adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Fatih ürek'in yeni şarkısını burdan kınamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 harika şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 pek yeni değil ama kınanmıyacak gibi de değil hani. hatta iğrenç denebilir. dimi cevat abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kınayın tutan mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bence süper bi şarkı shut the f.ck up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 evet Yetti be bu ne Bi kere de he de Kapa çenini de sus sus sus Hep muhalefet, bi de itaat et, Yeter ilelebet sus sus sus !! Yetti be bu ne Bi kere de he de Kapa çenini de sus sus sus Hep muhalefet, bi de itaat et, Yeter ilelebet sus sus sus !!! Üstüme fazla gelmeeeeee Tabiatın kanunu Ne söylesen doğru mu Sabrımı taşırmadan sus sus sus Tabiatın kanunu Ne söylesen doğru mu Sabrımı taşırmadan sus sus sus Ah bu dil yarası, geçmiyor acısı Allah’ın cezası susmak bilmiyor Bu bi aşk belası, bitmiyor tasası Aklımın contası yannı yanıyoorrr Laylalal lal la laaa.. Ooof neydi benim günahım Ooof kurtar beni Allah’ım Ooof neydi benim günahım Ooof kurtar beni Allah’ım Üstüme fazla gelmeeeeeee Lalalalal lal la laa sus sus Ah bu dil yarası, geçmiyor acısı Allah’ın cezası susmak bilmiyor Bu aşk belası, bitmiyor tasası Aklımın contası yannı yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fatih üreke uzanan eller kırılsın. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bence şu lilili ile birlikte eğlenceli şarkılar yauv. Her yerde çaldıklarına göre bi bildikleri var. Sus sussus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 said: Fatih Ürek, rol alacağı 'Şeytanın Pabucu' isimli filmde; Aysun Kayacı'yla dudak dudağa öpüşecek. Fatih Ürek'in yazdığı senaryo çok yakında sinemaya aktarılacak. Ödüllü 'Musallat' filminin başarılı yönetmeni Alper Mesçi'nin rejisörlük yapacağı filmde Ürek, hem kadın hem erkek rolü oynayacak. Özen filmin yapımcı olacağı bu ilginç konulu filmin baş kadın oyuncusu ise Aysun Kayacı oldu. Geçtiğimiz hafta 250 bin dolar karşılığı anlaşmayı imzalayan Aysun Kayacı özellikle de hikayenin "öpüşme" bölümünde zorlanacak gibi görünüyor. Çünkü Fatih Ürek erkek olarak oynadığı bölümlere bol bol öpüşme sahnesi yazmış. BODRUM'DA SULU ŞAKA Yakında bir basın toplantısıyla detayları açıklanacak olan filmin antrenmanları ise Bodrum plajlarında başladı bile. Ürek kendi eğlence mekanında dansöz olarak sahne alan genç oryantal Yıldız ile öpüşme talimleri yapıyor. Uzaktan onları seyreden Ali Poyrazoğlu ise öpüşme şeklini beğenmeyip Fatih'e yardıma koşuyor. Daha sonra aralarına aldıkları genç dansçıyı hortumla ıslatıp şakalaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bu adam kadar iyi eğlendiren bi herif yoktur yanlız bi gün izlemek istiyorum canlı hatta göbekte atıcam karşılıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 leave fatih alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Temmuzda bodrumda çıktı eleman chakra da, 100 liraymış giriş, sınırsız yerli içki. gidemediydim her şeyi hatırlıyorum o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: said: BODRUM'DA SULU ŞAKA Yakında bir basın toplantısıyla detayları açıklanacak olan filmin antrenmanları ise Bodrum plajlarında başladı bile. Ürek kendi eğlence mekanında dansöz olarak sahne alan genç oryantal Yıldız ile öpüşme talimleri yapıyor. Uzaktan onları seyreden Ali Poyrazoğlu ise öpüşme şeklini beğenmeyip Fatih'e yardıma koşuyor. Daha sonra aralarına aldıkları genç dansçıyı hortumla ıslatıp şakalaşıyorlar. bu Private şirketinden film senaryosu gibi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 herkez mii kınıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ali poyrazoğluda gay ama götürmediği hatun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar