa markete inip bakıcam yoksa da nutella nın kini alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 adamınbiri said: peki fiskonun açılımını bilen varmı? findik istihsal kooperatifleri birligi imiş. ne demek bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 eski ev arkadaşım getiriodu giresundan kavanoz kavanoz.. off ye ye ye ye ye mmmmmmm!.. şükran anneni arasana fıstık ezmesi bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 vay be ne babalar var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 roket adam said: adamınbiri said: peki fiskonun açılımını bilen varmı? findik istihsal kooperatifleri birligi imiş. ne demek bilmiyom. açılımı bile karizma bea heyt beaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oha benim gibi insanlar vamrış :D en sevdiğim "ekmeğe ota boka bisküviye sürülebilen" şeydir. tadını anlatamam, mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar