vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 şimdi uzaklardasın vakit çok geç hiç ayrılamam derken kavuşmak hayal oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben gamlı hazan sense bahar dinle de vazgeç sen kendine kendin gibi taze bahar seç olmaz meleğim böyle bir aşk bende vakit geç sen kendine kendin gibi taze bahar seç :) çok eskiye gittim ama zeki müren i hatırlayınca dayanamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 düşen bir yaprak görürsen beni hatırla demiştin biliyorsun seni ben sonbaharda sevmiştim her sonbahar gelişinde sarı sarı yapraklarda kuru dallar arasında sen gelirsin aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 öpmek isterdim gözlerini gözlerini canım gözbebeğini bakışların dargın bakışların durgun bilmek isterdim sebebini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Alışamadım ayrılıklara bir yalan olsaydın keşke Acımasızca saplandı yüreğime kaç hain bıçak kaç uzun gece Bakışların gül vedaydı benden birşeyler saklayan her sözün bir elvedaydı Bana seni yasaklayan Hala benim ezberimsin Deliler gibi seni özlüyorum Gözlerim sende kaldı sevdalım Hiç kimseleri görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kim söylemiş beni Süheyla'ya vurulmuşum diye Kim görmüş ama kim Eleni'yi öptüğümü? Yüksek Kaldırımda güpe gündüz Melahat'i almışım da sonra Alemdar'a gitmişim öyle mi? Onu da sonra anlatırım, fakat... Kimin bacağını sıkmışım tramvayda? Güya Galataya dadanmışız Kafaları çekip çekip orada Alıyormuşuz soyuğu Onu da sonra anlatırım... Ya o Mualla'yı sandala atıp "Ruhunda Hicranını" söyletme hikayesi... Geç bunları, anam babam geç bunları Bir kalemde Bilirim ben yaptığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 elimde duran fotoğrafın baktım inan tanıyamadım bu şarkıyı ben sana yazdım sense hala anlayamadın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sana söz yine baharlar gelecek sana söz ışık sönmeyecek ölüm yok ki tuana uyan şimdi yaşanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar sevgilim sen olmazsan bu dünya neye yarar birgün beni unutup başkalarına bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Seni sevdim diyenler,çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme. Seni güneşin batışını seyrederken görüyorum, Seni yağmurun akışını dinlerken duyuyorum Seni yollarda dolaşırken hayal ediyorum. İnan inan ki seni seviyorum. Akan gözyaşların durmak bilmezse Şu yalan dünyada yüzün gülmezse Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme Bir dileğim olsaydı eğer,tanrıdan seni dilerdim Uğrunda ölüm olsa,seve seve giderdim Kadehime şarap olsan seni doya doya içerdim İnan inaki sensizliği nasıl sürerdim. İnan inaki sensizliği nasıl sürerdim. Akan gözyaşların durmak bilmezse Şu yalan dünyada yüzün gülmezse Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme Baha'ya saygılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ne sen leylasın ne de ben mecnun ne sen yorgun ne de ben yorgun kederli bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bir gün gelip de karşıma çıkınca başkası varsa dilinin ucunda anlatma.. beni ağlatma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bağcılara gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bir tatli huzur almaya geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 şu dağlarda kar olsaydım olsaydım, yıkık perişan olsaydım olsaydım belki yaslanırdın bana bana mapusta duvar olsaydım olsaydım arar bulurmuydun beni beni sahipsiz mezar olsaydım olsaydım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ne olur akşamları gelsen otursan yanı başıma dinlesen hiç bitmeyen macceramı ağladığımı sen görsen sen dokunsan göz yaşlarıma dudaklarınla herşey geçer üzülme desen sonra sevgiyle bakıp yüzüme yorgunsun hadi yat desen ne olur biraz unutsan kendini, biraz sevsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hasretinle yandı gönlüm yandı yandı öldü gönlüm evel yükseklerden uçtu düze girdi soldu gönlüm gözlerimde kanlı yaşlar hasretin bağrımda kışlar başa geldi olmaz işler yokluğunda öldü gönlüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bahahahahahaha 3 saattir sIkilmadiniz mi sarki sozu yazmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Sevgilim dargın mısın? Yoksa gidiyor musun? Demek terk ediyorsun, O yoldan geçiyorsun. O yol bayır aşağı Girsin ... dinazor ... evet güzel şarkı raşite rep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mew Mew Squad said: bahahahahahaha 3 saattir sIkilmadiniz mi sarki sozu yazmaktan yazmıyoz ki. C/P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aşk ölmez biz ölürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 vivavale said: ne sen leylasın ne de ben mecnun ne sen yorgun ne de ben yorgun kederli bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan sonradan.. off ne parça ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 raptiye rap rap raptiye rap rap rap rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bayıldım kaş çatışına bayıldım çapkın baygın bakışına yangın çıkarsa hoş olur da yanında tutuşmak tutuşmak bayıldım iç çekişine bayıldım bittim öldüm gülüşüne aşkım tutarsa hoş olurdu sana sarılmak sarılmak pantalonunu sevdim çıkar onu bebeğim hadi gel bize gidelim gömleğini çok sevdim çöz onu meleğim hadi gel bize gidelim seninle gel karışalım yeminsiz dertsiz aşka alışalım kalbim yanarsa hoş olurdu sana sarılmak sarılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ana bööle bi şarkı da vardı dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar