Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 evet penth'cim çok katılıyorum sana>:D<. adama baksana ne demiş şeriat tarikat yoldur varana hakikat marifet andan içeru. şeriatla tarikatın ismi bile bizi zıçırtıyor adam bi de onlardan sonra hakikatla marifet var diyo. anam anam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kiblem sensin yuzum sana donerim mihrabimdir kaslarinin arasi bu da ateist serefiz bak kariya tapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 çok sanatsal gidiyo topik. araya tayyip atalım biraz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 demek istedigim su, ben yunus emrenin bircok eserini cok severim. ama dini yonleri agir basan bir karakterdir. bu adamlar art niyetli insanlar oldugu icin, ben hoslanmadim. demin de dedigim ve senin yanlis anladigin gibi, benim yunusla bir sorunum yok ama onlarin pir sultan abdalla sorunlari var ondan tarafli hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sg-1 said: Sam'dan tavsiye isteyecem, "kimi koysak Ata'nın yerine" diye, ama vereceği cevaptan korkuyorum, gülmekten ölme riskim var. Sam bir iyilik yap ve cevap ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Neyzenli para da isteriz. Göbekler perçin olmuş Hava geçmez aradan Bozulmayacak kız mı var Sen haber ver paradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bence her sene paranın teması değişsin. Bi sene mesela arkalarına ünlü türk düşünürleri. Sonraki sene X-men karakterleri 50 TL de Wolverine, 100 de rogue, 200 de Xavier falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Rock said: sg-1 said: Sam'dan tavsiye isteyecem, "kimi koysak Ata'nın yerine" diye, ama vereceği cevaptan korkuyorum, gülmekten ölme riskim var. Sam bir iyilik yap ve cevap ver. Bence cevap vermesin, durup dururken birinin ölümüne sebep olmasın. Gerçi cmylmz'ın deidği gibi öbür tarafa neşe içinde "ay geberdik gülmekten" diye gitmek de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 MEUAHFUSDHFDS sam i iyi aşağılamışlar yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 e tabi dini yönleri ağır basıcak. adam derviş... seyr-i sulûk edeyim diye yola çıkmış bi zat. başka bir yönünün ağır basması beklenemez zaten. pir sultan abdal gibi aynı derecedeki filozoflarla türkiyedeki birçok insanın sırf siyasi sebeplerle sorunları olduğunu inkar etmiyorum. aslında mesajımın içeriği şahsına değil, başlığın başından beri tarihe ismini güzel bir biçimde yazdırmış biri için, ismini tarihin silip gideceği kişiler "sarıklı" gibi aşağılar tarzda konuştuğu için hassas davrandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 MrMarvelous said: Bence her sene paranın teması değişsin. Bi sene mesela arkalarına ünlü türk düşünürleri. Sonraki sene X-men karakterleri 50 TL de Wolverine, 100 de rogue, 200 de Xavier falan. AHAHHAHHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ne kadar embesil insanların ülkemizi yönettiğini görünce içim acıyor. Bende inşallah bir parti kuracağım gençlerden oluşan:) Ha bu arada ekonomi iyiye gidiyormuş.Oha daha ne akdar vakit oldu paradan sıfır atalı hemen yeni para basılıyor.Bu ekonominin sıçışta olduğunun göstergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Lorrotar said: MEUAHFUSDHFDS sam i iyi aşağılamışlar yine.. Gerçi ben niye aşağıladıklarını anlayamadım. Adam yanlış birşey söylememişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 acizlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bence kendi temamızı yapalım kod yazsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 adın çıkıcağına canın çıksın dayı.sam nickini gören başlıyor,adamın ne yazdığı önemli değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sam said: burada konuşulması gereken bir olay varsa o da cumhuriyet tarihi boyunca nasıl olup da paraya basmaya değer 'büyük' üretemediğimiz olmalıdır burada. ama hayır, bize atatürk yeter, 2000 yıl sonra bile atatürk resmi asıp, atatürk'ü paraya basarız. büyük üretmek yerine "atatürk'ün izinden gidiyorum" demeyi kafi görürüz gelişmişlik olarak. Atatürk'ün izinden gidilse 'büyük' üretilecek zaten. Yok biz önce 'büyük' üretelim diyorsanız genetikçilere danışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Adam direk Atatürk'e tapınma dogması var bu ülkede kaldıralım demiş. Bunu şeriatçılar bile bu kadar direkt dille söyleyemiyor. Sam'e katılanlarda Sam le birlikte asılmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 MrMarvelous said: Bence her sene paranın teması değişsin. Bi sene mesela arkalarına ünlü türk düşünürleri. Sonraki sene X-men karakterleri 50 TL de Wolverine, 100 de rogue, 200 de Xavier falan. hahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Hayır, önerin Ata'nın yerine resmi basılmaya değer bir T.C. devlet büyüğü, dalga geçmeyelim biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Erbakan abi... Baksana cumhurbaşkanı bile affediyor o kadar iyi bi adam (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 buldum....GEORGE SOROS UASHDUDHSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Lorrotar said: MEUAHFUSDHFDS sam i iyi aşağılamışlar yine.. valla "tayyeeab'e basaleeeamm"ları, "darbe olunca seni ihbar edicem"leri ve "cevap ver ama ne verirsen ver kaale almayacam"ları altalta dizince aşağılanmayan biri varsa o da ben kalmışım. rock rica etmiş, ricasını kırmıyorum. kimi basabiliriz: - mimar sinan - mevlana - aşık veysel - alparslan - piri reis - fatih sultan mehmet - zeki müren (komik gelebilir çoğu kişiye ama ses kaydından bu yana gelmiş muhtemelen en büyük türk ses sanatçısı) çok üstünkörü düşünerek bunlar aklıma geldi ki zaten bazıları basılmış, daha da uzatılabilir liste ama "sarıklı koymayacam" denince çok fazla seçenek kalmıyor maalesef. yukarıda yakındığım mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paranın üstünde Atatürk yerine bu adamları görseler daha mutlu olacak Sam gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 PhysX said: Atatürk'ün izinden gidilse 'büyük' üretilecek zaten. Yok biz önce 'büyük' üretelim diyorsanız genetikçilere danışın. evet görüyoruz atatürk'ün 'izinden gidenleri'. o izlerin kalıbını bile dolduramadılar. doldurabilseler o bile kafi gelirdi de akp'ye muhtaç kalmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar