Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Box 360 mı alim PS3 mü?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

malumunuz Force Unleashed çıkmak üzere artık bi konsol almanın zamanı geldi diye düşünüyorum ps3 mü alim 360mı?
şu anda denemelerime göre 360lar daha güzel ama ayrıntılı incelemedim hiç sizlerin engin bilgilerinden yararlanmak istedim lütfen yardımcı olun şimdi aldıktan 1 gün sonra lan +&+%/+ keşke şunu alsaydım diye düşünürsem intihar edebilirim eheh...
Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Param var, her oyuna para sayarım no problem hacı, plazmam da yatıyo ses sinema sistemim falan da var dersen, ps3.

Zaten konsol parasını zar zor biriktirmişim ne oyunu = xbox 360.

Benim için olay parada düğümleniyor, ps3 almak istiyorum ama oyun başına para sayamiiciim o yüzden almadım bekliyorum ps3 ün kırılmasını. x360 alıcam, garantisiz olacak, 3 kırmızı olayı falan da var, patlar elimde alet denk gelir. fena olurum :)
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:
kfg said:
su anda xbox'da kopya oyun calıstırma geyigini yapınca xbox live'dan banlanıyor musunuz direk ?

beni 2 sene sonra banladılar. Yani eninde sonunda bulup banlıyolar kaçarın yok :)

sonsuza kadar mı o.O internet kablosu takılı olmadan oynayınca da mı banlıyorlar?

bir de God Of War3 360 a çıkacak mı?
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
progamer said:
kfg said:
su anda xbox'da kopya oyun calıstırma geyigini yapınca xbox live'dan banlanıyor musunuz direk ?

beni 2 sene sonra banladılar. Yani eninde sonunda bulup banlıyolar kaçarın yok :)

sonsuza kadar mı o.O internet kablosu takılı olmadan oynayınca da mı banlıyorlar?

bir de God Of War3 360 a çıkacak mı?

internet e girmeden oynarsan banlanmazsın heralde ama ben nettende oynuodum :D

God Of War 3 de çıkmaz büyük ihtimalle 360a
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Artık ikisi de var :D

Ama bence xbox al oyunları 10 lira ;)

Bi oyuna 180 lira veremem yani kimse kusura bakmasın. 150 de vermem 120 de. Vergiyi azaltsınlar alalım 60 dolara oyunumuzu. O bile çok da, bi yerde değer belki. Ama TR için xbox ftw!

2 tane orjin oyun al 15 ytl ye takas yap... 1 tirilyar kere dedik insanlara laf anlatamıyoz.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Kimle nerede? :D

Ya istediğim oyunun takas etmezlerse? Yeni oyunu takas ederler mi? Eskilere mahkum kalırsam?

Onu geçtim, önce xbox alın, oyunlara az para vererek para biriktirin bi de PS3 alın :D

1-yeni oyunları takas ediyorlar
2-eminönünde pek çok yer var bu işi yapan bir google yazmaya bakar.
3-eskilere mahkum kalmazsın:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...