eddy Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paticik ahalisi her zaman destek oldu bana ve bunun için teşekkür ediyorum fakat bir kere daha yardımınıza ihtiyacım var matematik dönem ödevimi araştırmama rağmen bir türlü bulamadım bu konuda bana yardım edebilecek arkadaş varsa çok sevinirim konum "karmaşık sayılar"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 lise II konusu dersem "o kadarını biliyoz heralde" dermisiniz?[signature][hline]Blackice a.k.a Blake Mail | MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 "Alla razı olsun derim" lise 2 de okuyan bir öğrenci olarak :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Ne bunlar? Biraz tarif edin belki biliyorumdur bişeyler söyleyebilirm... Hatta bilen varsa ingilizcesini yazsın da aaştırması kolay olur[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 ya benim bildiğim 1854 yılında Alexander Complex tarafından keşfedilmiş.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 http://www.gencbilim.com/odev/gencbilim_matematik_000010.html böyle bi şey var işine yarar belki[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 işime yaradı teşekkür ederim ama biraz daha ayrıntılı bi şeyler bulmam gerek.Yardımlarınız için saolun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 biraz daha yardım ederseniz bitecek gibi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 antalyaya gelseydin sana yüzlerce yazı çıkarabilirdim kitaplardan yada kendim anlatırdım ama zor gibi[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 3 sene ortaokul 3 sene lise toplam 6 dönem ödevi aldım hiçbirini vermedim hiçbi hocada sen dönem ödevi aldın nie vermiyosun demedi.çünkü biyere not almıyolardı 5000 kişilik lisede okudugumdanmıdır nedir hiç vermedim soranda olmadı :)[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disablemen Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 al benden de o kdr fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 şu ana kadar hep son 2 günde yaptım dönem ödevlerini hayret ediyorum 1 ay önceden yapıp verenlere ya nasıl bi insansın sen artıkın gidip kütüphanelerde harıl harıl kitap arıyon vela havle diyesim geliyo yani :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 kütüphaneye gidip kitap aramak nası bi duygu acaba?[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 www.math.com[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 www.sanalmatematik.com var ama işe yararmı bilmem...[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: GERGE, 26 Mart 2004 19:37 tarihinde demiş ki: www.math.com hacı bu ingilizce site bu sitede bulsam bile türkçeye çevirmem ayrı başına bir dönem ödevi konusu olurdu :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 up[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Yardım edin son haftam !!!!!!!1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar