nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 gibisi yok. Dünyadaki en harika yiyeceklerden biri. Kim bilebilirdi ki koyun bağırsağının bu kadar lezzetli olabileceğini. Özellikle Şampiyon kokoreç'e saygılarımı sunuyorum. Kömürde kokoreç sevmem, sokak kokoreççisinde yemem. Sadece Şampiyon'da yerim. Öyle işte. Yiyin, yedirin. Zorla yedirin. İçinde ne olduğu önemli değil, pişince geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 dün bi yemişim bol baharatlı varya uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 şampiyon kokoreç güzel ama benim gözümde kokoreç sokak kokoreççisinde yenir.öyle restorant gibi yerde kokoreç yiyemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Şampiyon ne ya, sokakta yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ya bırak ya, şampiyondaki tadı hiçbi yerde alamadım. En kral sokak kokoreççilerine götürdüler defalarca. Yok anam alınmıyo o tad işte. Bi tek Şampiyon! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 şampiyon ne ya, bostancı üçel'e gelin yiyin. sonra hala şampiyon dıosanız bırakın kokoreç yemeyin hak etmıosunuz. yok üçel dıosanız gelip bana teşekkür içeren yeni bi topic açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ahahahhaa :D Bostancı'da da baya kokoreç yedim. Yok benim damak tadıma bi tek şampiyon uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 domateslenmiş, yumaşatılmış tadı bozulmuş sosyete kokerecını red ediyorum, kokerec kıtırkıtır olur kömüde olur baharatlı olur... güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Xaenin said: Şampiyon ne ya, sokakta yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Domates o kadar güzel geliyor ki öyle oldu mu... :) Sosyeteyim lan o zaman, Şampiyon ftw! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 atın abi şu adamı forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 o zaman kokerec seviyorum demiyceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Cuce said: o zaman kokerec seviyorum demiyceksin! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ege döverim görmedim sanma topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Banane abi domatessiz kokoreç yemem ben, domatesle bütünleşmiş kokoreç tadı. Ooohh mis :D Seviyorum da gayet, kıtır kıtır ne yumuşak olcak kokoreç yiyeceksin yumuşacık et işte. Ye ye bitmez. Yarım ekmekler biter yenileri gelir ooohh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sinirlerim bozuldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ahahahhaa. Kömürde pişen hiçbişeyi sevmem ki ben. Sevmiyorum kömürün kattığı aromayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 olm düzgün et neinize yetmiyo elinizden gelse hayvanı çüküne kadar yiceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Çin'de yiyolardı galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 kokoreç & işkembe çorbası ftw. kokoreç her yerde yenir ama profösörde başka oluyor. oy profko oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 _ClymoR_ said: olm düzgün et neinize yetmiyo elinizden gelse hayvanı çüküne kadar yiceniz çükü değil ama testisleri yeniyor ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 adıda billur du sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 _ClymoR_ said: olm düzgün et neinize yetmiyo elinizden gelse hayvanı çüküne kadar yiceniz koç taşağı diye bişey hatırlıorm ben hatta var yamulmuorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 benim bildiğim de mundar olduğundan yenilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar