rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ben çok çok uzun yıllardır telefon alamıyorum arkadaşlar. Telefonumu ilk aldığımda piyasada pek teknoloji olmadığından çok zorlanmamıştım. Ancak şimdi teknoloji o kadar gelişti ki bu piyasada artık benim bile böyle janjanlı birşey almam gerekiyor gibi geliyor bana. Bu yüzden bundan birkaç ay önce yeni bir telefon almaya karar verdim ve aramaya başladım. Açıkçası piyasa şimdi ne güzeldir, oh bir sürü telefon bulurum bile dedim. Fakat şok içerisinde kaldım. Benim istediğim özelliklere uygun bir tane telefon yok. Pardon aslında bir tane var. Ama o da işte çok olumsuz eleştiriler almış. Bahsettiğim telefon Samsung U600. Aradığım herşey onda var. 1- İnce, şık, benim açımdan müthiş tasarım. 2- Kamerası 3.2 Megapixel ve Video. 3- Radyosu var. 4- Fiyat olarak en fazla 400-450'ye çıkabilecek olan ben için 290 Lira olması biçilmemiş kaftan. Ancak işin kötü yanı bu telefona yapılan yorumlar moralimi bozdu. Sitelerde gezdim, sözlükte okudum yorumlar pek iç açıcı değil. Hele sözlük sanki Tayyip'e laf atar gibi bu telefonu kötülemiş. Artık ne yapsam bilmiyorum. Arkadaşlar her gün bir Nokia öneriyor. 6300 falan zaten en çok önerilen telefon ama işte o da bana nedense çok kaba geliyor. Şimdi sizden bir ricam var. Yukarıda yazılan özelliklere uygun bir telefon görürseniz ve olmaz ya o an aklınıza ben gelirsem şöyle söyleyin içinizden: "Bu akşam Paticik'e gireceğim ve o mesajı yazacağım!" Ha bu arada gözden kaçırdıklarımda olabilir. Eğer yukarıda bahsettiğim özelliklere uygun bir şey biliyorsanız akşamı beklemenize gerek yok. Artık Tüm umudum bu konuya bağlı. Yoksa ben ömrüm boyunca yeni bir telefon alamayacağım. İsterseniz 2-3 yıl sonra yazın ama yazın. Ben her zaman burada bekliyor ve bu konunun izlenme sayısını arttırıyor olacağım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sony ericsson'lara bakmanı öneririm güzel telefonları var ayrıca bölüm yanlıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
engineered Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Edit : daha 2. mesajında bi insan sıcarmı ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Nokia 5310 var, senin açından müthiş mi bilemem ama oldukça ince ve hafif, radyo/müzik fonksiyonları güçlü ve 400 civarı fiyatı var. Tek eksiği kamerası, tam bilmiyorum ama ya 1.3 megapixeldir ya VGA'dır. O fiyatlardaki telefonlarda yüksek çözünürlüklü kamera bulmak zaten biraz zor olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 2megapixel diye biliyorum ben o telefonu. ki 6300 da gayet iyi telefon. kaba da diil ayrıca, gayet ince falan böyle.ekranı da gayet renkli falan böyle cıvıl cıvıl. tek sorunu alarm sesi çok kısık çalmaya başlıyo kademe kademe artıyo.başka da sorununa rastlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Zevk meselesi sonuçta. Annemde beyazı var, babamda da diğer rengi vardı (gri sanırım), ikisine de alışamadım ben hala, ben de pek sevemedim yani. Şimdi baktım da 5310'da 2 megapixel kamera varmış evet, illa 3.2+ olacak diyosan bilmem de insan her zaman %100 istediği gibi telefon bulamıyor, toplama alınası birşey değil sonuçta :) %80 uyumu geçiyosa değerlendirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 u600deki 3.2 ye inanma bende N72 var 2 megapiksel ama u600 ü 20 ye katlıyor bukadar kaliteli foto cekemez bi telefon nokiadan şaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Valla Nokia işte çok kaba geliyor bana. 5310'larda zaten ilk düşündüğümdü ancak onlara da baya eleştiri var. Hatta birkaç satan yere de konuştum. Adamlar kendi mallarını tavsiye etmediler. Music Expresslerde çok sorun çıkıyor dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 dostum arte öneririm çok güzel bir telefon masaya koyunca bütün gözler kayıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 arte safirden cizilmior ekranı falan ama 1.5 milyar fiyatı var :) adamın bütce belli nası alsın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ne gibi sorunlar çıkıyormuş? Bende bir problemi yok ne zamandır ama belki ikinci telefon olarak kullandığım içindir, fazla kurcalamıyorum özelliklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 baggio sen yaşıyormusun ya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Baggio said: Ne gibi sorunlar çıkıyormuş? Bende bir problemi yok ne zamandır ama belki ikinci telefon olarak kullandığım içindir, fazla kurcalamıyorum özelliklerini. Valla bana söylenen tuşlarıyla ve kamerayla ilgili yaşanan sorunlarla ilgili. Satımı oldukça azmış o yüzden sanırım. Hatta o music expresslerden hangisiydi bilmiyorum ama birinin üretimi durdurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 samsunglar çok bozuluyor ve çok şikayet var. ucuz ve performanslı bi şeyler arıyorsan sony ericsson derim ben de pek sevgili mulgearALTI gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 LG Sunshine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 5310 al geç... 2 mb kamera yüzünden almamazlık etme çok şık telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Valla beğenmedim görünüşünü nedense. Önümde tek seçenek var. 6500 Slide. Eğer fiyatını 400'e falan bulursam almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Nokia 6500 Fiyat aralığını bilmiyorum ama ince ve şık bir telefon arıyorum diyince aklıma ilk bu geldi, peder de kullanıyo gayet mennun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 açmıyorlar mı diyecektim tam tpike girip. ama herkese söylüyorum sanada söyleyim sony eric. almazsan ama 1 ay ama 1 yıl sonra keske almasaydın diyeceksin.yada hemen değiştirme ihtiyacı duyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 samsung d900i öneririm şiddetle incecik, 3.2kamera,radyo,falan fişman hepsi var 300'e kadar indi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sonny ericsson iyidir, yere düşer bişey olmaz, hatta düşünce bir de siz tekme vurursunuz yine de çalışır. donanım sorunu cıkarmıyor. yani 2 tane kullandım sorunsuzdu telefon. kafamda ati-nvdia ericsson-nokia gibi bir eşleşme oluşuyor, daha ucuza gayet performanslıdır ericssonlar, tipini beğendiğin bişey bulursan kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sony ericsson kalmayacak türkiyede adama bunu tavsiye ediyonuz şaka gibi. zaten zırt pırt telefon değişen bi tip diilmiş anladığım kadarıyla, geleceği olmayan şeye harcatmayın parasını adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 SE kalmayacak mı, yalanlandı o haber. Sadece bir yeniden yapılandırma ve plan değişikliği söz konusuymuş, tamamen çekilme ya da satış çekme gibi bi olay yok. http://www.veteknoloji.com/haberdetay.php?id=6204&gkat= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 D900i var bende alalı 1 seneyi az biraz geçti 1) Sağ tuş çalışmıyor 2) Orta tuş çalışmıyo 3) "C" (silme) tuşu çalışmıyo 4) Üst kapağı yukarı kaydırmak için 3 kişiden yardım alıyosunuz P.S: Kapağın açılmama nedeni galiba kum kaçtığı içindi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sen 3310 kullanmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar