Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Abi kimse aykut demesin bu saatten sonra, de sanctis'in en hazır olmayan hali o adamdan iyi oynar. Hayır; defans aksar, ya da ne biliyim orta saha birden kaptırır 4e 2 falan yakalarlar bir anda karşı karşıya kalırsın, yesin, 3 tane yesin 5 tane yesin de adamın yediği ilk gol zaten şaka, nicolitanın şutu da doğru düzgün refleksleri olan her kalecinin çıkarabilceği bir top, mondragon her sezon öyle 52686723964 tane top çıkarırdı ya. Zaten mondragonu niye yolladılar hiç anlamadım ki, geçen bundesliga özetleri vardı adam tek başına maçı kurtarmış yine, ilk gittiği sezon tuttuğu formla diğer kaleciyi yollatmış, hatta şuanda kaptan olmuş yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Szasstam said: adamınbiri said: Scheriff said: adamınbiri said: gs lig maçındaki gibi oynarsa bükreş fark'a gider. fener bi lig maçındaki gibi oynasın bak neler oluyo mağbedinizde çok net elicez hiç kafanızı yormayın fenerbahçe hangi avrupa maçında lig maçındaki gibi oynadı yapma etme kaç yaşındasın :) Bir senemi oldu futbol izlemeye başlayalı?? Genelde dahada kötü oynar ben daha 10 yaşındayım abilerim bana böyle söylememi söylediler bende yazdım anlamam ki ben futboldan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Rikkie said: Abi kimse aykut demesin bu saatten sonra, de sanctis'in en hazır olmayan hali o adamdan iyi oynar. Hayır; defans aksar, ya da ne biliyim orta saha birden kaptırır 4e 2 falan yakalarlar bir anda karşı karşıya kalırsın, yesin, 3 tane yesin 5 tane yesin de adamın yediği ilk gol zaten şaka, nicolitanın şutu da doğru düzgün refleksleri olan her kalecinin çıkarabilceği bir top, mondragon her sezon öyle 52686723964 tane top çıkarırdı ya. Zaten mondragonu niye yolladılar hiç anlamadım ki, geçen bundesliga özetleri vardı adam tek başına maçı kurtarmış yine, ilk gittiği sezon tuttuğu formla diğer kaleciyi yollatmış, hatta şuanda kaptan olmuş yanılmıyorsam.harbiden mondragon köln de döktürüyor tek başına maç kurtarıyor gerçi yediği gol yine hatalıydı ama en az 3-4 %100 lük pozisyon kurtardı keşke yollamasaydık maçı 2-1 alırız bence 1-0 da olabilir ama ben yinede yenceğine inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kontenjan açılsın diye gönderdi gs ama kullanmadı onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 linderoth sağ bek olcak kesinleşti..gerisi aynı kadro denizliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 adamınbiri said: Szasstam said: adamınbiri said: Scheriff said: adamınbiri said: gs lig maçındaki gibi oynarsa bükreş fark'a gider. fener bi lig maçındaki gibi oynasın bak neler oluyo mağbedinizde çok net elicez hiç kafanızı yormayın fenerbahçe hangi avrupa maçında lig maçındaki gibi oynadı yapma etme kaç yaşındasın :) Bir senemi oldu futbol izlemeye başlayalı?? Genelde dahada kötü oynar ben daha 10 yaşındayım abilerim bana böyle söylememi söylediler bende yazdım anlamam ki ben futboldan:( iyi de adam dooru demiş..1 yıldır avrupada adınız var diye sanki 100 yıldır öylesiniz havası yaratmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 şans vermiyorum gs ye üzgünüm =) yazmıştım nedenlerini zaten. denizliyle bir tutarsa bükreşi gs, fark yer orası kesin. hatırlatırım ki geçen senede leverkusen le oynancağıu zaman herkez burda fark atarız mutlaka eleriz diyordu, sonuç ne oldu hüsran. bidaha kimse aylarca bıkbık konuşmadı. tarih tekerrür edicek gs fark yicek ksurabkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya ben şeyi sorucam gs yenilirse uefaya mı gidiyor? yanıt evetse uefanın elemesine mi gidiyor yoksa direk gruplara mı kalıyor? kimi avrupaya gg,kimisi de uefa daha iyi falan fişmekan diyor da merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya bu arada denizlide oynadığı topta bence konsantrasyon eksikliği falan vardı. Adamlar direk bukreş macını dusunuolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bukres turu gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 adamınbiri zaten geçen seneyi baz alarak söylemiştir çünkü fener geçen sene ligde ve avrupada farklı oynuyodu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 zydar said: şans vermiyorum gs ye üzgünüm =) yazmıştım nedenlerini zaten. denizliyle bir tutarsa bükreşi gs, fark yer orası kesin. hatırlatırım ki geçen senede leverkusen le oynancağıu zaman herkez burda fark atarız mutlaka eleriz diyordu, sonuç ne oldu hüsran. bidaha kimse aylarca bıkbık konuşmadı. tarih tekerrür edicek gs fark yicek ksurabkmayın. Sen gidip kendi takımının ligde oynadığı gibi partizan sizi yakalarsa ne olacak ona bak :) onuda demiş olsan tamam yorumundurda. pes yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sexdrugsrocknroll said: adamınbiri zaten geçen seneyi baz alarak söylemiştir çünkü fener geçen sene ligde ve avrupada farklı oynuyodu gerçekten. Bende zaten onun için 1 senedirmi futbol izliyorsun dedim :) Geçen seneyi farklı tutmuşum bak. Ama öyle bir sene ile konuşmakda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yok son 1 senedir izlemiyodur . ama son 1 seneyi baz alarak sölemiştir anladın? neyse zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gs topic'inde fenerbahçe konuşulur olmuş kaç senedir futbol izlemiyorum ben ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 adamınbiri said: Scheriff said: adamınbiri said: gs lig maçındaki gibi oynarsa bükreş fark'a gider. fener bi lig maçındaki gibi oynasın bak neler oluyo mağbedinizde çok net elicez hiç kafanızı yormayın fenerbahçe hangi avrupa maçında lig maçındaki gibi oynadı yapma etme gs 10 yer fener 10 atar oks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ok bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 banada(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 zydar said: şans vermiyorum gs ye üzgünüm =) yazmıştım nedenlerini zaten. denizliyle bir tutarsa bükreşi gs, fark yer orası kesin. hatırlatırım ki geçen senede leverkusen le oynancağıu zaman herkez burda fark atarız mutlaka eleriz diyordu, sonuç ne oldu hüsran. bidaha kimse aylarca bıkbık konuşmadı. tarih tekerrür edicek gs fark yicek ksurabkmayın. kimse o maçtan önce ortanın sağı-sağ açık oynayan barış'ın sağ bek forvet oynayan serkan'ın sağ açık oynayacağını hesap edememişti kalli hariç sonuçta futbol bu ne olucağı belli olmaz ama maçtan önce bükreş çok net alır demek taraftar yorumudur yanlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gs de gol atma problemi var mı yokmu? Hele ki kapanan kontra yapıcak bi tkaıma karşı oynicak gs. ki ilk maçta bu yüznden gol yedi. beraberlika damlara yetiyo, 0-0 1-1. belli ki yatıcaklar geriye. çok handicapı var gs nin, ben inanmıyorum kazanıcağımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bükreş yapısında bir takım, karşısında türkiye 2. liginden bir takım olsa dahi fark atmaz. 2-0 yenerler maksimum, rölantiye alırlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Resmi sitede çıkan muhtemel 11: Aykut, Linderoth, Meira, Servet, Hakan Balta, Arda, Ayhan, Mehmet Topal, Kewell, Lincoln, Nonda. Arda sakat diyorlardı ama bir problemi kalmamış heralde. Hasan Şaş'ın olmaması da iyi, böyle bir maçın atmosferinde böyle bir stresle büyük ihtimal kırmızı kart yerdi daha ilk yarıda :p Aykut yine karşı takıma ikram yapmazsa turu geçeriz inşallah, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Tamam Linderoth sevdiğimiz bir adam ama her oyuncu asıl pozisyonunda oynamalı bence...Barış sakat mı? Yoo,değil. Ama eğer Linderoth sağlıklıysa formsuz Ayhan yerine orta sahada kesinlikle olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Barış'ın da esas yeri değil sağ bek. Ve Linderoth'un defansif özellikleri bariz üstün Barış'tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Aykut oynamasa da yerine bi adam daha koysak oyuna daha mı etkili oluruz diye düşünmüyor deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar