Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Ön Eleme : Steaua Bucuresti - Galatasaray (27.08 Çarş. 20:45)

unK

Öne çıkan mesajlar

Abi kimse aykut demesin bu saatten sonra, de sanctis'in en hazır olmayan hali o adamdan iyi oynar.

Hayır; defans aksar, ya da ne biliyim orta saha birden kaptırır 4e 2 falan yakalarlar bir anda karşı karşıya kalırsın, yesin, 3 tane yesin 5 tane yesin de adamın yediği ilk gol zaten şaka, nicolitanın şutu da doğru düzgün refleksleri olan her kalecinin çıkarabilceği bir top, mondragon her sezon öyle 52686723964 tane top çıkarırdı ya.

Zaten mondragonu niye yolladılar hiç anlamadım ki, geçen bundesliga özetleri vardı adam tek başına maçı kurtarmış yine, ilk gittiği sezon tuttuğu formla diğer kaleciyi yollatmış, hatta şuanda kaptan olmuş yanılmıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:
adamınbiri said:
Scheriff said:
adamınbiri said:
gs lig maçındaki gibi oynarsa bükreş fark'a gider.

fener bi lig maçındaki gibi oynasın bak neler oluyo mağbedinizde

çok net elicez hiç kafanızı yormayın

fenerbahçe hangi avrupa maçında lig maçındaki gibi oynadı yapma etme

kaç yaşındasın :)
Bir senemi oldu futbol izlemeye başlayalı??
Genelde dahada kötü oynar

ben daha 10 yaşındayım abilerim bana böyle söylememi söylediler bende yazdım anlamam ki ben futboldan:(
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:
Abi kimse aykut demesin bu saatten sonra, de sanctis'in en hazır olmayan hali o adamdan iyi oynar.

Hayır; defans aksar, ya da ne biliyim orta saha birden kaptırır 4e 2 falan yakalarlar bir anda karşı karşıya kalırsın, yesin, 3 tane yesin 5 tane yesin de adamın yediği ilk gol zaten şaka, nicolitanın şutu da doğru düzgün refleksleri olan her kalecinin çıkarabilceği bir top, mondragon her sezon öyle 52686723964 tane top çıkarırdı ya.

Zaten mondragonu niye yolladılar hiç anlamadım ki, geçen bundesliga özetleri vardı adam tek başına maçı kurtarmış yine, ilk gittiği sezon tuttuğu formla diğer kaleciyi yollatmış, hatta şuanda kaptan olmuş yanılmıyorsam.
harbiden mondragon köln de döktürüyor tek başına maç kurtarıyor gerçi yediği gol yine hatalıydı ama en az 3-4 %100 lük pozisyon kurtardı keşke yollamasaydık

maçı 2-1 alırız bence 1-0 da olabilir ama ben yinede yenceğine inanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
Szasstam said:
adamınbiri said:
Scheriff said:
adamınbiri said:
gs lig maçındaki gibi oynarsa bükreş fark'a gider.

fener bi lig maçındaki gibi oynasın bak neler oluyo mağbedinizde

çok net elicez hiç kafanızı yormayın

fenerbahçe hangi avrupa maçında lig maçındaki gibi oynadı yapma etme

kaç yaşındasın :)
Bir senemi oldu futbol izlemeye başlayalı??
Genelde dahada kötü oynar

ben daha 10 yaşındayım abilerim bana böyle söylememi söylediler bende yazdım anlamam ki ben futboldan:(

iyi de adam dooru demiş..1 yıldır avrupada adınız var diye sanki 100 yıldır öylesiniz havası yaratmışın
Sosyal ağlarda paylaş

şans vermiyorum gs ye üzgünüm =)

yazmıştım nedenlerini zaten. denizliyle bir tutarsa bükreşi gs, fark yer orası kesin. hatırlatırım ki geçen senede leverkusen le oynancağıu zaman herkez burda fark atarız mutlaka eleriz diyordu, sonuç ne oldu hüsran. bidaha kimse aylarca bıkbık konuşmadı. tarih tekerrür edicek gs fark yicek ksurabkmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

zydar said:

yazmıştım nedenlerini zaten. denizliyle bir tutarsa bükreşi gs, fark yer orası kesin. hatırlatırım ki geçen senede leverkusen le oynancağıu zaman herkez burda fark atarız mutlaka eleriz diyordu, sonuç ne oldu hüsran. bidaha kimse aylarca bıkbık konuşmadı. tarih tekerrür edicek gs fark yicek ksurabkmayın.

Sen gidip kendi takımının ligde oynadığı gibi partizan sizi yakalarsa ne olacak ona bak :)
onuda demiş olsan tamam yorumundurda. pes yani
Sosyal ağlarda paylaş

zydar said:

kimse o maçtan önce ortanın sağı-sağ açık oynayan barış'ın sağ bek forvet oynayan serkan'ın sağ açık oynayacağını hesap edememişti kalli hariç

sonuçta futbol bu ne olucağı belli olmaz ama maçtan önce bükreş çok net alır demek taraftar yorumudur yanlıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Resmi sitede çıkan muhtemel 11:

Aykut, Linderoth, Meira, Servet, Hakan Balta, Arda, Ayhan, Mehmet Topal, Kewell, Lincoln, Nonda.

Arda sakat diyorlardı ama bir problemi kalmamış heralde.

Hasan Şaş'ın olmaması da iyi, böyle bir maçın atmosferinde böyle bir stresle büyük ihtimal kırmızı kart yerdi daha ilk yarıda :p

Aykut yine karşı takıma ikram yapmazsa turu geçeriz inşallah, hadi bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...