miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben bir taylan tanıyorum o taylan mı acaba başka oyunlardaki nick i ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Benim bildiğim Taylan mı bu yahu? Hani Madturk olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Hayır canım. Madturk hayatta öyle birşey yapmaz. Kaç senelik arkadaşım. :) Bu Taylan başka Taylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Görünen o ki arkadaşın keep maintenance costlardan haberi yokmuş. Guild bankasından 20şer 20şer gold eksildiğini farketmiş. O yüzden guild bankasını soymaya karar vermiş. Belki de bahanesi bu. Parasında değiliz zaten. 5 kişi Lost Vale bosslarını kesen bir grupları vardı, tek healer. O grubu rezil etti, olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 tek healer derken ? :d hakaret kabul ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mighty_THoR said: ben bir taylan tanıyorum o taylan mı acaba başka oyunlardaki nick i ne acaba Zamanında yaptığı guild başvurusu, Mighty. Taylan Baykal 20 Ross - Orc - Black Orc - male Ultima Online,Eve Online,World of Warcraft Guildde sadece betadan tanıdıklarım var ama sayılmaz sanırım :P Organize bir grup oluşturmak, benim için yeterli. Yardımlaşmayı severim ayrıca tecrübelide sayılırım. Gerektiği saatde online olabilirim.Bunun dışında neredeyse 7/24 gibi birşey. Bu kadar Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Patos said: tek healer derken ? :d hakaret kabul ediorum Tek tabi. Yalan mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 gerçekten inanılmaz, paranın kendini kara listeye aldıracak kadar bir öenmi bile yok oyunda. umarım geri alınabilir yine de. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bilgilenmek amacıyla birşey soruyorum. atar yapmayın sonradan eğer bi bilgi eksiğim warsa. Guild Tax Rate %20. Invadoria'da 40 Black orc charımla o guildde iken 1000g, 40 sorcla da 600 g ciwarı para kastım. 1600/80 *20 = 400 g tek başıma guild vault a para koymuş oluyorum. 200 kişi lik hadi 50 si aktif diyelim bi guildde nası vaulttan 1200 g çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 1. si Auction House'taki satışlardan Tax alınmıyor.1k goldun da bu satışlkar olmadna kasılacagını dusunmuorum.Biraz yanlış mantık bence. 2. si Invadoria K8peaks'da ilk kuruldugu gunden beri varım nerdeyse.Guild tax rate ilk gunden beri %20 deildi.%5 le başladı %15 e cıktı %8 e indi sonra %4'er 4'er %20 ye cıkarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 tmm ben başından beri yokum, auction house a totalde 1 item koydum. bi arkadaşım da item satışlardan da tax alınmıo dedi, itemları disenchant ettigim için genelde satmıyorum 1600g yi bırak hesabı 500g üstünden yapalım o gene 100g guilde çok para gibi geliyo bana bu da ross'un iddiasını güçlendiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 DA2019 said: Patos said: tek healer derken ? :d hakaret kabul ediorum Tek tabi. Yalan mı? :) yalan tabii, sen bi matrona nası tek dersin kagura + matron kagura zaten zealot x 2 matronu solememe gerek yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 O kadar çok para gelse bile.Guild Keep alma şansını elde ettiginde toplamda yaklasık 7-8 kere keep claim ettik.(Son zmnları saymıorum.) ve Kepp claim ucretlerine indirim gelmeden önce yaptıgımız bu şeyler yuzunden o zamnlar banka inanılmaz derecede para kaybetmişti.Ve biz o zamandan sonra uzunca bi sure keep claim etmedik ucretten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ne kadarki abi claim etmek 200g falanmi? etmeyelim bence o zaman mantıksız yani bi isede yaramiyor bildigim kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 20G per hour, Erkin. Guildin xpsine bayağı bir faydası oluyor. Tier2-3 zamanı çok keep claim ettik. Biz de sonradan öğrendik maintenance costu zaten, guild vault bayağı azalınca. :P Cihan işe türk ticaret mantığıyla bakmış. Cihancım, guild vault %20yi sadece lootladığın adamlar üzerinden düşen paralar üzerinden yapıyor. Vendora sattığın trash itemlar ve diğer beyaz-yeşil-mavi vs itemlar üzerinde yapılmıyor. Hesabını bir daha yap bakalım. Nasıl bir sonuç ortaya çıkacak. ;) Sam said: gerçekten inanılmaz, paranın kendini kara listeye aldıracak kadar bir öenmi bile yok oyunda. umarım geri alınabilir yine de. :/ Hakkında açık bir ticket var, Barış. İşin sonu "ban" e varır mı, göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Varmaz, officerdı yanılmıyorsam, "Yetki verdiğiniz şahıslara daha dikkat edin" gibisinden bir uyarı + 1 - 2 gün suspension ve belki refund ile kapanır olay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Geçmiş olsun. yani bi oyunda niye yaparlar böle bişi anlamam. sonucta o herif bir oyun icin sahip olabilecegi en iyi şey sahipmiş zaten oyunun en zor intancelerini farmlayabilen bir guilde. geçmiş olsun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Vay be hortumla tanıştık yani şurada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Hortum ki ne hortum. Filin burnu gibi adeta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Maalesef aşağıdaki maili aldım: "Dear Customer, Relating to your appeal about the missing items from your guild vault and the discovery of the person responsible, we are sorry to hear of these troubles that you have encountered. We regret that we cannot interfere in internal guild politics. Any actions taken against the player in question must be taken by the guild's administration and be in full accordance with our Code of Conduct. Should you wish to review this it may be found on www.war-europe.com. We hope that this situation is resolved quickly and fairly for all involved. For any further queries don't hesitate to contact us via the in game Ticket system. Kind Regards, WAR European Customer Support Team" Taylan, aldığı paranın bir kısmını samimi olduğu arkadaşlara paylaştırmış, onların da guildden çıkmalarını istemiş. Arkadaşlar çıkmayacaklarını belirterek 600 goldu guild bankasına iade ettiler. Kendilerine teşekkür ederim. Üzüldüğüm nokta, farmlayarak topladığım apothecary malzemelerini de almış. Bir çok malzeme gitti, ziyan oldu. Warhammer alliance forumlarına yazdığımın aynısını burada da yazıcam. Destruction guild liderlerinden bu oyuncuyu guildlerine almamalarını istedim. Sizlerden de aynı şeyi isteyeceğim. İlginize teşekkür ederim, iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 tamamen konu dışı http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=adi+taylan+olanlarin+esmer+ve+yavsak+olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Bu adamı takip eder, bizden sonra girdiği guildlere, hatta katıldığı gruplara durumu bildirirsek oyun onun için ziyan olacaktır. Pek de iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Server transfer ile gitmiştir bile? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 gidemez, açılmadı eight peaks'ten. açılmaz da. yazık olmuş çok. :/ tahmin ettiğim gibi cevap vermişler gerçi, böyle pozisyonlarda fazla insan tutmamak lazım anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar