GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 malumunuz Force Unleashed çıkmak üzere artık bi konsol almanın zamanı geldi diye düşünüyorum ps3 mü alim 360mı? şu anda denemelerime göre 360lar daha güzel ama ayrıntılı incelemedim hiç sizlerin engin bilgilerinden yararlanmak istedim lütfen yardımcı olun şimdi aldıktan 1 gün sonra lan +&+%/+ keşke şunu alsaydım diye düşünürsem intihar edebilirim eheh... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Param var, her oyuna para sayarım no problem hacı, plazmam da yatıyo ses sinema sistemim falan da var dersen, ps3. Zaten konsol parasını zar zor biriktirmişim ne oyunu = xbox 360. Benim için olay parada düğümleniyor, ps3 almak istiyorum ama oyun başına para sayamiiciim o yüzden almadım bekliyorum ps3 ün kırılmasını. x360 alıcam, garantisiz olacak, 3 kırmızı olayı falan da var, patlar elimde alet denk gelir. fena olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Aramaya inanalım. Aynı soruyu 32981732891 kez sormayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Bir ps3 sahibi olarak söylüyorum ki şu anda hemen alacaksan xbox al. GTA4 bitti MGS4 bitti ps3'ü fişe takmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 wii al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Artık ikisi de var :D Ama bence xbox al oyunları 10 lira ;) Bi oyuna 180 lira veremem yani kimse kusura bakmasın. 150 de vermem 120 de. Vergiyi azaltsınlar alalım 60 dolara oyunumuzu. O bile çok da, bi yerde değer belki. Ama TR için xbox ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 50 dolar play-asia'da, 6 dolar kurye, 120 vermeye gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 su anda xbox'da kopya oyun calıstırma geyigini yapınca xbox live'dan banlanıyor musunuz direk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kfg said: su anda xbox'da kopya oyun calıstırma geyigini yapınca xbox live'dan banlanıyor musunuz direk ? beni 2 sene sonra banladılar. Yani eninde sonunda bulup banlıyolar kaçarın yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 xbox ve ps3 ayni guzellikte kanimca, fanboismine bakar. Paradan cok oyun tercihlerini dusun, cogu oyun iki konsol icin de cikiyor, mgs4 gibi bir oyun bitek ps3 te var ve xbox icin de bir suru exclusive oyun var. Ben xbox sahibiyim ve oldukca mutluyum. bugun bozulsun, yine xbox alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 progamer said: kfg said: su anda xbox'da kopya oyun calıstırma geyigini yapınca xbox live'dan banlanıyor musunuz direk ? beni 2 sene sonra banladılar. Yani eninde sonunda bulup banlıyolar kaçarın yok :) sonsuza kadar mı o.O internet kablosu takılı olmadan oynayınca da mı banlıyorlar? bir de God Of War3 360 a çıkacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 GwindonSurion said: progamer said: kfg said: su anda xbox'da kopya oyun calıstırma geyigini yapınca xbox live'dan banlanıyor musunuz direk ? beni 2 sene sonra banladılar. Yani eninde sonunda bulup banlıyolar kaçarın yok :) sonsuza kadar mı o.O internet kablosu takılı olmadan oynayınca da mı banlıyorlar? bir de God Of War3 360 a çıkacak mı? internet e girmeden oynarsan banlanmazsın heralde ama ben nettende oynuodum :D God Of War 3 de çıkmaz büyük ihtimalle 360a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ps3 al derim,sıkılırsan satarken piyasası iyi zorlanmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 nileppezdel said: Artık ikisi de var :D Ama bence xbox al oyunları 10 lira ;) Bi oyuna 180 lira veremem yani kimse kusura bakmasın. 150 de vermem 120 de. Vergiyi azaltsınlar alalım 60 dolara oyunumuzu. O bile çok da, bi yerde değer belki. Ama TR için xbox ftw! 2 tane orjin oyun al 15 ytl ye takas yap... 1 tirilyar kere dedik insanlara laf anlatamıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kimle nerede? :D Ya istediğim oyunun takas etmezlerse? Yeni oyunu takas ederler mi? Eskilere mahkum kalırsam? Onu geçtim, önce xbox alın, oyunlara az para vererek para biriktirin bi de PS3 alın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ps3 her şekilde üstün abi karsılastırılması bile yanlıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 görüntü açısından pekin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Görüntü açısından zaten ps3 baya üstün, donanımsal gelecek açısından da baya üstün ama işte şu anda o üstünlüğü verecek oyun pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nileppezdel said: Kimle nerede? :D Ya istediğim oyunun takas etmezlerse? Yeni oyunu takas ederler mi? Eskilere mahkum kalırsam? Onu geçtim, önce xbox alın, oyunlara az para vererek para biriktirin bi de PS3 alın :D 1-yeni oyunları takas ediyorlar 2-eminönünde pek çok yer var bu işi yapan bir google yazmaya bakar. 3-eskilere mahkum kalmazsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Olsun ikisinin de olması en iyisi bence. Ki yine de ekonomik açıdan X-Box döver :D Ama donanımda PS3, zaten Sony'ciyim ben bu kadar maddi zorluğu olmasa PS3 alırdım ama xbox çok daha ucuz yani rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya yemişim fiyatı ben kalite açısından diyorum yani demekki ps3 kalite açısından eziyomuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi ps3 al diycem de full HD yoksa evde pek bir anlamı olmayacak ps3'ün. evde var diyorsam full HD oyun parasınada acımam diyorsan affetme al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 full hd yok ama bir gün olur elbet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bi de PS3'ün önü daha açık gibi. Sonuçta çok yeni bi konsol. PS2'yi görüyoruz mesela, ilk çıkalı bi 8-9 sene falan oldu, hala alan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 xbox >>>>>>>>> * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar