Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlişki

SteelBB

Öne çıkan mesajlar

Red said:
tarz meselesi.23 yaşındayım.hep kendimden büyük bayanlara ilgi duydum.15 yaşındaykende böyleydi.yeterince olgunsanız bi şekilde siz onları onlar da sizi buluyorlar.uzun ömürlü olmuyor ama yaşananlar 2 tarafıda mutlu ediyor.tabi 2 tarafında ciddi düşünmemesi lzm.evlilik falan karışık olaylar.

yaş kompleksi saçma birşey.ooo o kadın 30 yaşında napıon sen diyenleri anlamıorum.iki taraf memnunsa kime ne.ayrıca sonuçta evlenmiyosun.kaybedicek birşeyin yok.
hayatta herşeyi yaşamak tatmak lzm.
benden kucukler, yaşıtlarım ,benden buyukler,benden daha da büyüklerle ilişkilerim oldu.asla da pişman olmadım.birşeyde kaybetmedim

20 yaşındaki kızın olgunlugu ile 30 yaşındaki kadının olgunlugunu yaşamak lzm.

oha adam tüm yaş aralıklarını gezmiş...
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine,Red

Az çok beni anlayanların oldğunu bilmek mutlu edici. ki birde en önemlisi karşınızda sizin verdiğiniz değere saygı ve sevgi göstericek birisi var. kibirden uzak değerbilmemekten yoksun birisi. Letsgetthesunshine çok güzel söylemişsin.
ve Red evet sende çok haklısın hepimiz için "bu gün düşünmemiz gereken bir yarın değilmiydi?" o yüzden bende bu gün pişman değilim. umarım düşündüğüm yarındada olmam.

30 yaşındaki bir kadının olgunluğunada ben ilk postumda değinmiştim. ama anlaşılmadı sanırım. kadını yüceltmiştim bir sanat icra etmemiz gerekir derken. onlar en güzel sanat eseri bizde sanatçı olmaya çalışan kişileriz.

herkeze böyle bir durum nasip olsun demiyorum ama anlamalarını çok isterdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya herşeyden öte 20 yasındaki kızın cenesi cekilmiyor cok fazla konusuyor ve cogu cumlesi bos oluyor. Babasının kızı oldugu için cogu sımarık yetişiyor mütevazi olanı cok cok az.30 yasında ki kadın ise zaten eğitimini tamamlamıs kendi ayakları üzerinde duran kendisini sınırlayan duvarlardan arınmıs ve sadece kendisi için yaşayan insandır.Sonucta oturup konustugunda daha fazla tat alırsın deneyimlerini seninle paylasırken hem akıl hocan hem de arkadasın olur. Klasik erkek tipinden yoruldugunda onun kanatları altında bir nefes alırsın o yüzden tabulardan öte tü kaka muhabbetinden önce bunları göz önünde bulundurmak gerekir.

Ha söyle bir durum var tehlikeli midir evet canın yanabilir o yüzden cok fazla kendini kaptırmadan düzeyli bir şekilde devam etmek gerekir. Sonu yoktur cogu zaman çünkü sadece yasananlar sana artı değer katar.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
30 yasında ki kadın ise zaten eğitimini tamamlamıs kendi ayakları üzerinde duran kendisini sınırlayan duvarlardan arınmıs ve sadece kendisi için yaşayan insandır.Sonucta oturup konustugunda daha fazla tat alırsın deneyimlerini seninle paylasırken hem akıl hocan hem de arkadasın olur..

Böyle bir kadın neden ayakları henüz yere basmamış, bıyıkları terlememiş, işi gücü olmayan düttürü bir gencoyla birlikte olsun ki. (Durumla ilgili genel konuşuyorum, kişiye değildir söylediklerim. Lütfen yanlış anlaşılmasın.) Kadın heyjan, romantizm arıyordur, ya da hastadır. Başka açıklaması yok gibi. Bu tip ilişkilerde evliliğin düşünülmüyor olması gayet doğal görünüyor. Amaç belli çünkü. Bunun tersinde de taşlar yerine oturuyor gibi. Kadın genç, güzel; erkek olgun, paralı hede hödö. Yani genç kadın, yaşlı erkek olayına, genç erkek yaşlı kadın şeysinden daha çok rastlarız gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

@Kirei iyi güzel diyorsun da evliliklere bakacak olursak arada 10 yaş olanlar mevcut hali hazırda ilişkiye geldiğinde mi sadece böyle yorumlanıp gözlemleniyor. Anlatmaya çalıştıgım konu 20 yasındaki bir bayanın tabu ve korkularıyla 30 yasındaki bi bayanın tabu ve korkularının farklı olması.İlişkide illa ki toy olanın kadın olması kural değil bazen erkek de olabilir bi de bu gözle bak derim.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
bu arada kadın olmak ne güzel yaw.. 34 yaşındaki adam 24 yaşındaki kızla beraber olsa sübyancı, sapık! der ve dövmek isterim

Kadınlara da hasta diyebiliriz. Ama acırız bu durumda, dövmek istemeyebiliriz.

Ayrıca yine yanlış anlaşılmasın. Uyum söz konusuysa kim ne diyebilir? Herkes yaşıtıyla oluyor da mutlu bir birliktelik mi yaşıyor? Önemli olan mutlu olmak, gerisi boş.
Sosyal ağlarda paylaş

çoook güzel.. bu konuya o kdr yazdıktan 1 gün snra kuzenim diyebileceğim biri kendinden 12 yaş küçük biriyle 15gündür birlikte olduğunu ve aşık olduğunu söyledi.. aralarında 3-4 yaş var gbi duruo ama.. gene de diemedim bişi içimde kaldı.. mutluysan sorun yok abla dedim ama içim içimi yiyio. sonu yok.. şimdiden vazgeç diesim gelio ama o ben çok aşığım dedikçe boazıma diziliyor cümleler.. sevdiğin birinin üzüleceğini bile bile bişey söyleyememek canını sıkıyor insanın.. az biraz çıtlatıorum ya çocuğun ailesi ne dicek fln tarzı.. karışamazlarmış öyle diormuş çocuk buna.. nasıl karışamazlar yaa..oğlunun, evlenip boşanmış ve oğullarından 12 yaş büyük bi kadınla evlenmesini hangi aile ister ve karışamaz.. ya çocuk çok pis yiyior bizim ablayı ya da bilmiorum öle işte..
steel yoksa sen misin o ? :D
Sosyal ağlarda paylaş

üni okumadım liseden sonra kendi işine sahip olup bir yerlere gelmiş birisiyim. öyle üni okuyupta öğrenci evlerinde kız peşinde koşan atış denemeleri yapan birisi olmadım. herşey yaşta bitseydi belirli bir yaşa kadar hiç yaşamamış sayılırdık. burdan çocuk sevgisi veyahutta daha başka saçma görüşlere sahip arkadaşlara diyorum. bu durum herşeyden önce saygı gösterilecek bir durumdur. yoksa saygın, yorumda yazmayacaksın. birde serçe anı falan gibi bir espiri gördüm yukarda. sen bülbül olsanda ben sana saygı gösteririm. neyse sizin gibi adamlar paticikten soğtmaz yinede beni. yıllardır görüyrm sizin gibi geik düşkünlerini. biraz hayata açılın sosyopatlıktan kurtulun sonra tekrar oturup konuşalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...