Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dokunulmazlar

funq

Öne çıkan mesajlar

bence başbakan falan siyasal bilimlerden mezun olan insanlar olmalı. şu anda elimizde o kdr üni olmadığı için bu mümkün değil. ama üni mezunu olması şartı olsa çok mükemmel olur milletvekilleri için. oraya çıkan insanların bişeyler bilmesi lazım. kusura bakmasın kimse ama ilkokul mezunu adamın beni yönetmesini kabul etmem yani.
Sosyal ağlarda paylaş

önce haberlerde okudum, sonra arkadaşlarımız tekrar yazınca okudum, mazoşist olduğumdan değil, ama istersem mazoşist olur bilerek okurum, senden de mazoşizm kuponu almam bunu yapmak için. ve evet samimi olarak midemi bulandırıyor bu insanları benim milletimin seçmesi, senin bir takım vücut parçaların sindirebiliyorsa o senin vücudunun sorunu.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ilkokul mezunu adam milletvekili olmamalı. ha demiyorum ki kendini kat be kat geliştirmiş , adamakıllı çağa uydurmuş ilkokuk mezunu olmaz elbette vardır ama bir yerde kendi kendini eğitebilen yeni jenerasyonu anlayan millet aya giderken tekenoloji bilmem ne satarken kızlarımız neden türban takamıyo bik bik hede hödö diye tartışmayan insan lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
sanada tiksindirici, mide bulandırıcı gelmiyor mu?

Tabiki ben de bu durumdan hoşlanmıyorum. Ama mide bulantısını sorarsan, hayır bu midemi kaldıracak kadar büyük bir pislik değil. Benim midemi kaldıran asıl pislik insanların yaptığı iki yüzlülük. Burada akp'nin her türlü pisliğini bağıra bağıra söyleyip te bu soruna postaldan daha iyi bir çözüm getiremeyen, tekrar tekrar soramama rağmen hala açıkça kendinin ne olduğunu söyleyemeyen, sıkıştıkları yerde konuyu saptırmak için dil bilgisi hatalarını arayan veya 1 sayfalık yazının 2-3 farklı cümlesini seçip bam başka anlamlar çıkaran insanlar benim daha çok miğdemi bulandırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...