Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü’nde bir ilke daha imza attı. Atatürk’ün isteği üzerine Rus yapımcılar tarafından çekilen ancak 1969 yılında TRT’de gösterildiği sırada dönemin TRT Genel Müdürü Adnan Öztrak tarafından gece baskınıyla yayından yarım kesilerek apar topar kaldırılan "Türkiye’nin Kalbi Ankara" belgeseli Çankaya Köşkü’nün internet sitesinde yayınlanmaya başlandı. Cumhurbaşkanlığı’nın yenilenen http://www.tccb.gov.tr/sayfa/ata_ozel/video internet sitesinde Atatürk Özel bölümü içinde videolar başlığı altında 1934 tarihli Sovyetler Birliği yapımı "Türkiye’nin Kalbi Ankara" belgeseli de yer aldı. Kaynak: http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=Detay&ArticleID=895261&Date=25.08.2008&CategoryID=82 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 oha şeriat geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Hanııım koş Atatürk komunismiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 art niyet bulunmuş, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Hizmete bak sen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 istisnalar kaideyi bozmaz gül atatürkçü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 cumhurbaşkanlığının sitesini sevabına ben host edebilirim,dakikada bir sniye ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 O dönem sosyalizm isteyen bir sürü insan vardı. Belgeseldeki vurgulanan Rusyanın kurtuluş savaşında Türkiyeye destek vermiş olduğu gibi gerçekler sakıncalı bulundu. Bu nedenle yasaklanmış. Şu an bütün sosyalist kominist partiler toplamda %1 oy bile almıyor. Bu nedenle şimdi bu belgeselin yayınlanıyor olmasında bir tuhaflık yok çünkü artık tehlike arz etmiyor. Dünyanın bir çok ülkesinde sanatsal değeri olan Rus filmleri sosyalizm propagandası yaptığı için yasaklıydılar. Sovyetlerin çökmesinden sonra bu filmlerinde yayın yasağı kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bir de şöyle bir geyik var , bizzat Atatürk'ün kendi isteği ile yaptırılmış bir belgesel. Bunu sanki bir gariplik varmış gibi haber yapmalarında bile insan bir bakıyor acaba haberin amacı ne , ne demek istiyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Öztrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Cooldragon said: O dönem sosyalizm isteyen bir sürü insan vardı. Belgeseldeki vurgulanan Rusyanın kurtuluş savaşında Türkiyeye destek vermiş olduğu gibi gerçekler sakıncalı bulundu. Bu nedenle yasaklanmış. Şu an bütün sosyalist kominist partiler toplamda %1 oy bile almıyor. Bu nedenle şimdi bu belgeselin yayınlanıyor olmasında bir tuhaflık yok çünkü artık tehlike arz etmiyor. Dünyanın bir çok ülkesinde sanatsal değeri olan Rus filmleri sosyalizm propagandası yaptığı için yasaklıydılar. Sovyetlerin çökmesinden sonra bu filmlerinde yayın yasağı kalktı. Valla rus filmlerini propaganda yapıyor diye yasaklıyorlarsa çoğu holywood filminin yasaklanması lazım çünkü direk abd propagandası yapıyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 "ABD Liberal cici, Rus komunist kaka"ydı da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 indire biliyozmu bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 asinanyavuz said: "ABD Liberal cici, Rus komunist kaka"ydı da ondan. Yahu bu cümle Indiana Jones un son filminin özeti niteliğinde.O kadar salakça bir film ki kendilerinin dışında olan tüm uygarlıklar hiçbir halt beceremez kesinlikle uzaylılar getirmiştir hepside güneşe tapar falan filan.Bir de en çok küfür ettiğim sahne bu filmin en sonunda bir merkeze gidiyorlar orada yerliler var bunlar yerlileri ellerindeki beyaz bir orb ile korkutuyorlar ama barbar pis ruslar direk adamları tarayarak öldürüyorlar yani adamlar kendilerinin köklerini kuruttukları yerlileri bile ruslara öldürttürdüler.Pes artık dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 3 gündür olanca uğraşıma rağmen asla izleyemediğim belgesel. 1mbit bağlantıyla mı host ediyorlar anlamadım. Gecenin 3ünde denedim sabah 10 da denedim akşam 8 de denedim kesinlikle izleyemedim. Nasıl iş hakkaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 lan şeriat derken komünizm geliyomuş meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 komunizm istemek de anayasal suc degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bence istemek suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Neden suç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 suç değil, suç olsa yasal türkiye komünist partisi olmaz ama mülkiyet hakkına karşı bi durum olabilir yasal düzenlemesi nasıldır bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 khalad said: Neden suç ? herhangi bişeyi istemek suç. sadece komünizm vs. den bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 neden mi suc ? devlet duzenini degistirmeyi istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://tinyurl.com/tkabelgesel şahsi siteme bi kopyasını koydum. oradan yine yavaş ama daha hızlı olarak izleyebilirsiniz. 55 dk belgesel. bandwitdh i mi çok yemeyin (espri bu) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 atatürk orman çiftliğinde atatürk ve ABD elçisi Bu videoda yeni sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Theridone said: khalad said: Neden suç ? herhangi bişeyi istemek suç. sadece komünizm vs. den bahsetmiyorum. lolol herhangi birşeyi istemenin suç olması da ilginçmiş zimbabwemiyiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar