Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 off o ayak muhabbetleri çok şey.boyu benle hemen hemen aynı bi arkadaşımla iddaya girdim ayağımı kafanın üstüne koyarım diye.kaldırdım koydum.pantolon çok temiz yırtıldı.indirirken yere düştüm bide muehauhsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Olay 1 Bebeğim daha yürümeyi bilmiorum. Emekliyorum. Annemlerle tatile gitmişiz. Böyle koymuşlar beni sahilde kuma bi işte yerleşicekler şezlonga, ben kahkahalar ata ata denize doğru emeklemeye başlamışım. Bildiğin denize. Babam tutmuş geri getirmiş. Bırakmışlar bi daha denize gidiorum. Tekrar getirmişler yine gidiyorum. Bu böyle 3-4 defa tekrarlanınca babam sonunda dayanamamış bırakalım nereye kadar gitçek demiş. Ben başlamışım emeklemeye, kumsalı geçmişim ıslak kumu geçmişim, bileklerime kadar girmişim, devam etmişim göğsüme kadar girmişken paniklemişler başlamışlar koşmaya, tam o sırada bi dalga gelmiş kafam da kaybolmuş. Hemen bi çıkarmışlar denizden ağlayan kıpkırmızı bi kafa Olay 2 Küçüğüm daha böle 5 yaşında falan. Bi tane çok sevdiğim şapkam var. Heybeliada'ydı galiba gitmiştik. Denize giriyoduk falan. şapkamı çıkarınca rüzgardan denize uçuyo. Ben de sağıma soluma bakıyorum kimse ilgilenmiyo o sırada, kenardaki kayalıklardan tutuna tutuna denize sarkmaya çalışıyorum tam şapkamı alacam derken ayağım kayıyor, küt denize. Kolluklarım falan da yok kolumda, dizimi de bi midye mi bişi kesiyo orda. Alıp götürüyolar ordaki sağlık şeysine. 4 dikiş atılması lazımmış 2 tane atılmış, hala koca bi iz vardır dizimde. Şapkayı da alamadık... Olay 3 Böyle lise dönemi, arkadaşla gaza geldik aletli jimnastik salonuna yazıldık. Kas yapıcaz felan işte. Biz aletlerle çalışıyoruz, yanda da aerobik kısmı var. Bi de masa tenisi masası gayet güzel taş gibi kızlar masa tenisi oynuyo. Neyse biz tam arkadaşla ara vermiş geyik yaparken bunların pinpon topu pat küt seke seke dibimize geldi, kız da peşinden yanımıza doğru geliyo. Arkadaş hemen şekillere girdi felan, top geldi sekti sekti, kız peşinden, ayağımın dibine geldi top kız tam eğildi alcak, topa bir şut çekmişim, salonun öbür tarafına kadar. Neden yaptın demeyin ben de bilmiyorum. İçgüdü. Kız kafayı kaldırdı korku dolu gözlerle bana baktı, omuz silkti ve gitti. Arkadaştan az laf yemedik :D Olay 4 Arkadaşımla yolda karşılaştık, yanında da bi kız vardı. O sıralarda yazdığı ve ilk randevuyu kopardığı kızla yemeğe çıkıyolarmış. Baya bi ayak üstü geyik yaptık. Sonra tam bunlar ayrılıcak, hani arkadaş istersen gel sen de açsan gibi bi laf etti ama gözler kısılmış bas git diyo adeta. Benim de gıcıklığım tuttu, "ya aç diilim aslında ama gelim yine de muhabbet olur" diye takıldım peşlerine Olay 5 İstanbul Erkek Lisesi mezunuyum, bilenler vardır eğitim almancadır. Hemen hemen her dersimizi almanca görürüz, bu yüzden de okuldaki hocaların çoğu almandır. Lisede tenefüs, bahçede dolaşıyoruz, yeni bir hoca gördük. Adam böyle kıvırcık kumral saçlı bıyıklı tombik yüzlü falan bi adam. Arkadaşa "Ahuha tipe bak lan tam Hans" dedim. Adam bi anda bize döndü, "çocuklar hadi sınıflarınıza" dedi. Türkmüş lan Olay 6 Araba kullanmayı yeni yeni öğreniyorum, babamın arkadaşı tutturmuş benim arabayla gel bi gezelim falan diye. Böyle sitede oturuyolar, baya 1-2 saat falan tur attım vay be dedim öğrendik galiba. Adam gel park et dedi bitirirken. Yok ben parkedemem diyorum et et diyo çarparım diyorum dinlemedi. Böyle baya tartıştık iyi dedim. Ama bula bula da tam önünde direk olan park yerini bulmuşuz. Yaklaşırken bi anda panik yaptım, frene basacakken gaza bastığım gibi... Araba haşat. Aklıma geldikçe yazarım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Rewendor said: Olay 5 İstanbul Erkek Lisesi mezunuyum, bilenler vardır eğitim almancadır. Hemen hemen her dersimizi almanca görürüz, bu yüzden de okuldaki hocaların çoğu almandır. Lisede tenefüs, bahçede dolaşıyoruz, yeni bir hoca gördük. Adam böyle kıvırcık kumral saçlı bıyıklı tombik yüzlü falan bi adam. Arkadaşa "Ahuha tipe bak lan tam Hans" dedim. Adam bi anda bize döndü, "çocuklar hadi sınıflarınıza" dedi. Türkmüş lan selam okuldaşım (eski :P ) aynısı bize de olmustu hz 1. gün 3-4 tane hoca geldi işte bi tanesi genç bi kadındı neyse tipler alman ama full sınıftan bi çıkıntı bagırdı of ne taş alman be diye o sırada kadın da adım bilmemne bu yı birlikte almanca dersi görücez GG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Rewendor said: Olay 3 Böyle lise dönemi, arkadaşla gaza geldik aletli jimnastik salonuna yazıldık. Kas yapıcaz felan işte. Biz aletlerle çalışıyoruz, yanda da aerobik kısmı var. Bi de masa tenisi masası gayet güzel taş gibi kızlar masa tenisi oynuyo. Neyse biz tam arkadaşla ara vermiş geyik yaparken bunların pinpon topu pat küt seke seke dibimize geldi, kız da peşinden yanımıza doğru geliyo. Arkadaş hemen şekillere girdi felan, top geldi sekti sekti, kız peşinden, ayağımın dibine geldi top kız tam eğildi alcak, topa bir şut çekmişim, salonun öbür tarafına kadar. Neden yaptın demeyin ben de bilmiyorum. İçgüdü. Kız kafayı kaldırdı korku dolu gözlerle bana baktı, omuz silkti ve gitti. Arkadaştan az laf yemedik :D ahah iimiş bu takdir ettim iel tabi kız görünce napcağmızı bilemiyoruz doğaldır olur universite başlayınca atlatıo insan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kücüktüm, boyle 6-7 yaslarinda. ihsaniyede kaliyorum teyzemlerin evinde. duvarin uzerinde oturuyordum.uzerimde askili bi tshirt ve kisa bi şort var. arkadaslar var konusuyoruz falan. bi anda ari geldi tam yanima. suan bile bocekten aridan neyin korkarim ki o an ölümüne paniklemistim. aridan kacmak icin duvarin uzerinden atlarken şort demire takildi. ben yere indigimde don katina kalmistim orda uzerimdeki sortun arka kismi demirde, on kismi da yerdeydi. apartmana girip teyzeme cikana kadar nerdeyse butun arkadaslarim gorduler dotumu. teyzem beni o halde gordugunde sok olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ihsaniye uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Üniverstedeyim, ankara feci soğuk tabii kışın tüm yollar buz tutmuş feci. Derse geç kaldım; devamsızlık da son noktada. Alelacele bir panikle fırladım odadan tamamen buzla kaplı yolda depar atıyorum ayağımda spor ayakkabı var. Ayağım bir kaydı, şöyle bir sırtüstü uçtum, havada adeta yerle paralel hale geldim, sonra boşluğa bir rövaşata çektim ve taaaaaak diye kıçüstü yere indim. Nasıl bi acıysa gözüm karardı, çevrede insanlar gülüyo. Daha da rezili tam bir inek şaban edasıyla kafayı kaldırıp "ugh düştük" diye bildirimde bulunmam olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ahahahahah Rewendor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 rew.inkine benzer olay kardeşimin başına gelmişti.. spor ayakkabı ile buzlu zeminde okula gitmeye çalışan kardeşim dev gibi dolu okul çantası ile yere yapışmıştı.. bilirsiniz ilkokula yeni giden öğrenciler çantayı ağzına kadar doldurmaya bayılırlar.. o çanta ile yere oturmuş ve kalkmaya çalışıyor ama yerler buzlu, habire kayıyor ve düşüyor. her defasında çizgifilm kahramanı gibi oturuyor poposunun üzerine! bir kaç zorlama denemeden sonra çantanın askılarından ben ve arkadaşım (soyadı alagöz'dü çocuğun bak) tutup kaldırdık. daha iyisi ise o gün kardeşimin çantasını okula kadar ben taşırken kardeşimi arkadaşımın taşımasıydı. düşüp bir tarafını incitti mi? diye meraklanıp sırtına alıp götürmüştü çocuğu. şimdi düşünüyorum da ev de okul da yakındı. nedense okula götürmeye karar vermişiz çocuğu.. salaklık işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 af sınavları için Bursa'ya gitmiştim, ertesi gün 6 tane sınav var hepsine bir gecede çalışmışım sabahlayıp kafa kazan böyle sabahın köründe gittim okula ilk sınav için. kapının önünde son dakikalar sınav için beklerken dedim telefonu açayım arayan soran var mı diye. Tabii arkadaşlar duymuş Bursa'ya geldiğimizi sağolsunlar arayan mesaj atanlar olmuş. Benim şansız olduğum konu şöyle piç irfan diye tabir ettiğimiz benim enseye tokat kıça parmak olduğum bir arkadaşın mesajı ile görüklede cafe işleten en samimi arkadaşımın kız arkadaşının mesajı alt alta gelmiş. iki mesajın da mahiyeti akşam için bir atraksiyona davet. yalnız piç irfan'ın davetinde falan kişi de gelecek diye hiç sevmediğim birisinin adı geçiyor. ben tabii kızın gönderdiği davete daha yakınım. "yanındaki yavşakla işim olmaz, gece 12 gibi ararsan görüşürüz başbaşa" diye irfan'a atmam gereken mesajı kıza atıyorum ve sonrasında olaylar gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ahahahaha of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 6-7 yaşlarındayken kuzenimle evcilik oynuyoruz terasta,bahçeden oturmak için taş falan filan bilumum abuk subuk şeyler çıkartmışız yukarıya.bizimkiler kızıyor,inin aşşağıda oynayın diyor.bende alabildiklerimi alıp bahçeye iniyorum,kuzenimde diğer taşıması zor olan şeyleri terastan aşşağı atıcak.neysa bi kaç parça şeyi attıktan sonra,sıra oturduğumuz taşlara geliyor.eline almış bana bağırıyor atimi diye,bnede ağzımı ayırmış yukarı doğru tam atma filan diyicekken.en son gördüğüm şey yaklaşan bir karartı oluyor.(teras bu arada bahçeden 2-3 kat yüksekliğindeydi)sonrası zaten hastane doktor ilişkisi filana dönüyo.... Yine kuzenimle 6-7 yaşlarındayken terasta oynuyoruz kuzenimle,bizimkilerde terasa yıkanmış yünleri dökmüşler. bizde kuzenmle hangi akla hizmetse yünleri bunlar annemin saçları,bunlar babaannemin saçları diyerekten beyaz ve kahverengileri ayıraraktan terastan aşşağı sallamıştık.tabi baya bi azar işitmiştik... yakın zamanda olarakta,ünversitenin ilk yıllarıydı ozamanlar da bi bira reklamı vardı(sanırım carlsberg).çevir aç kapağın reklamını yapıyolar işte elemanın biri gözünde biri dötünde,hatunu biri göbeğinde,biride alnındamı ne açıyodu birayı.evde 7-8 arkadaş oturmuş bira içerken bu reklamın muhabbeti açıldı,işte olm şöle açılırmı falan gibilerinde.benimde biram yeni bitmişti arkadaş yeni bira getirmişti bana,lavuk açıpta getirmiş birayı.bende ordan atlayıp(neyime lazımsa),ya abi ne var ya alnımda bende açarım diyerekten birayı alnıma götürdüm,ilk 2-3 saniye olayı kavrayamadığımı hatırlıyorum.yüzümden aşşağı bira dökülüyodu ama ben birayı indirmek yerine ilk hamle olarak diğer elimle yüzümü temizlemeye çalışıyordum... Akabinde salonda oturan bütün arkadaşlar yerlere yatmış,gülmekten yerleri yumrukluyolardı... Edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 PATA said: sende çevirebilirsen anlat nası kandırdığını (:P) efenim şöle; biraz ağlamaklı ah ben manik,majör,mevsimsel depresyondayım ah cok kötüyüm cok fenayım kafam yerinde değil ne dediğimi bilmiyorum dedim biraz da ezik ama üste cıkan bi tavırla hallettim durumu ehuehehhe =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ee salaklık yapan yok mu ya? okuyoduk ne güzel her gün :D aklıma gelse ben de yazacam ama gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 lisedeydim..Karlı bir gündü.tenefüste arkadaşın tekiyle yürüyorduk.Bir yandan muhabbet ediyorduk bi yandan da etrafa bakıyoduk buz falan varsa kayıp düşmeyelim diye.Neyse ben yerde bir buz tabakası gördüm.Lan Mustafa ben bu buza basarsam düşer miyim derken kendimi yerde bulmuştum. Bir de şu var..Bu olay benim yaptığım salaklık değil fakat başıma gelen bir salaklıktı.Bundan 5 sene önce ehliyet kursuna gidiyordum.Ehliyet kursum sıhhıyedeydi ve ben oraya giderken sıhhıye ordu evinin önünden geçiyordum.Kulağımda kulaklık vardı kafamdan da arkadaşın kız arkadaşına asılan herifi bir yerde kıstırıp dövme planları geçiyordu.Kafama bir şey vurdu.O an tabi ben doğal olarak arkadan bir yumruk geldi falan zannettim.Hay ben senin diye dönecekken gözümü bir açtım ford transitin altında sürüklenirken buldum kendimi.Çift elimle kaputtan tutmuştum ilginç bir şekilde.Bu gerizekalı hala durmadı artık naapcamı sasırıp tek elimle yumruklamaya başladım arabayı.Saolsun onu duydu ve durdu.Ben tabi sinirden kuduruyorum.Her tarafım yırtılmış yara bere içindeyim.Bir sure sonra bu herifin komutanı mı ne o geldi.Askere neden böyle birşey yaptığını sorduğunda adam "pardon komutanım bir bayan geçiyordu ona bakıyordum o sırada arkadaşı görememişim oldu."Yani arkadaşlar kaldırımda yürürken bile araba çarpmayı başardı böylede bir salaklık geçti başımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 salaklık değil de şanssızlık... halı sahada maç yapıyoruz.. öndeyiz falan ben de hava olsun diye kornerden gol atmışım bi tane, yine korner ve yine kaleyi deniyeceğim. topu koydum, bi güzel yerini belirledim. tam doğrulucam ŞAAPPPPP! enseme öküzcan bi kuş sıçtı! Berbattı, IYGH!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bu yabancı dil ağırlıklı lise olayı çok fena ya. Ben de Almanca hazırlık okumuştum, hocalarımızın bazıları türk bazıları almandı. Alman hoca ilk derse geldi, hiç türkçe konuşmuyor ama. Hiç. Aramızda özel okuldan mezun çok az almanca konuşabilen biri var onun sayesinde anlaşıyoruz. Sonra teneffüs falan oldu, yaş ta dedikodu yapmaya müsait tabii, kulağımıza elemanın hakkaten de hiç almanca bilmediği geliyor, kim sıktıysa artık bu saçmalığı da. sonra derslerde aramızda çok rahat konuşmaya başlıyoruz, küfürler, adamın arkasından konuşmalar falan. az çok daha almanca öğrenince anlıyoruz ki adam türkçe de anlıyo. ne yapacağımızı bilemiyoruz. hala bilemiyorum. çok korkunç bi durum, ne muhabbetler yaptık adam anlamıyo diye. pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 şimdi geçen sene amerikanyalarda bi bar çıkışı, saat olmuş 4, ortalık bomboş biz de bi arkadaşla taksi arıyoruz. o sırada bayaa alkollü bi eleman ve yanındaki sülük hatun bi taksiye binmek üzereler, çocuk bizi görünce direk çağırdı, bi de arkada boş yer var geldi yanıma oturdu aklısıra muhabbet etmeye çalışıyor. hatunda bunun üstüne daha bi gaza geldi.. çocuk "çok sarhoşum" diyor hatunun tepki "benim odama gel bebeğim bak ben seni düzelticeeeeemm" arkadaşla bende yarıldık hatunun laflara, aramızda dalga geçiyoruz: "ohaness hatun çocuğu yiycek lan ehehehe. bol aksiyon var bu gece! yavas kızım yavaaass! " "ezgüüü bu çocuğu sana yapıyımmi? bak yanındaki kız harici herkesle çok bi ilgili ehehehe." "oy zavallı çocuk, uyandığında korkunç bi şok geçericek ekieki" diye aklımızsıra eğlenirken.. hatun kişisi :"merhaba! sizde türksünüz sanırım.!" dediydi.. offf. yolculuğun geri kalanını nasıl geçirdim anlatmak istemiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 salaklık değil de büyük talihsizlik olmuş. ancak montla sıçan bilir bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 balkondan aşağıya şu ufak post it kağıtları sarı-kırmızıya boyayıp atmam.ama öyle böyle değil babamın getirdiği ilaç reklamlı kağıtla bir iki saat atmam şikayet etmeleri aşağıya bakınca full sarı-kırmızı kağıtları görüp mutlu olmam. sonra aşağıdan geçen insanlara,arabalara içi su dolu balonlar atmam. bisikletle merdivenden ineceğim deyip taklalar atmam dizin üstündeki ve dirseğin üstündeki derinin soyulması.acıdan çok evde ne diycekler şimdi korkuyusuyla kapının önünde ağlamaya başlamam. gece üç gibi su içmeye kalkıp ailenin diğer üyelerinin uyandığını görmem.buzdolabının arkasına saklanmam ve bir saatin sonunda beni evde bulamayan aile üyelerinin cinnet geçirmesi.sonra hiheh burdayım diye çıkıp iyice kadrajı yükseltmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bitane geldi aklıma.ama salaklık sayılmaz babadan aldığım disiplin diyelim :) bi keresinde salondayız ailecek kalabalığız akrabalar filan.yerde yemek yiyoz masaya sığmadığmızdan.babama dedimki baba çişim geldi.babamda açtı iki avcunu birleştirdi yap dedi.ve bende dakikasında çişimi yaptım adam halıya dökülmesin diye avcunuda çekemiyor bütün aile yerlere yattı gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hippy_tarkan said: sonra aşağıdan geçen insanlara,arabalara içi su dolu balonlar atmam. bu gerçekten çok büyük bi zevk ama, şimdi olsa yine yaparım yani. bunun bir de otobüslere minibüslere atılan versiyonu var. herkes mevzisine çekilir, beyler sakin, minibüs geliyor hazırlanın, atış serbeesstt sonra, lan, olm, dur duruyo alnadfjospjsibvcx kaçıııııııııınnnnnnnnnnnn canını seveen kaçsıııınnnn *bilimum ağaçlara evlere dik yerlere tırmanılır, kamufle olunur" minibüs şöförü : 1'^!'^+^'%^+&%7(/&) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sizmiydiniz lan o balonları atanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bizdik abi. Özür dilemiyorum. Alla alaa. Biz şehirli çocukların, kayıp nesilin eğlence kaynağı olabildiğiniz için gurur duymanız gerekir. Di mi yani. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 biz toprağa küçük tünel sistemi adeta venedikler yapardık. toprağa verirdik tüm enerjimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar