Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Üni mezunu bir parça daha düzgün olur en azından. Adam ülkeyi yönetecek biraz eğitim falan görsün bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 daha akilli dolandirir işte uni mezunu. sistem bozuk sistem kralı gelse ne olucak denetlenmedikten calısmaya itilmedikten sonra insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 cant touch this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bence başbakan falan siyasal bilimlerden mezun olan insanlar olmalı. şu anda elimizde o kdr üni olmadığı için bu mümkün değil. ama üni mezunu olması şartı olsa çok mükemmel olur milletvekilleri için. oraya çıkan insanların bişeyler bilmesi lazım. kusura bakmasın kimse ama ilkokul mezunu adamın beni yönetmesini kabul etmem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Xenocide said: Rock said: funq said: midem kalktı tekrar tekrar okuyunca of O kadar mideni bulandırdıysa sen de okuma. Mazoşist misin? bu ne şimdi? Rock'un forumdaki diğer yazılarına bakın, verdiği cevaba alışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Xenocide said: Rock said: funq said: midem kalktı tekrar tekrar okuyunca of O kadar mideni bulandırdıysa sen de okuma. Mazoşist misin? bu ne şimdi? Yazdığı bana komk geldi, daha doğrusu pek inanadırıcı ve içten gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 önce haberlerde okudum, sonra arkadaşlarımız tekrar yazınca okudum, mazoşist olduğumdan değil, ama istersem mazoşist olur bilerek okurum, senden de mazoşizm kuponu almam bunu yapmak için. ve evet samimi olarak midemi bulandırıyor bu insanları benim milletimin seçmesi, senin bir takım vücut parçaların sindirebiliyorsa o senin vücudunun sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 niyeki haber tiksindirici bişey Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı ve iktidardaki partinin baş üyeleri, hepsi suçlu hepsi kirli insanlar. kirli insanlar=yönetimdeler yönetimdekiler=kirli insanlar sanada tiksindirici, mide bulandırıcı gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 evet ilkokul mezunu adam milletvekili olmamalı. ha demiyorum ki kendini kat be kat geliştirmiş , adamakıllı çağa uydurmuş ilkokuk mezunu olmaz elbette vardır ama bir yerde kendi kendini eğitebilen yeni jenerasyonu anlayan millet aya giderken tekenoloji bilmem ne satarken kızlarımız neden türban takamıyo bik bik hede hödö diye tartışmayan insan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Xenocide said: sanada tiksindirici, mide bulandırıcı gelmiyor mu? Tabiki ben de bu durumdan hoşlanmıyorum. Ama mide bulantısını sorarsan, hayır bu midemi kaldıracak kadar büyük bir pislik değil. Benim midemi kaldıran asıl pislik insanların yaptığı iki yüzlülük. Burada akp'nin her türlü pisliğini bağıra bağıra söyleyip te bu soruna postaldan daha iyi bir çözüm getiremeyen, tekrar tekrar soramama rağmen hala açıkça kendinin ne olduğunu söyleyemeyen, sıkıştıkları yerde konuyu saptırmak için dil bilgisi hatalarını arayan veya 1 sayfalık yazının 2-3 farklı cümlesini seçip bam başka anlamlar çıkaran insanlar benim daha çok miğdemi bulandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 iki sey sart milletvekilligi secimlerinde. 1- dokunulmazlik kalkmak zorunda 2- milletvekili secilecekler 2. vatandasliga sahip olmamali. sadece tc vatandasligi olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar