Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bulgaristan


adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Sofyaya bi kere gittim 1.5sene önce , valla bulgaristan ucuzdur ya barıda discosuda hiç farketmez, 1ytl = 0,95leva olması lazım. Yemek içmek çok ucuz orda , yemek demişken ,inananlardansa dikkat et domuz yeme , herşeyde domuz var :D nerelerini gezersin okadar bilmiyorumda , fetish diye bi gece kulubu aklımda kalmıştı merkezde güzele benziyodu...kızları felakettir :) sana bol şanslar , buarada Prenses Hotelin casinosuna da gidebilirsin aklıma gelmişken yazim dedim :) 3-4 gün için 150yeter sanırım gezmeye yemeye içmeye :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Türkiyeye kıyasla herşey çok ucuz,en iyi diskoda 60-80milyona vodka şişe açtırabilirsin,15-20milyona tekila şişe,birayada max 2-3leva verirsin.Dışarda bira ise genelde 1.5luk alınır yazdan önce fiyatı 2.30 filandı(kamenitza öneririm),eğer sofyada kalacaksan student granta gideceksin bütün sofia ögrencilerinin kaldıgı yurtlar diskolar burda bulunur hemde yemek fiyatları sofia merkezden daha ucuzdur.Eğer imkanın varsa varnaya gitmeni öneririm çünkü bulgaristanın yazın eylence mekanı varnadır.Varnanın yazlık diskoları meşurdur merkezdeki denizi boktandır en iyi açık diskoları arodance,tralala ve exit.Deniz ve büyük eylenceler için ise varnanın biraz dısındaki goldensande gidebilirsin ordada pier diskosu iyidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hep şu ''kızlar 10 levaya çıldırıyorlar'' laflarından bu ilgi bulgaristana başka da bir olayı yok. çok arkadaşım vardı bu mantıkla bir nevi abaza turizm. haa anlatılanlar abartı mı ? pek de değil. belini yeni yeni doğrultan bir ülke bulgaristan ab ile. zamanında çöp poşetlerini toplıyan atmayan bir ülkeydi yokluk içinde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 YTL = 1.04 LV

ab ye girmesiyle biraz zam geldi içkiye falan.biraların şu anki fiyatları :
ariana = 0.60 LV
kamenitza = 0.90 LV
şumensko = 0.90 LV (tavsiye edilir)
zagorka = 0.80 LV
becks = 0.90 LV
stella artois = 1.20 LV
tuborg = 1 LV
heineken = 1.40 LV

barlardada birayı en fazla iki katı fiyatına içiyosun.diskoya girince kaliteni ispatlıycaksan en az 30-40 LV harcaman gerekir.zaten her gece diskoya gitmiyceni farzedersek.yemen içmenle beraber,yol parası hariç 150 LV yeter.para üstü bile kalır.ordaki insanların aylık maaşı bu kadar..hesap et
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ET Ucuz. Porsiyonlar tabi ki mekandan mekana değişir ancak en son Burgas da bir restorana oturmuştum. 3 Kebap(çi) ( ki tanesi nerden baksan 20cm ) 2 avuç dolusu kızartılmış patates(heleki üzerine peynir rendelenmiş olursa süper) yanındada garnitur olarak salata-domates-havuç falan geliyor. 2de şumensko patlattım yanına, 12lv ödeyerek kalktım oradan. ki yarısı kaldı zaten tabakta, yiyemedim patladım.

tek kötü tarafı garsonları biraz kaba oluyor, gerçi genel itibari ile bulgarlar kabadır ancak fıstık gibi garsonlar. oradan kurtarıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kebapçe al yanına o bulgarların birasından al. :) oh mis. ucuzdur ama çok çok değil. Ben eskişehirden gitmiştim oraya. Sadece dil değişik herşey aynı gelmişti :D Bakkala markete giriyon metro albeni falan var.

Üzümlü, böğürtlenli hedehödöül fantalardan iç. Pepsi power iç. Burda göremedim ben onları :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:
Bende kasımda Varna tek. üni ye başlıyorum bir aksilik olmazsa, varna hakkında cok az şey biliyorum, sadece ucuz olduğunu duydum,bide karadeniz deki şehirlere çok benziyormuş havası denizi, çok fazla türk varmış ve bulgar yemekleride iğrençmiş :D


gel gel biz orda 700u aşkın Türküz(sadece teknik unide) herkes cok iyi, arkadaş canlısı hepsi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...