Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 2 (Bitti, Yoruma Acik)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

mortise guveniyorum ben de, eger gercek dedektif degilse birinin cikip ben gercek dedektifim demesi gerekirdi simdiye kadar, bu da mortisin mafya oldugunu kanitlardi. Simdilik en iyi secenek mortise guvenmek cunku cok kayip verdik. Dory townie cikarsa da asacagimiz kisi olan mortisi biliyor olucaz bi sonraki roundda. Umarim dory doktor degildir tabi, o sicis olur.
Dory canikom beni savunmustun ama su an en mantikli hareket bu gorunuyor sori :)

Linc oyu: Dory
Sosyal ağlarda paylaş

mortis mafya olabilir elbette ama :

a) fake dedektifse yarına anlaşılır , şimdi idam etmemin bir anlamı yok ANCAK yarın kral mafyadan çıkarsa o zaman oyun biter. beni düşündüren şey bu.

b) tunca veya xinroth'u öldürtürdüm kimse bişey dememiş olsa, ama onlar townie çıkarsa durduk yere başımda kabak patlatmış olurdum , garantisi yok sonuçta.

c) dory doktor veya dedektif bile olabilir, ama dedektifim diye çıkan olmadı başka ortaya.

5 dk sonra infaz veriyorum itirazı olan yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada, su da aklima gelmedi degil, mafya arasinda anlasip greater good icin dory'i kurban ederek mortis'i dedektif gibi gostermis olabilir, bu durumda mortis kicini saglama alarak tum oyunu yonlendirip zaten az kalan townieleri teker teker kapicak olabilir.

dory mafya ciksa bile, bu mortis'in dedektif oldugunu kanitlamaz diye de dusunmuyor degilim bu sebepten. ama bu durumun olusmasi icin birinin cikip "lan dedektif benim" demesi lazim, bu tur gecti gibi artik ama su dory nin sonucu belli olduktan sonra eger dedektif mortis degilse de tirsiyorsa falan ortaya cikmaya, ciksin bence ki ak koyun kara koyun belli olsun
Sosyal ağlarda paylaş

mortis mafya olup feda edelim diye dory'i ortaya attıysa zaten gece ölmez
mafya değilse doktor korursa yine ölmez
doktor korumazsa ölür, doktorun maaşından keseriz.

mortisi korumalı bence, daha uygun kimse yok. rastgele seçeceğine mortis korunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

veya mafya öldürmez , doktor da çıkar der ki mortisi korumuştum ben diye, o zaman hmm deriz.

doktor da fake olabilir belki, fake ise mafya mortis'i mafyaymış gibi göstertmiş olur
fake değilse mortis'i suçlamış birileri kendilerini gizlemek için onu sonraya bırakmış olabilir

ayrıca bu kadar lafın üstüne bu gece gidecek gibiyim, bakalım kısmet.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla doktor umarım oyuna bakiodur. Yoksa dedektifinizden olucaksınız :/ Spyro sonucu sölicek , mafya olduunu görüceksiniz dorynin ve inanıcaksınız. Doğru kararı verdiniz emin olabilirsiniz.

Ayrıca mafya olup Dory'i kurban etme gibi bi olay çok komik olur çünkü Dory'den şüphelenme gibi bi durum zaten yoktu. Durup duruken adam kurban etmiş gibi olurum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Başarılı bir yönetim sergileyerek canilerden birini ortadan kaldıran Fly, ne yazık ki ertesi güne sağ çıkmayı başaramadı. Katillerin hiddeti, bir townieyi daha yok etmişti..

Gün 4 - Gündüz

Tansiyonun iyice arttığı bu zamanlarda krallık yapma yetkisi Smoke'a veriliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

lan simdi de evden cikmam gerekiyo yemege. ama ozet olarak dory'nin katil cikmasi super bi gelisme oldu, manyakca bi komplo teorisi haricinde (yazmistim onceki sayfada) bence mortis gercekten dedektif olabilir, tek garip nokta mafyanin seni hedef almamasi aciga ciktiktan sonra, ya mafyasin ya korundugunu dusunduler heralde. eger mortis dedektif degilse, gercek dedektifi bekliyoruz hala.

simdi kime baktin mortis, ona gore hareket edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

1- Azmodai (Mafya öldürdü)
2- Baluu (inaktif)
3- Cons (Kral TheLegbra infaz etti)
4- Cuce (Kral penth infaz etti)
5- dory (Kral Fly İnfaz Etti) (Mafya)
6- Fly (Mafya Öldürdü)
7- knoxville (aktif)
8- Mortis (Dedektif?)
9- Mum_Chamber (Mafya öldürdü)
10- Nosfe (inaktif)
11- Penthesilea (aktif)
12- Smoke (Aktif)
13- thelegbra (inaktif)
14- tunca (Aktif)
15- Xinroth (Aktif)

Şimdi...

mortis dedektif olduğunu kanıtlama yolunda ciddi bir adım attı. Ve penth'in de yazdığı üzere başka biri çıkıp da ben dedektifim demedi.

Yukardaki listede (inaktif) yazanlar Mortis dedektif olduğunu bildirdiği mesajını attıktan sonra foruma girmemiş kişiler. Yani 2 gündür işleri vasıtasıyla buraya bakamamış olanlar.

Hala az da olsa Mortisin Dory'i feda ederek gerçekten katil olma ihtimali ve inaktif kişilerin de burayı görmeyerek onu yalancı durumuna çıkarmadığından dolayı yanlış yönlendirme şansı var.

Ama yinede mevcut durum itibariyle en mantıklı infaz yöntemi dedektifmizi dinleyerek karar vermektir. tabi biraz zaman geçirip inaktif olan arkadaşlarımızın mesaj atmalarını beklemeliyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
kafadan ben gidiciyim gibi gorunuyo da ondan smoke un gelmesiyle : ) bi sn konuyla ilgili yorumumu yazicam telefondayim su an

Yok abi krallık gelince daha mantıklı davranmam lazım :)

Muhtemelen Mortis bu gece seni araştırmıştır ve katil olup olmadığını söyleyecektir.

Ancak senin teorin de (yani mortisin dedektif olmayıp gerçekte katil olup, dory'i kurban edip inaktif olan bir dedektiften yararlanma durumu) benim de kafamda olan birşey. O yüzden biraz ölüp biçmek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...