Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bole sporcu minyaturu felan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nereye aciyim karar veremedim ya bole hane basketbolcu felan minyatureri oluyor ya. O tip seyleri satan bir web sitesi yada guzel bi dukkan var mi uygun fiyatli felan.

Zaman olsa amerikadan arkadasa getirtcemde acillik gibi bi durumu var hafif.
Var midir bildiginiz?
Mesaj tarihi:
istanbulda oturuyosan bildiğim bi yer var hatta anadolu yakasında oturuyosan PM at tam olarak yerini söyliyim

http://www.cygkoleksiyon.com/default.asp?git=8&altkategori=34

bide böyle bişi buldum ama sanırım bunlardan istemiyosun.
Mesaj tarihi:
300 parçalık d&d minyatür seti aldık 100 sterline ingiltereden geldi. adeta mükemmel bişi. sporcu olanları varmıydı hatırlamıyorum ebayden aldık.oraya bir bak istersen de aklına gelmiştir zaten.
Mesaj tarihi:
basketbol figürlerinde mcfarlane iyidir. star wars yada diğer film figürlerinde sideshow collectibles ve kotobikuyaya bakıcaksın
ama en iyisi sideshow collecticblesdır her zaman
Mesaj tarihi:
ben internetten getirtmiştim nba figürlerimi 4-5 sene önce sanırım hala duruyuo kutusuyla.da nerden almıştım tam hatırlayamadım. kendi sitesi yolluyor mu bir baksana? ben türkiyeden ucuza getirdim diye hatırlıyorum 4-5 tane alınca
Mesaj tarihi:
gittigidiyor.com de bu kadıköydeki dükkanın satışlarıda var. ordan alabilirsin.

bunların hepsini zaten gerekli şeyler (arka bahçe yayıncılık) getiriyor. nişantaşında dükkan. ama kadıköyde de 2 yerde var. baya hoş şeyler var. ben paramı yatırdım bunlara.

atilla the hun
vlademir dracula filan mcfarlane efsane yani. dicek tek kelim yok. transformers ı da onlar yapsaydı şu an çulsuzdum. (zaten öyleyim ama neyse :D )
  • Yeni Oluştur...