raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bonesoul olarak bu aksam yanınızdayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yanliz bu clanlarin cogu daoc excalibur serverindan gelme cok iyi olucaga benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Evet, White Rose gibi DAoC guildi çoğu. İnşallah güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Dun aksam guildca ilk RvR mizi yaptik :D Birkaç battle objective aldık, zone da her yeri destruction yaptık, güzeldi :D organize, saygılı, olgun bir ortam isteyenler guild a basvurmaya cekinmesinler lütfen - www.invadoria.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 invadoria... geliom yanınıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 paticik guild i hala olusum icinde isim belirlenemedi. Nasil olsa Invadoria ile kardes guild olacak tahminimce. Eger paticik olmazsa bende katilmak isterim eger kabul edilirsem. Peki Invadoria hardcore bi guild mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 benim aoc zamanından site üyeligim duruyor kontrol ettim ventriloya da girebiliyorum aksam yanınızdayım. Zort Shaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 do9uz said: Peki Invadoria hardcore bi guild mi olacak? Hardcore olacağımızı sanmıyorum. Çoğunluk çalışıyor olduğu için akşamları beraber RvR raidleri yaparız diye düşünüyorum. PvE - dungeon - Item farm gibi bir olay olmadığı için bir sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Pelerinde beni çok açmiş canım...:D yeşil ve mavinin renk uyumu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 guild olarak kesinlikle hardcore degiliz, ama uyelerden olacak olanlar vardir tavbi, 24/7 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Vent bilgilerini yollar mı biri ÖMden plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sendemi invadoria ya geçtin abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Valla oyle oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 En baba adamımızı çaldınız alo, ayıp denen bişey var aheah. Neyse birleşince görüşürüz Abso =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ah be abso tam baslamayi dusunuyordum baska guilda gitmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abso'yu kaçırırız sen başlayacaksan. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Pelerin alamayan arkadaşlara da bu gece aldık: Guild pelerini gibi oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben niye o kadar tepeye çıkmışım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Popeye said: ah be abso tam baslamayi dusunuyordum baska guilda gitmissin Başlamazsan kızlarımı keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oha be abiler herkes invadoria ya girmiş. e o zaman komple size gelelim guild falan kurmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Alliance olacek zaten, kalabalık yapmaya gerek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 alliance sadece /alliance chatini açmaya yario ordan haberleşebiliosun onun dışında birbirini etkileyen bişey yok az kişi olduktan sonra guild ne rank atlar ne bişey yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sen bilirsin, in-game olaylar sende ben karışmayorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hayır şimdi patiwardaki aktif adamların hepsi o sslerde yani. Biz zaten şimdi kursak ne olacak 20 kişi olcaz guillde online olan adam sayısı kaç olacak , daha bi isimde ortak yol bulamioruz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bu pelerini Hangi Quest yada Public den buldunuz acaba.? Çok özel bir şeyse biri bana Pm atabilirmi .? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar