Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milan Baros Galatasaray'da

Cantona

Öne çıkan mesajlar

Hani kadrosunu gördüğümde vay be diyebileceğimiz bir ekip haline geliyor GS ama kadro olarak oyun olarak demiyorum.

Avrupa şampiyonasından sonra
Servet
Mehmet Topal
Arda

Bu üçü baya prim yaptılar (Hakan Balta o kadar yapmadı sanki ondan yazmadım)
Bunların yanına

Meri
Kew
Linde
Linco
Baros
Nonda
de Sanc

------------
Kurada karşımıza çıksa yıldızlar topluluğu derim :)
buda şuanda yüzümü güldürüyor. Umarım sene sonundada güldürür.
Sosyal ağlarda paylaş

theCio said:
Zegna said:
Jedi said:
son 3 sezonda , idrak edemeyecekler için;
2005-2006
2006-2007
2007-2008
sezonlarında, forvet oyuncusu diye alınan adamın oynadıgı takımlarda toplam 16 gol atmış olması...

Güzel transfer (tu)

lol :D

Bu kıskançlık nedendir.. Burası Türkiye toprakları arkadaşlar.. İspanyanın Madrid kentinde veya İngilterede yaşamıyoruz... Burası Türkiye 100 yıllık büyük kluplerin tarıhınde alınan başarıları toplarsan

2 avrupa kupası
2 ceyrek fınal
Kupa galıplerı kupasında bır kac basarı

Bu ülkeye 26 yaşında karıyerınde Ingıltere, Fransa ligi olan Sampıyonlar lıgı sampıyonlugu yaşamış başka kaç adam getirirsiniz.. Beklediğiniz transfer Kaka, Ronaldinho, Messi, Maldini falan mı ? Guizaya süper transfer diyenler bugun Baros'a burun kıvırıyorlar asıl komik olan o :)

Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu, sorri dudes :(

lol ne dedik yahu
Sosyal ağlarda paylaş

Enteresan bir isim uzun zamandır formsuz bir kumar daha oynadı Adnan Polat ama sadece takıma böyle önemli bir isim katmış olması bile çok güzel bir olay.
Para konusunda sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum takımın.Özhan Canaydın'ın annesine sövülürken adam bugünlerin altyapısını hazırlıyordu.
Ama bence asıl ihtiyacı sağ bek Galatasaray'ın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

27 yaşındaki adamı öldü yapıp gömdünüz ya.. helal olsun ne diyim... tamam son 3 sezonu kötü geçmiş olabilir, görende mouth ta oynadığı 12 maçı 90 dakika oynadı tek forvet oynadı sanıcak. bi zahmet kimlere karşı oynadığına, ve mouth un diğer forvetlerine bakın. baros oraya 2. seçenek olarak geldi zaten

yok gs nin ihtiyacı olan forvet değilmiş falan.. baros un önüne koyduğunz zaten vardı dediğiniz ümit karan kaç yaşında bi baktınız mı? 32 yaşında. böyle bir forvet herkesin ihtiyacı olan bir forvet. kolay kolay geriye atılamaz. ne kadar verimli olur, ne kadar oynar onu görücez. ama dünya için ortalamanın üstünde olan, türkiye liginde ise kesinlikle yıldız sayılan bir transfer. yönetimimizi tebrik ediyorum. bu sene yaptıkları transferler gayet başarılıydı her ne kadar de sanctis i daha görememiş olsakta çok parlak geçmişi olan bir oyuncu.

ayrıca buraya baros yazamaz diyen fenerliler (sadece onu yazanlar dikkat!) daha maç oynamadan kesip attınız ama, guiza oynadı da ne oldu şimdiye kadar. kötü forvet demiyorum, sadece buraya bakmadan bir kendinize bakın diyorum.

steaua yu elersek şampiyonlar liginde baros u izlemek zevkli olur kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

Kazım > Baros dendi mi? Dendiyse silebilirsiniz :D

Güzel transfer oldu, yaşı genç ve adı var. Fener gibi tutmazsa satılabilir.

Erken konuşmamak lazım Hagi de kaç yaşında geldi parladı burada, dışarda iş yapamıyorken.

Yani tutarsa efsane kadromuz var, tutmazsa da yapacak bişey yok zaten. Ama her türlü iyi transfer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...