Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Çok akıllı transferler yaptı gs , inşallah takım için hayırlı olur. Keşke bizim klupde çekiliş ile yaptığı transferleren son verip adam akıllı birilerini kadroya katabilse ama nerdeeee =P Kıçını açığa vuruyor diye vazgeçip onun yerine kör birini kadroya katan transfer heyetinden ne beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 woww.avrupada en başarılı türk klübü.sanırım fenerbahçe cumhuyeti içinde yapılan özel turnuvalar var haberimiz yok :) arkadaşım geçen sene 3 kupa diye yola cıkmadınız mı ?.roberto carloslar alexler deividler kezmanlar bilmem kaç bin euroluk takım değil mi fener? e kaç tane kupa aldınız :) 2006 senesi ? düşün ben kötü niyetle söylemedim.ama sen panikledin.demekki doru demişim.hep o harcanan paralar fenerde patlamadımı ?.biz 6 yedik inkar ettik mi.tromso eledi inkar ettik mi ?.e sen niie bıdı bıdı inkar ettin benim yaptıgım yorumu sidik yarışına donusturdun.yani sora super cupa ve uefa diyine suclu olyuoruz.4 sene ust uste sampiyon olduk diyincede sucluyux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Red said: woww.avrupada en başarılı türk klübü.sanırım fenerbahçe cumhuyeti içinde yapılan özel turnuvalar var haberimiz yok :) arkadaşım geçen sene 3 kupa diye yola cıkmadınız mı ?.roberto carloslar alexler deividler kezmanlar bilmem kaç bin euroluk takım değil mi fener? e kaç tane kupa aldınız :) 2006 senesi ? düşün ben kötü niyetle söylemedim.ama sen panikledin.demekki doru demişim.hep o harcanan paralar fenerde patlamadımı ?.biz 6 yedik inkar ettik mi.tromso eledi inkar ettik mi ?.e sen niie bıdı bıdı inkar ettin benim yaptıgım yorumu sidik yarışına donusturdun.yani sora super cupa ve uefa diyine suclu olyuoruz.4 sene ust uste sampiyon olduk diyincede sucluyux 2008 var 2006 var 2007 yok. Persembe gunu dansöz oynatan , ctesi maca cikan takıma icerde yenilince stadı yakıp eve ağlaya ağlaya giden bendim. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bağdat caddesine şampiyon olmadan çıkıp denizliyi yenemeyince caddede sinir krizleri geçiren de bendim. lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ahah led, critlemişsin ama ayıp. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gs döver gs ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kapağı oraya bırakmış biri alıversin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 inkar etmiyoruz.6 tane yiyincede ağladık.utanılcak şeyler değilki.dogdugumuzda bi takım seçtik.gönül verdik.forma aldık atkı aldık yardım ettik.1 sene şampiyon olamadık veya 6-7 yedik die kahrolcak halimiz yok. en buyuk acılar 1 hafta sürer.2006 da biz güldük.2007 de siz.2008 de yine biz.seneyede siz gülersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 nileppezdel said: Bağdat caddesine şampiyon olmadan çıkıp denizliyi yenemeyince caddede sinir krizleri geçiren de bendim. lol :D ne ağlamıştı garibanlar master card reklamı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hyr ağlasalar tamam.butun kırmızı arabaları tekmelediler gozumun onunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Çocuk vardı babası ağlıyodu çocuk "tamam baba geçti, maç bu noolcak" diyodu :D Ayrıca cidden yani hepimiz başarılarımız ve başarısızlıklarımızla varız. Yedik 6 tane sizden, alkışladım bile maç sırasında. Bükemediğin bileği öpeceksin. Ha bu maddi üstünlüğünüze rağmen 6 hafta seyircisiz 6 hafta hocasız baya bi süre de yabancısız oynayıp şampiyon oluyorsak siz de öpmelisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 eagle_dnz said: Sarı-kırmızılı kulüp 27 yaşındaki Çek futbolcu için Olympique Lyon kulübüne taksitler halinde 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Milan Baros'a da yıllık 2 milyon Euro verilecek. gsliler fakir fukara edebiyatı yapıp bizi kekliyor herhalde mağdur görünmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım gitti madem para yok borçlar amış başını gidiyor bu paralara bu transferler nasıl oluyor dediğim gibi ya gsliler anadolu takımlarının kendilerinden yana olması için fakir gibi gösteriyor kendini fbnin aksine ya devlet desteği var ya da borçtan batacak yakında feci şekilde bu arada gerçekten samimi görüşüm fbye gelmiş olsaydı da aynı şeyleri söylerdim ister inanın ister inanmayın ortalama üstü bir oyuncu bizim berbat ligimizde iş yapar avrupa da pek iş yapamaz o kadar büyütmeye gerek yok ama iyi transfer ligimizle orantılı olarakgsnin parasından son iki yılda gsliler mali kongreden mali kongreye konuşuyor..bizim paramız fenerlilerin çenesini daha çok yoruyor nedense =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 fsd taraftar resmi bulamadım, saha içi idare edin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Çok güzek transfer ama her seferinde kimin şeyi uzun tartışması olmasa daha iyi olucak. Fakat yine de şunu söylemden geçemicem. GS iyi yolda değil. Goldman sachs ile anlaşma yapmış GS başkan gururlu bir şekilde geçmiş anlatıyor. Ulan borç aldık demiyor da dünyanın en büyük finansal şirketlerinden biriyle çalışıyoruz diyor. Radyoya çıkan GSli herif önce ben şöyle iyi taraftarım böyle iyi taraftarım diyor ardından da Golden Sars gibi dünya devleriyle anlaşıyoruz diyor. İsmini bilmiyor, söyleyemiyor bile. Tamamen şişirme, tamamen doldurma. Onun için artık inanmıyorum kimi getirirsen getir, kimle anlaşırsan anlaş. Gelsin oynasın görelim, yada bi işe yarasın ondan sonra takdir etmek lazım yönetimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yalnız anladığım kadarıyla o parayla kulüp ve şirketler falan birleşecek ve zarar gidecek. Edeceğimiz kar büyüyecek ve elde edeceğimiz para Goldman Sachs'a her sene ödememiz gereken taksitten fazla olacak. Doğru kullanırlarsa şişirme falan değil gayet güzel bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kejmandan farkı kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 haftasonuki lig maçına oynayabilecek mi ? skibbe koyar koymaz orası ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 heh burada baroşa burun kıvıran fenerlilerden kaçına sezon sonu guiza mı yoksa guizanın yarı fiyatına milan baros u mu transfer edelim diye sorsalar kaçı guiza diye cevap verir cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ben Gs'liyim Güiza derdim.Oyum geçerli mi? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 2 gün hastanede kaldım, transfer yapmışız sdf başka transfer söylentisi var mı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bi daha yat , sağ bek alırız taburcu olduğunda. p.s : Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 BulletRide said: Ben Gs'liyim Güiza derdim.Oyum geçerli mi? =]aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ben GS'liyim Baros derim. Guiza gayet boş bi adam bence. Şut ekmeye korkuyo adam ya kaçırırsam diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu adamın gol grafiği sürekli asağı doğru yıllardır.Gecen senede 12 macda 0 gol.Belki gsde bir çıkış yapar.Ama uyumuda zaman alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Cava'cım şahibe değil cidden aldık :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar