senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Red said: tarz meselesi.23 yaşındayım.hep kendimden büyük bayanlara ilgi duydum.15 yaşındaykende böyleydi.yeterince olgunsanız bi şekilde siz onları onlar da sizi buluyorlar.uzun ömürlü olmuyor ama yaşananlar 2 tarafıda mutlu ediyor.tabi 2 tarafında ciddi düşünmemesi lzm.evlilik falan karışık olaylar. yaş kompleksi saçma birşey.ooo o kadın 30 yaşında napıon sen diyenleri anlamıorum.iki taraf memnunsa kime ne.ayrıca sonuçta evlenmiyosun.kaybedicek birşeyin yok. hayatta herşeyi yaşamak tatmak lzm. benden kucukler, yaşıtlarım ,benden buyukler,benden daha da büyüklerle ilişkilerim oldu.asla da pişman olmadım.birşeyde kaybetmedim 20 yaşındaki kızın olgunlugu ile 30 yaşındaki kadının olgunlugunu yaşamak lzm. oha adam tüm yaş aralıklarını gezmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Letsgetthesunshine,Red Az çok beni anlayanların oldğunu bilmek mutlu edici. ki birde en önemlisi karşınızda sizin verdiğiniz değere saygı ve sevgi göstericek birisi var. kibirden uzak değerbilmemekten yoksun birisi. Letsgetthesunshine çok güzel söylemişsin. ve Red evet sende çok haklısın hepimiz için "bu gün düşünmemiz gereken bir yarın değilmiydi?" o yüzden bende bu gün pişman değilim. umarım düşündüğüm yarındada olmam. 30 yaşındaki bir kadının olgunluğunada ben ilk postumda değinmiştim. ama anlaşılmadı sanırım. kadını yüceltmiştim bir sanat icra etmemiz gerekir derken. onlar en güzel sanat eseri bizde sanatçı olmaya çalışan kişileriz. herkeze böyle bir durum nasip olsun demiyorum ama anlamalarını çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ya herşeyden öte 20 yasındaki kızın cenesi cekilmiyor cok fazla konusuyor ve cogu cumlesi bos oluyor. Babasının kızı oldugu için cogu sımarık yetişiyor mütevazi olanı cok cok az.30 yasında ki kadın ise zaten eğitimini tamamlamıs kendi ayakları üzerinde duran kendisini sınırlayan duvarlardan arınmıs ve sadece kendisi için yaşayan insandır.Sonucta oturup konustugunda daha fazla tat alırsın deneyimlerini seninle paylasırken hem akıl hocan hem de arkadasın olur. Klasik erkek tipinden yoruldugunda onun kanatları altında bir nefes alırsın o yüzden tabulardan öte tü kaka muhabbetinden önce bunları göz önünde bulundurmak gerekir. Ha söyle bir durum var tehlikeli midir evet canın yanabilir o yüzden cok fazla kendini kaptırmadan düzeyli bir şekilde devam etmek gerekir. Sonu yoktur cogu zaman çünkü sadece yasananlar sana artı değer katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 büyüklerle ilişki yaşamak herzaman daha basittir.genç olunca sorunlar artıyor.hala aşılamamış problemler oluryor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Letsgetthesunshine said: Sonu yoktur cogu zaman çünkü sadece yasananlar sana artı değer katar. Yani eğer bir değer katılıcaksa bari mutlu oldğumuz yönden katılmasında fayda var haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Letsgetthesunshine said: canın yanabilir Bence de böbrek gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Dynun said: vayanasını neler dönmüş serhat ya -fede beklediğim hiti alamadı topik. serçeden bi iki anıyla yüksek performans gösterilebilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hahaha :D neydi " seni oğlum gibi görüyorum " ? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 takılmacada değilmisin. mutluysan bunda garip bir şey yok . evlenmecedeysen bunlar oturulur konuşulur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Letsgetthesunshine said: 30 yasında ki kadın ise zaten eğitimini tamamlamıs kendi ayakları üzerinde duran kendisini sınırlayan duvarlardan arınmıs ve sadece kendisi için yaşayan insandır.Sonucta oturup konustugunda daha fazla tat alırsın deneyimlerini seninle paylasırken hem akıl hocan hem de arkadasın olur.. Böyle bir kadın neden ayakları henüz yere basmamış, bıyıkları terlememiş, işi gücü olmayan düttürü bir gencoyla birlikte olsun ki. (Durumla ilgili genel konuşuyorum, kişiye değildir söylediklerim. Lütfen yanlış anlaşılmasın.) Kadın heyjan, romantizm arıyordur, ya da hastadır. Başka açıklaması yok gibi. Bu tip ilişkilerde evliliğin düşünülmüyor olması gayet doğal görünüyor. Amaç belli çünkü. Bunun tersinde de taşlar yerine oturuyor gibi. Kadın genç, güzel; erkek olgun, paralı hede hödö. Yani genç kadın, yaşlı erkek olayına, genç erkek yaşlı kadın şeysinden daha çok rastlarız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu arada kadın olmak ne güzel yaw.. 34 yaşındaki adam 24 yaşındaki kızla beraber olsa sübyancı, sapık! der ve dövmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 @Kirei iyi güzel diyorsun da evliliklere bakacak olursak arada 10 yaş olanlar mevcut hali hazırda ilişkiye geldiğinde mi sadece böyle yorumlanıp gözlemleniyor. Anlatmaya çalıştıgım konu 20 yasındaki bir bayanın tabu ve korkularıyla 30 yasındaki bi bayanın tabu ve korkularının farklı olması.İlişkide illa ki toy olanın kadın olması kural değil bazen erkek de olabilir bi de bu gözle bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 İşte olur da letsgetthesunshine ama durumun oluşma koşullarını özetledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 dasaaa said: bu arada kadın olmak ne güzel yaw.. 34 yaşındaki adam 24 yaşındaki kızla beraber olsa sübyancı, sapık! der ve dövmek isterim Kadınlara da hasta diyebiliriz. Ama acırız bu durumda, dövmek istemeyebiliriz. Ayrıca yine yanlış anlaşılmasın. Uyum söz konusuysa kim ne diyebilir? Herkes yaşıtıyla oluyor da mutlu bir birliktelik mi yaşıyor? Önemli olan mutlu olmak, gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 30'lu hanımlar da çıtır arıyor bazen işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 çoook güzel.. bu konuya o kdr yazdıktan 1 gün snra kuzenim diyebileceğim biri kendinden 12 yaş küçük biriyle 15gündür birlikte olduğunu ve aşık olduğunu söyledi.. aralarında 3-4 yaş var gbi duruo ama.. gene de diemedim bişi içimde kaldı.. mutluysan sorun yok abla dedim ama içim içimi yiyio. sonu yok.. şimdiden vazgeç diesim gelio ama o ben çok aşığım dedikçe boazıma diziliyor cümleler.. sevdiğin birinin üzüleceğini bile bile bişey söyleyememek canını sıkıyor insanın.. az biraz çıtlatıorum ya çocuğun ailesi ne dicek fln tarzı.. karışamazlarmış öyle diormuş çocuk buna.. nasıl karışamazlar yaa..oğlunun, evlenip boşanmış ve oğullarından 12 yaş büyük bi kadınla evlenmesini hangi aile ister ve karışamaz.. ya çocuk çok pis yiyior bizim ablayı ya da bilmiorum öle işte.. steel yoksa sen misin o ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hocam olur olur vala gönül bu 20 liye de kopar 30 luyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Evliliği 2nizde düşünmüyorsa sorun yok ortada. Benden 10 yaş büyük biriyle ilişkim olmadığı için yorum getiremiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Pıtık said: hocam olur olur vala gönül bu 20 liye de kopar 30 luyada 70, 80 yaşlarında oluyor ama öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 @obsesifik : çocuk sevgisi onunkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 keşke öyle olsa.. üzülücek kadın biliorm.. bilip de bişey yapamamak daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ülkemizde genelde böyle durumlar rahat cinsel hayat yaşamak icin yapiliyor ama tabi genellemek yanliş olur yaşin o kadar önemi yok bence 2 tarafta anlaşiyorsa. Ayrica olgun kadın candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 benim bi arkadasımında öle durumu vardı kadın evliydi sonra kadın iyice baglandı ve cocuk için eşinden boşandı ama şimdi görüşmüyorlar bile ne küçügünle nede fazla büyügünle olmaz ilişki denk bi tane bulucaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 üni okumadım liseden sonra kendi işine sahip olup bir yerlere gelmiş birisiyim. öyle üni okuyupta öğrenci evlerinde kız peşinde koşan atış denemeleri yapan birisi olmadım. herşey yaşta bitseydi belirli bir yaşa kadar hiç yaşamamış sayılırdık. burdan çocuk sevgisi veyahutta daha başka saçma görüşlere sahip arkadaşlara diyorum. bu durum herşeyden önce saygı gösterilecek bir durumdur. yoksa saygın, yorumda yazmayacaksın. birde serçe anı falan gibi bir espiri gördüm yukarda. sen bülbül olsanda ben sana saygı gösteririm. neyse sizin gibi adamlar paticikten soğtmaz yinede beni. yıllardır görüyrm sizin gibi geik düşkünlerini. biraz hayata açılın sosyopatlıktan kurtulun sonra tekrar oturup konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar