cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bize de 125x70 duşakabin teknesi lazım. Koçtaş'da bulamadık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Cons said: koç taşağı yiyorum, elimi çok seviyorum. ASJFDLKGFSHFJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 cacodemon said: bize de 125x70 duşakabin teknesi lazım. Koçtaş'da bulamadık :/ boşverin tekneyi, yere sıfır yapın. ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 net yere sıfır. tekne olayı bitti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 tekne dediğim bu bu değil bu da flat sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Onu da koyma abi, ne gerek var. seramik yaptır düzgün eğimle. hatta istersen üstüne teakwood, ocaliptus falan koy. suyla alakan da kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 hah ben de onu diyecektim gideri varsa ki vardir cevresini 1 tugla yuksekliginde hat cek her tarafini karola bir de dusakabin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 olmadi sizi vitraya alalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Yer müsaitse duş yerine ayaklı küvet koy.Napcan tekneli duşukabini https://nottlar.files.wordpress.com/2010/11/johnny_depp_11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ilk resim kullanisli baya, dibine ahsap konulcaksa ve zemin musaitse biraz asagi da inilebilir o bölgede. Vitra ornegindeki gibi oturmalik vs yer de seramik olabilir gerekirse. Hatta duvara sabun vs koymak için goz bile yapanlar var ama bence kotu duruyor ne kadar yerin varsa kullanisli olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bizim küvet salonda. banyoya kabin lazım. sade temiz birşey ariyorum. küvet şaka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar