Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine Dönem Ödevi

eddy

Öne çıkan mesajlar

Paticik ahalisi her zaman destek oldu bana ve bunun için teşekkür ediyorum fakat bir kere daha yardımınıza ihtiyacım var matematik dönem ödevimi araştırmama rağmen bir türlü bulamadım bu konuda bana yardım edebilecek arkadaş varsa çok sevinirim konum "karmaşık sayılar"[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

antalyaya gelseydin sana yüzlerce yazı çıkarabilirdim kitaplardan
yada kendim anlatırdım ama zor gibi[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene ortaokul 3 sene lise toplam 6 dönem ödevi aldım hiçbirini vermedim hiçbi hocada sen dönem ödevi aldın nie vermiyosun demedi.çünkü biyere not almıyolardı 5000 kişilik lisede okudugumdanmıdır nedir hiç vermedim soranda olmadı :)[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?

expn.go.com
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kadar
hep son 2 günde yaptım dönem ödevlerini
hayret ediyorum 1 ay önceden yapıp verenlere ya
nasıl bi insansın sen artıkın gidip kütüphanelerde harıl harıl kitap arıyon vela havle diyesim geliyo yani :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...