Joker Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 delinin biri kuyuya taş atmış. 40 pati uğraşsın dursun.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Jose said: başıma bir iş gelmeyecekse, şeriat gelecek geyikleri noktalansın istiyorum. yediği ekmek "şeriat gelecek" korkusuna bağlı olan bir tabaka varlığını südürdüğü sürece o noktayı kimse koyamaz.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 İlk sayfayı okuyaraktan fikrimi belirteyim: Atatürk resmi bir tarafta sabit kalmak suretiyle paranın arkasına bu tarz türk büyüklerinin resmi basılabilir bence, hatta basılsın. Sarıklı falan orasını bilemem, nene hatun zamanında abiye elbiseler olsaydı belki onlarla poz verirdi :) Edit: Şöyle bir nokta da var tabii, sözlükten alıntı "ne varlığa sevinirim ne yokluğa yerinirim aşkın ile avunurum bana seni gerek seni" diyen bir adamin, dünya nimetlerini, parayi bulu siktir eden bir adamin fotosunun, para'nin üzerine konmasini idrak edemiyoruz tabi.. saygi gösterirken, onu onurlandirirken "ya sanirim sen büyük bi adamsin ama biz seni anlamiyoruz" demekten başka bir şey oldugunu dusunmuyorum bunun.. sırada olanlari merak ediyoruz.. "aşık veysel sinemasi","nazim hikmet, amerika-türkiye dayanisma ofisi","pir sultan abdal camii","fenerbahce hakan sükür tesisleri".... onurlandiriyor musunuz, dalga mi geciyorsunuz belli degil ki? (azuth, 22.08.2008 13:28)
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 lol noldu ya daha 4 senemi ne oldu 0 lari atali hemen yeni bi banknot. bi 10 seneye falan tekrar bin liralara geceriz heralde
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 zaten belliydi ki taa o zaman tekrar TL'ye geçeceğimiz. YTL geçiş para birimiydi.
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Arkadaşalr hepiniz çok iyi biliyorsunuzki akp böyle birşeyi ciddi ciddi yapsa kan çıkar. Üstelik kanı da ordu değil halk çıkarır. Ben de katılırım. Her ahmaklığa bir dereceye kadar tahammül edilir. Gerçi o paranın fake olduğu çok açık. Ek olarak daha önce paralarda sarıklı, kavukulu resim olmadığını söyleyen arkadaşlara 2 resim de benden.
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sailor said: zaten belliydi ki taa o zaman tekrar TL'ye geçeceğimiz. YTL geçiş para birimiydi. yok ben yeni ibaresinin kalkmasinda degilim, farkindaysan bin tl lere demisim. sifirlar geri doner diyorum yani. bi istikrar vardi ne oldu ona ?
funq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yaptılar mı yapmadılar mı bilmem de yaparlar yani, bu milletten mi korkacaklar? kimden neyden korkuyorlar?
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Şahin K nın resmini bassınlar arka yüze.
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 funq said: kimden neyden korkuyorlar? Türbanı niye geçiremediler o zaman? Madem kimseden korkuları yoktu geçirselerdi.
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 o değil de yine rakamlar büyümeye başlıyor, enflasyon yok diyen arkadaşlara selam ederim. at sıfır at, ne işe yarıyorsa artık. utanmadan sonra 1 dolar 1 liraya eşit olacak deriz.
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Horizon, gereksiz mesajlara cevap vermeyi geçte. Resmin ön yüzünde ATATÜRK OLMAYACAK deniliyor. Buna cevap ver. Ha diosan yemişim Atatürk' ünü pis bi heriftir kahrolsun laiklik cevap verme.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Demin televizyonda ön yüzü Atatürk resmi, arka Yüzü Yunus Emre falan dediler. Yok yani Atatürkü kaldırma gibi bi fikri bile ortaya atmamışlar.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fikri atıp atmamaları önemli değil. biz atmışlar gibi farzedip tatminimizi olalım.
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 MrMarvelous said: Demin televizyonda ön yüzü Atatürk resmi, arka Yüzü Yunus Emre falan dediler. Yok yani Atatürkü kaldırma gibi bi fikri bile ortaya atmamışlar. Hadi ordan sen de şeriatçı herif X(
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 lol gene sarıklı muhabbeti.. 8-) yeterince kapak konulmuş gerçi, sanki ilk defa olan birşey ve sanki dünyada eşi benzeri görülmemiş bir olay, yapılıyorsa da sadece şeriatçı ülkeler yapıyormuş gibi. burada konuşulması gereken bir olay varsa o da cumhuriyet tarihi boyunca nasıl olup da paraya basmaya değer 'büyük' üretemediğimiz olmalıdır burada. ama hayır, bize atatürk yeter, 2000 yıl sonra bile atatürk resmi asıp, atatürk'ü paraya basarız. büyük üretmek yerine "atatürk'ün izinden gidiyorum" demeyi kafi görürüz gelişmişlik olarak. atatürk resmi kalsa dahi arka tarafa türk büyüklerinin resmi basılsın isterim ben de. paramızı eline alan bir yabancı "bunların ülkelerinin kurucusu dışında saygı duyacakları birileri varmış" diyebilsin. atatürk'ün parada bulunup bulunmaması benim için özel bir önem arz etmemekle beraber bu 'ataya tapınma' dogmasının yıkılabilmesi için belki de kaldırılması daha hayırlı olacak. keşke böyle düşünmeye sevkedilmeseydi insanlar.
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fastreloader said: tayyibi koyalım oldu
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sam, senin asker tarafından idam edilmen gerek. Keşke bilsemde gerçek kimliğini, ilerde bi darbe falan olduğunda şikayet edebilsem... Liberallikte bi yere kadar yani yuh.
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sam'dan tavsiye isteyecem, "kimi koysak Ata'nın yerine" diye, ama vereceği cevaptan korkuyorum, gülmekten ölme riskim var.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Onune koyamazlar arkasina koyarlar. Yunus Emre'nin konulmasina ise pek sicak bakmadim acikcasi. Hayir, ayni samimilikle Pir Sultan Abdal da koyacaklarini bilsem basimin ustunde yerleri var buyursunlar koysunlar.
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fastreloader said: tayyibi koyalım +1 hatta ön yüzüne tayyibin yüzünü arka yüzüne kafasının arkasını koyalım. nefis olur.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ahaha revolutionary idea lan direk eaduhasduashdh
Öne çıkan mesajlar