Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sessiz klavye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tuşları normal sertlikte olsa dahi basınca takırı tukuru hatta fıtıbı fıtıbı diye ses çıkartmayan ultra sessiz klavyeler kullananlar var mı? Modeli nedir, ve tabii gaç parah?
Mesaj tarihi:
kuzenimde vardı incecik a4 techin klavyelerinden.
20ytlye falan almıştı sanırım.
buna benziyo hatta, bu bile olabilir.
http://www.mascom.com.tr/en/index.php?option=com_content&view=article&id=150:a4tech-slim-klavyeler-kl-5up&catid=72:a4tech-slim-klavyeler&Itemid=144
Mesaj tarihi:
sessiz klavyeye neden ihtiyaç duydun ki?

ps:logitechin klavyeleri diğer modellerden daha sessizdir,tuş takımı olarak,ama izole bir sessizlik bekleme tabi.
amacın,yada nerelerde kullanmak için ne tür birşey istediğini söylersen arkadaşlara sorup yönlendirebilirim seni
Mesaj tarihi:
şöle bişi yapmak istiyorum. 20güne (bi fırsat bulursam hemen yarın da olabilir) gidip pazarlığımı yapıp bi bilgisayar alıcam. bu sırada bilgisayar masamı da pimp lemek sitiyorum. şimdilik dekupajla dalıp derinliğini azalttım, alt tarafını biraz daha genişlettim ve rayları ile birlikte klavye koyduğum yeri değiştirdim biraz daha aşağıya aldım yaklaşık 12cmlik bir açıklık var.. normal oyun falan için bildiğimiz kütür kütür klavye. yazı için üstte raylı ince sessiz bişi istiyorum..

ses falan sevmiyorum hiç. geceleri üstteki gizli klavyeyi çekip ondan yazıcam. rayları menteşeli bir mekanizmaya da bağlıyabilirim belki. üst kısmın altında da sanırım 3-4cmlik bir yer daha var. oradan da yararlanabilirim

yani ebatlarına takılmayın siz ben ebatları neyse ona uygun bişiler yaparım. sadece sessiz olsun tuşları yeter.
Mesaj tarihi:

http://www.sanalmarketim.com/urun/6fb2c3a381611ae307ed184617dd2923/MICROSOFT-B2L-00063-Comfort-Curve-Klavye-2000-Usb-TR

Buradan bir pati tavsiye etmişti. Kullanıyorum ve çok memnunum. Klavye kullanma hızını bile arttıyor. Ayrıca eski klavyemden çok daha sessiz. Elbette sıfır sesli bir klavye değil hiçbir klavye öyle olamaz ama nasıl diyim sanki tuşların altında lastik var gibi.

Mesaj tarihi:
ya o klavyelerin hepsinde var. ilk basta hic ses cikarmiyolar bi zaman sonra artik pisliktenmidir nedir belirli bi kullanim sonrasi takir tukur ses cikarmaya basliyolar. logitech g-15 te bu kategoriye dahil, wave de.
Mesaj tarihi:
Brigand said:
http://www.sanalmarketim.com/urun/6fb2c3a381611ae307ed184617dd2923/MICROSOFT-B2L-00063-Comfort-Curve-Klavye-2000-Usb-TR

Buradan bir pati tavsiye etmişti. Kullanıyorum ve çok memnunum. Klavye kullanma hızını bile arttıyor. Ayrıca eski klavyemden çok daha sessiz. Elbette sıfır sesli bir klavye değil hiçbir klavye öyle olamaz ama nasıl diyim sanki tuşların altında lastik var gibi.

Bendede bu var, sessiz ama çok şeyde beklememek lazım.
Mesaj tarihi:
Kenjuro said:
Bendede bu var, sessiz ama çok şeyde beklememek lazım.

Niye yaw. Microsoftun programı ile ben üstteki tuşlarını ayarladım en sağdaki sleep tuşum mesela diğerleri ile de winamp'ı kontrol ediyorum. Daha fazla tuşa ne gerek? Zaten çok fazla olunca bulamıyorsun tuşları karışıyor birbirine giriyor, iconlarına bakmak zorunda kalıyon. Walla bence çok ideal bi klavye. Bi ara düşünmüştüm 2-3 tane daha alsam ilerde kullanırım diye :)
Mesaj tarihi:
Ben g15 kullaniyorum, ultra flat ile arasinda tus sesi olarak hicbir fark yok. oyun oynamayip lcd gostergesine app fln kasilmayacaksa hic gerek yok, wave rahatlikla tercih edilebilir. Multimedia kisayollar fln kullanisli, ozellikle notebooklarda bu tuslara alistiktan sonra insan baya ariyor bu ozellikleri.
Macro tuslari ise mmorpg oynayip deli gibi mikro oyun kasilmiyorsa neredeyse adam gibi hic kullanim alani yok.

Sessiz klavyeye gelirsek; modelini hatirlamiyorum ama ankara sogutozunde mavi bilgisayar buyuk acilisinda klavye reyonunda gormustum; logitech in tuslari altinda silikon olan bi modeli vardi, tus rebound u hissedilir derecede yumusakti haliyle de sessizdi. 1 seneyi gecmistir goreli, ama soyle reyonu dolu bi yerde gidip deneyip bakmak lzm yine, vardir yine mutlaka benzer bisey.
Mesaj tarihi:
ehah ben de ilk başta bu jel klavyelerden düşünmüştüm ama yazı yazma hızları kötü geldi.. brigand'ın koyduğuna bakıcam. bir de a4'ün bi klavyesi (dışı gri renkli, iğrenç bişi. ama dert değil. iyi çalışıyorsa bi hafta falan kullanır dener sonra boyarım kasasını) varmış ona da bi bakıcam nasılmış.

ışık, ses falan hiç sevmiyorum teknolocik hedelerde :(
allahtan yazı yazarkene çok mouse kullanmak zorunda kalmıyorum. yoksa bi de sessiz mouse peşine düşmem gerekirdi.

thanko diye bi şiket ikisini de yapıyormuş da bizde standart markaları bulmak bu kadar zorken thanko aramak hayal olur.
Mesaj tarihi:
@oper
tuşları normal büyüklükte olanlarda var ben bu resmi google'dan aldım ilk bulduğum resmi koydum :)

@dasaa
yazma hızıyla ilgili bi bilgim yok hiç takıp kullanmadım sadece biyerde görmüştüm pc'ye takılı değildi öyle koymuşlardı hoşuma gitmişti baya tuşlara basması falan güzel seste yapmıyor :)
Mesaj tarihi:
Plabla said:
klavye dediğin ses çıkarcak arkadaşım böle çat çat çat çat vura vura yazcaksın anca öle zevki çıkar :)

aha bunu yazmak için girdim. sırf ses çıkarsın diye eski model ibm klavyelerden arıyorum. başta türlü yazıp yazmadığını anlayamıyorsun.

dasaa git abi herhangi bir bilgisayarcıya gold vatan falan zaten gösterdikleri klavyelerin hepsi yımışacık tuşlu ve sessiz.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:
ahaha arabamı la bu "araba dediğin motorunu inletcek bağırttırcak" falan tamamda yani :D

araba olmasada ben zevk alıyorum böle çat çat ses çıkmasından :D

tavsiye ederim denemenizi
  • Yeni Oluştur...