Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyin Okuma Yapmayın laynnn.... da ne yapın?

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

demek istedigim su, ben yunus emrenin bircok eserini cok severim. ama dini yonleri agir basan bir karakterdir.
bu adamlar art niyetli insanlar oldugu icin, ben hoslanmadim. demin de dedigim ve senin yanlis anladigin gibi, benim yunusla bir sorunum yok ama onlarin pir sultan abdalla sorunlari var ondan tarafli hareketler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:
sg-1 said:
Sam'dan tavsiye isteyecem, "kimi koysak Ata'nın yerine" diye, ama vereceği cevaptan korkuyorum, gülmekten ölme riskim var.

Sam bir iyilik yap ve cevap ver.

Bence cevap vermesin, durup dururken birinin ölümüne sebep olmasın.

Gerçi cmylmz'ın deidği gibi öbür tarafa neşe içinde "ay geberdik gülmekten" diye gitmek de var.
Sosyal ağlarda paylaş

e tabi dini yönleri ağır basıcak. adam derviş... seyr-i sulûk edeyim diye yola çıkmış bi zat. başka bir yönünün ağır basması beklenemez zaten.

pir sultan abdal gibi aynı derecedeki filozoflarla türkiyedeki birçok insanın sırf siyasi sebeplerle sorunları olduğunu inkar etmiyorum.

aslında mesajımın içeriği şahsına değil, başlığın başından beri tarihe ismini güzel bir biçimde yazdırmış biri için, ismini tarihin silip gideceği kişiler "sarıklı" gibi aşağılar tarzda konuştuğu için hassas davrandım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar embesil insanların ülkemizi yönettiğini görünce içim acıyor. Bende inşallah bir parti kuracağım gençlerden oluşan:)
Ha bu arada ekonomi iyiye gidiyormuş.Oha daha ne akdar vakit oldu paradan sıfır atalı hemen yeni para basılıyor.Bu ekonominin sıçışta olduğunun göstergesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
burada konuşulması gereken bir olay varsa o da cumhuriyet tarihi boyunca nasıl olup da paraya basmaya değer 'büyük' üretemediğimiz olmalıdır burada. ama hayır, bize atatürk yeter, 2000 yıl sonra bile atatürk resmi asıp, atatürk'ü paraya basarız. büyük üretmek yerine "atatürk'ün izinden gidiyorum" demeyi kafi görürüz gelişmişlik olarak.

Atatürk'ün izinden gidilse 'büyük' üretilecek zaten. Yok biz önce 'büyük' üretelim diyorsanız genetikçilere danışın.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
MEUAHFUSDHFDS sam i iyi aşağılamışlar yine..

valla "tayyeeab'e basaleeeamm"ları, "darbe olunca seni ihbar edicem"leri ve "cevap ver ama ne verirsen ver kaale almayacam"ları altalta dizince aşağılanmayan biri varsa o da ben kalmışım.

rock rica etmiş, ricasını kırmıyorum. kimi basabiliriz:

- mimar sinan
- mevlana
- aşık veysel
- alparslan
- piri reis
- fatih sultan mehmet
- zeki müren (komik gelebilir çoğu kişiye ama ses kaydından bu yana gelmiş muhtemelen en büyük türk ses sanatçısı)

çok üstünkörü düşünerek bunlar aklıma geldi ki zaten bazıları basılmış, daha da uzatılabilir liste ama "sarıklı koymayacam" denince çok fazla seçenek kalmıyor maalesef. yukarıda yakındığım mevzu.
Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:
Atatürk'ün izinden gidilse 'büyük' üretilecek zaten. Yok biz önce 'büyük' üretelim diyorsanız genetikçilere danışın.

evet görüyoruz atatürk'ün 'izinden gidenleri'. o izlerin kalıbını bile dolduramadılar. doldurabilseler o bile kafi gelirdi de akp'ye muhtaç kalmazdık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...