_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 nutella yerim said: bi de su var opusurken nasıl konuscaksın ?ahah yanlışlıkla yapılabiliyo denedim ama ne dediğn anlaşılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 dilsiz insanlar da var onları dusunerek hazırlanmamıs,yine sosyal bi duyarsızlık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 oper said: bunun video tutosu bilem var ki. how to kiss someone passionetly Abi o lex'in klonunun tutosundan mı bahsediyorsun? Oysa sakın izlemeyin yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hahaha evet hatırladım o tutoyu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 opusmekden sogutma tutosu o sakın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ege madalyayı almışın gözünaydın:)ben 3 yıldır 1k madALYASINI ALmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 futbol nasıl oynanırı öğrenince iyi futbolcu olmuyorsun,bunun gibi,faaliyetsel konularda "iyi" aşamasına gelmek demek,pratik demek. Teorisel olarakta,The Art of Kissing belgeselini tavsiye ederim,4saatlik editionı var,genel bir öpüşme kültürünüz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Özentilerin internet kullanılması yasaklansın. Bunlar ne lan yandan çakma hayat tavsiyelerinden daha beter said: - Öpüşürken kaba konuşmalar yapmayın. - Dilinizi partnerinizin küçük diline değdirmeye çalışmayın. - Sadece umutsuz ruhlar karşısındakini içine çekmeye çalışır. Özellikle daha önce asla öpüşmediğiniz birine çekingen ve yasakmış gibi yaklaşıp sürpriz bir öpücük kondurmayın. - Bir kadın ya da erkek asla toplulukta ya da dudaklardan hoşçakal öpücüğü beklemez. Pretty Woman'daki Julia Robert's bile bunu istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ahah cidden nedir onlar, bütün homo sapiensler kiss üyesiymiş gibi, kücük dile ulaşmak ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 iyi öpüşmek bir sanattır yazıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 fede said: iyi öpüşmek bir sanattır yazıldı mı bence bi duygudur duygu ne kadar yogunsa o kadar lezzetli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 pretty woman daki julia roberts bile bunu istemez ahuahasdasdasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Hardter said: fede said: iyi öpüşmek bir sanattır yazıldı mı bence bi duygudur duygu ne kadar yogunsa o kadar lezzetli olur Aynen hacı aynen 2,5 yıl peşinden koştugum kız ile ilk kez öpüştüğümde bende, kızda kendimizden geçmiştik. Bu Tutku olayı işi bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bunları okumaya gerek yok. içgüdüsel bişey öpüşmek. ilk öpüştüğünüz kişi nasıl öpüşüyorsa sizde ona çok yakın öpüşüyorsunuz. böyle öpüşürken satranç oynar gibi olur mu lan? ben düşünmüyorum kasmıyorum çokda başarılıyım. allah kehrıtsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Valla ne yiğitler gördüm "Ben varya..." şeklinde başlayan beyanlarla gelen, kız arkadaşlarının "Kötü öpüşüyor." dediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ihtiyacım yok... güzel öpüom ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Merak ediyorum bunu okuyup denemeye calisan, hatta bunu okumadan evvel bu yazidaki butun hatalari yapan insan evladi var midir ya? BEN OKUMADAN EVVEL DILIMLE GIRTLAGI ZORLUYORDUM HATALIYMIS. Dogustan opucuyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Abi denemiştim gırtlağa dil sokmayı ııh olmuo sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben parmağımla küçük dilime zor yetişiyorum.burda onu yapabilen insanlara kocaman bi alkış gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Aaaa öpüşürken şehvetli konuşmak gerekir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 RedallHoor said: Hardter said: fede said: iyi öpüşmek bir sanattır yazıldı mı bence bi duygudur duygu ne kadar yogunsa o kadar lezzetli olur Aynen hacı aynen 2,5 yıl peşinden koştugum kız ile ilk kez öpüştüğümde bende, kızda kendimizden geçmiştik. Bu Tutku olayı işi bitiriyor. aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 açlara da yemek kitabı verelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 cosmodan filan cevrilmis yazi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 passion ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar