Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye horror (korku) oyunları zombiden ibaret olur?

Bone

Öne çıkan mesajlar

NoTwisT said:
"World War Z" ve "The Morning Star Strain" kitaplarini okursan (bilmiyorum cevirdilermi Turkceye) gayet mantikli bir sekilde oldukca mumkun oldugunun izahini gorebilirsin. Politikacilardan tut halktaki panige ve virusun kimyasina kadar bir cok nedenden oturu oldukca mumkun. Bu arada bu kitaplari herkese oneririm.

bu iki kitaptan hangisini ilk okumak daha iyi olur ?

edit: ozel mesaj yerine alıntı yapan beynime koyim =)...

bu arada ben de korkarım direk zombilerden eheh, 28 days later ve 28 weeks later'da deli korkmustum...
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
NoTwisT said:
"World War Z" ve "The Morning Star Strain" kitaplarini okursan (bilmiyorum cevirdilermi Turkceye) gayet mantikli bir sekilde oldukca mumkun oldugunun izahini gorebilirsin. Politikacilardan tut halktaki panige ve virusun kimyasina kadar bir cok nedenden oturu oldukca mumkun. Bu arada bu kitaplari herkese oneririm.

bu iki kitaptan hangisini ilk okumak daha iyi olur ?

edit: ozel mesaj yerine alıntı yapan beynime koyim =)...

bu arada ben de korkarım direk zombilerden eheh, 28 days later ve 28 weeks later'da deli korkmustum...

World War Z tek kitap, daha cok belgesel gibi yapmislar. Zombi salgini, savasi sirasinda yasayanlarla olaylar bittikten sonra yapilan roportajlar seklinde ilerliyor kitap. Birbirinden bagimsiz kisilerin o donemde yasadiklari kisaca.Oldukca gercekci ve surukleyici. Gercekcilikten kastim belgesel gibi olmasi, ayrica medyanin, devletin, halkin, dincilerin tepkileri falan gercekten gunumuzde verecekleri tepkiler gibi. Inanilmaz keyif aldim kitaptan, filmide cekiliyor sanirim bu arada.

Morningstar Strain' de baya iyi kitap. 2 kitaplik bir seri. Action kismi daha on planda ama World War Z gibi leziz bir kitap. Roman seklinde oldugundan karakterlere kendini daha fazla kaptirabilecginden dolayi daha surukleyici olabilir. Baya saglam zombie guruhu vs ordu kapismalari var.

2sini de oku derim, World War Z den basla Morningstarla devam et. Benim favorim World War Z bu arada.

Edik: Bosver daha iyi olmus alinti yaptigin, ilgilenen baskalarida varsa onlarinda isine yarar bu cevap :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi o blood denen oyunu ben net hatırlıyorum 99 da falandı galiba böle arkadaşla oturduk oynuyoz. daha ilk bölümde zombilerin kafasını tekmeleyerek eğlenmeye başlamıştık. sonra 5dk geçti sıkılıp kapattık hehe.
zombi sux yau :P
fps lere yaratık zombi falan koyuyolar hiç oynanmıyo. mesela güzelim wolf3d, return to castle diye çıkardılar yeni teknolojiyle. sevine sevine açtım oyunu böle birinci bölümü oynadım falan oo süper. sonra mezara girdim zombiler geldi direk kapattım oyunu. hoş diil bunlar :L
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Bioshock'ta bi sahnede deli klorkmuştum. Undying grafikleri komik geldiği için artık korkutamıyor.

PS2'de bi adventure oyunu vardı Haunting Ground diye. Baya korkunç sahneleri olan bir oyundu. Atmosfer falan inanılmazdı. Bulup oynayın. En güzel yanı da canlandırdığınız kızın kendini savunma özelliği yok. Kaçıp saklanıyosunuz hep, baya korkunç olabiliyor girecek delik bulamayınca falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...