nameless Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 geçen sene yıldız teknik'ten itü'ye yataygeçiş yaptım. yıldız'da ikinci öğretim olduğum için itü'de de ikinci öğretim harcı ödüyorum. bu sene harç ücretlerini aradım ama bir türlü bulamadım. otomasyonda inşaat fakültesi için birinci öğretim 364ytl demişlerdi. ne kadar ödemem gerektiğini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 valla bu yıl hacettepedeyim daha açıklanmadı belki sizinkilerde dha açıklanmamıştır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ikinci öğretim 1.300 küsürlü bir rakam olarak haırlıyorum küsüratı bilmiom ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yıldız'daki arkadaşlardan da öğrenmeye çalıştım onların da haberi yok. itüsözlük'te 1314ytl gördüm; herhalde iki dönem içindir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 2 dönem. Geçen seneki dönemlik harçlara %10 zam geldi işte bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ohaa tek doenm sandim yuregime iniyordu'off ne meretmis yahu demek gecis yapsak da odeyecegiz pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 O nasıl harç ya, Kocaeli'dekinin 2 katı tam. Bu arada yanlış bilmiyosam her dönem geliyo %10 zam. Edit: He tamam, ben de tek dönem anladım ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 İnsanlar eskiden bu harçlar yüzünden eylem yapıyordu ben de o zamanlar harç ne onu bile bilmiyordum tabii (90 yıllar), şimdi bir ikinci öğretim olarak çıkıp ben de eylem yapacam, hatta okuldan birini kandırıp üzerine benzin döküp yakmayı planlıyorum. Ulan devlet burs veriyor karşılıksız, verdiği burs istediği harca yetmiyor bu nasıl iştir ya :S %30 zam geldi 4 senede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 4 senede verdikleri harcı biz bir senede fazlasıyla veriyoruz yahu..700ü geçer kesin bu sene 680 verdim geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yök'e mi artık nereyeyse dilekçe yazıcam ben. ikinci öğretimle alakam kalmadı ama hala ikinci öğretim harcı ödüyorum. adaletsizliktir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 iktsat okuyorum okula hiç masrafım yok 500 lira para veriyoruz çok pahalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yok karıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yatay geçişi nasıl yaptın? harç 657 milyon bu arada mühendislikler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 500 lira verdim rahatladım. Son 1 kaldı artık. Sonra günahımı alamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 veterinerlik bölümündekiler dönemlik 960 fln veriolar, ben 480 veriyorum, eh şükür diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar